Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

VigorMostarac
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la VigorMostarac » 29 apr 2014, 16:18

DABOGDA ZRINJSKOM ZATREBALO ZADNJE KOLO.....PA NEK ONDA KUPE :urnebes: ONO ŠTO SE KUPITI NEMOŽE.
VFC THE RELIGION

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 apr 2014, 16:23

VigorMostarac je napisao/la:DABOGDA ZRINJSKOM ZATREBALO ZADNJE KOLO.....PA NEK ONDA KUPE :urnebes: ONO ŠTO SE KUPITI NEMOŽE.
Ja samo ne znam jesi li ti normalan,ponavlja se po hiljadu puta jedno te isto,Zrinjski ako pobijedi Mladost na svom terenu je šampion,zadnju mogu izgubiti i sa 100 razlike ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 29 apr 2014, 16:34

Željooooo je napisao/la:
VigorMostarac je napisao/la:DABOGDA ZRINJSKOM ZATREBALO ZADNJE KOLO.....PA NEK ONDA KUPE :urnebes: ONO ŠTO SE KUPITI NEMOŽE.
Ja samo ne znam jesi li ti normalan,ponavlja se po hiljadu puta jedno te isto,Zrinjski ako pobijedi Mladost na svom terenu je šampion,zadnju mogu izgubiti i sa 100 razlike ..
Isto tako je ponovljeno 100 puta ako Zeljo i Siroki dobiju zadnje dvije i Zrinjski izgubi u zadnjem kolu, sampion je Siroki

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 apr 2014, 16:36

Armala je napisao/la:
Isto tako je ponovljeno 100 puta ako Zeljo i Siroki dobiju zadnje dvije i Zrinjski izgubi u zadnjem kolu, sampion je Siroki
Ali AKO dobiju.. :mrgreen:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 apr 2014, 16:37

hilmo je napisao/la:
Armala je napisao/la:
Ako bog da, makar zeljo da dobije narednu ne mora onu u zadnjem kolu :p. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 apr 2014, 16:38

terabajt je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Ako bog da, makar zeljo da dobije narednu ne mora onu u zadnjem kolu :p. ;)
:nene: :nene: :nene: :nene: :P

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 apr 2014, 17:10

hilmo je napisao/la:
Armala je napisao/la:
opet je to što si napisao laž,Zrinjski ima 3 boda više od Širokog i bolji međusobni skor,čak i da izgube zadnju tekmu su šampioni ako pobijede Mladost kod kuće..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 29 apr 2014, 17:23

marioo8888 je napisao/la:Pa eto kad spominješ Slavija-Zrinjski i kad me hvataš za jezik,da napomenem i ja

Travnik-Široki
Zvijezda-Široki

Očisti(istraži) u svom dvorištu prvo,Pastrvo dobrodošao nazad,da ti iskreno kažem i ja te se poželio :D
Ali moraš priznati da smo najači. Prodajemo utakmice i opet se borimo za prvaka. :clap: :clap: Gledajući ono na Otoci, vi još imate učiti :beba: . :lol: :D
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 apr 2014, 17:24

@Zeljoooo
Ako mislis da sam to ja rekao varas se, ja sam se samo osvrnuo na ovo ako Zeljeznicar dobije zadnje dvije...
Trebao si mozda drugi post citirati. ;) ;)

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 apr 2014, 17:34

hilmo je napisao/la:@Zeljoooo
Ako mislis da sam to ja rekao varas se, ja sam se samo osvrnuo na ovo ako Zeljeznicar dobije zadnje dvije...
Trebao si mozda drugi post citirati. ;) ;)
moja greška buraz,nisam mislio tebe citirati vec tvog kolegu iznad.. :)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 apr 2014, 17:39

Željooooo je napisao/la: opet je to što si napisao laž,Zrinjski ima 3 boda više od Širokog i bolji međusobni skor,čak i da izgube zadnju tekmu su šampioni ako pobijede Mladost kod kuće..
Nitko nije poredio Zrinjski i Siroki. Vidis da svi ubace u pricu i Zeljeznicar, jer i Zeljeznicar ima 3 boda manje od Zrinjskog i isto koliko i Siroki. I ako Zrinjski izgubi jednu od preostale dvije, a Siroki i Zeljeznicar dobiju onda na vrhu Zrinjski, Siroki i Zeljo imaju jednak broj bodova i gleda se medjusobni omjer ta tri kluba, odnosno medjusobna tablica koja izgleda ovako:

1.Siroki - 7 bodova, gol razlika 9:6
2.Zrinjski - 7 bodova, gol razlika 7:6
3.Zeljeznicar - 3 boda, gol razlika 5:9

U tom slucaju je Siroki prvak. Velez ce sigurno grist protiv Zrinjskog, sto zbog dobrih odnosa sa Sirokim, sto zbog rivaliteta. Ubrljat moze samo Zeljeznicar koji nema bas najlaksi raspored.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 apr 2014, 17:40

Zamislite Široki kiksa protiv Olimpica ili Čelika, Zrinja odigra neriješeno sa Mladošću i izgubi od Veleža, a Željo dobije preostale dvije, kakav bi to bio kraj. Al naravno nema ništa od tog :zviz:
Ja te volim, volim Željo..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 apr 2014, 17:51

Signore je napisao/la:
Željooooo je napisao/la: opet je to što si napisao laž,Zrinjski ima 3 boda više od Širokog i bolji međusobni skor,čak i da izgube zadnju tekmu su šampioni ako pobijede Mladost kod kuće..
Nitko nije poredio Zrinjski i Siroki. Vidis da svi ubace u pricu i Zeljeznicar, jer i Zeljeznicar ima 3 boda manje od Zrinjskog i isto koliko i Siroki. I ako Zrinjski izgubi jednu od preostale dvije, a Siroki i Zeljeznicar dobiju onda na vrhu Zrinjski, Siroki i Zeljo imaju jednak broj bodova i gleda se medjusobni omjer ta tri kluba, odnosno medjusobna tablica koja izgleda ovako:

U tom slucaju je Siroki prvak. Velez ce sigurno grist protiv Zrinjskog, sto zbog dobrih odnosa sa Sirokim, sto zbog rivaliteta. Ubrljat moze samo Zeljeznicar koji nema bas najlaksi raspored.
Mada ce se Rudar oprostiti iduce kolo jer ne sumnjam u pobjedu Viteza,ako Zeljo kojim slucajem dobije Sarajevo pustit ce Rudaru da Siroki nebi bio prvak s tim da Velez dobije zrinski i Siroki obadvije
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 29 apr 2014, 17:51

Ne može Široki kiksat protiv Čelika jer šta ćemo sa Pitarima onda? Oni su uvjereni kako mi samo igramo i zapnemo samo protiv njih(prošla sezona 3-2,ova sezona 1-0) a protiv Zrinjskog i Želje skidamo gaće.Tako da je red da skinemo gaće i Širokom.A kada bi se desio taj scenarij na koji ti aludiraš najbolje bi bilo da se ovaj forum ukine :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 apr 2014, 18:41

maxmore je napisao/la:
marioo8888 je napisao/la:Pa eto kad spominješ Slavija-Zrinjski i kad me hvataš za jezik,da napomenem i ja

Travnik-Široki
Zvijezda-Široki

Očisti(istraži) u svom dvorištu prvo,Pastrvo dobrodošao nazad,da ti iskreno kažem i ja te se poželio :D
Ali moraš priznati da smo najači. Prodajemo utakmice i opet se borimo za prvaka. :clap: :clap: Gledajući ono na Otoci, vi još imate učiti :beba: . :lol: :D
Znamo, ali trudimo se :tralala:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 apr 2014, 19:43

samocelik je napisao/la:Ne može Široki kiksat protiv Čelika jer šta ćemo sa Pitarima onda? Oni su uvjereni kako mi samo igramo i zapnemo samo protiv njih(prošla sezona 3-2,ova sezona 1-0) a protiv Zrinjskog i Želje skidamo gaće.Tako da je red da skinemo gaće i Širokom.A kada bi se desio taj scenarij na koji ti aludiraš najbolje bi bilo da se ovaj forum ukine :D
A 3-0 na Koševu..... :mrgreen: ne zapinjete baš uvijek ;)

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 29 apr 2014, 19:51

Samo kad je potrebno :mrgreen:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la zrinja05 » 29 apr 2014, 23:42

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Signore je napisao/la:

Mada ce se Rudar oprostiti iduce kolo jer ne sumnjam u pobjedu Viteza,ako Zeljo kojim slucajem dobije Sarajevo pustit ce Rudaru da Siroki nebi bio prvak s tim da Velez dobije zrinski i Siroki obadvije
O pastrmka,znaci nisi zavrsio na gradelama.Ajde neka te, da bude zanimljivije slijedeci tjedan.Sto se tice ovog kola ja se normalno nadam pobjedi protiv MVO,dobili smo ih 3 puta ove sezone , valjda cemo jos jednom.Mi ovisimo o rezultatu sarajevskog derbija.Po trenutnoj formi pitari ne bi trebali izgubiti ali u tim utakmicama nikad se ne zna a narocito jer se ta tekma igra 3 dana prije finala kupa.Ako bude trebalo Zrinja ce u Vrapcicima uzeti bar bod,pa nismo mi Zeljo.:D;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 30 apr 2014, 00:27

Panenka na bosanski način :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 30 apr 2014, 12:56

zrinja 05

ISTINA NISTE VI ŽELJO ALI VJERUJ MI NEĆETE NIŠTA BOLJE PROĆI :urnebes:
VFC THE RELIGION

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.