A i pitanje koliku bi cijenu PSG stavio za njega, s obzirom da boljeg napadaca nemaju da dovedu. Tesko je ocekivati, mada bi ja iskr volio vidjeti cavanija u PL.Rooney88 je napisao/la:Tesko je napustiti finansijski raj zvani PSG to je sigurno, ali nije sigurno tamo otisao zbog kvalitete fudbala, da postane veliki fudbaler nego da dobro zaradi. Iste pare, dobro eto da ne pretjeram - priblizne3nemy_ je napisao/la:Ne bi Cavani ni presao u United, to je sigurno.., mu moze ponuditi i United, tako da on moze doci i sigurno bi i dosao ali nije potreban trenutno i to je to.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
A zasto, molit cu lijepo?3nemy_ je napisao/la:Ne bi Cavani ni presao u United, to je sigurno..
Ima i to, nebi sigurno bio jeftin, ispod 70 miliona PSG jednostavno nema potrebu da ga prodaje, ali bi oni sa zadovoljstvom uzeli recimo Costu, nekako imam osjecaj da PSG pored kvaliteta fudbalera trazi i marketinsku kvalitetu istog. Recimo Costa je odlican napadac, Lewa takodjer ali ce Costa sigurno prodati vise dresova i zato bi tim poput PSG-a izabrao Brazilskog Spanjolca mimo Poljaka, kada bi birali. Imali bi zamjenu za Urugvajca kada bi ga prodavali ali ne vjerujem kako ce se to i desiti na kraju krajeva tako da...3nemy_ je napisao/la:A i pitanje koliku bi cijenu PSG stavio za njega, s obzirom da boljeg napadaca nemaju da dovedu. Tesko je ocekivati, mada bi ja iskr volio vidjeti cavanija u PL.Rooney88 je napisao/la:Tesko je napustiti finansijski raj zvani PSG to je sigurno, ali nije sigurno tamo otisao zbog kvalitete fudbala, da postane veliki fudbaler nego da dobro zaradi. Iste pare, dobro eto da ne pretjeram - priblizne3nemy_ je napisao/la:Ne bi Cavani ni presao u United, to je sigurno.., mu moze ponuditi i United, tako da on moze doci i sigurno bi i dosao ali nije potreban trenutno i to je to.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ljudi dragi opraste sa Cavanijem u ovom trenutku nam ne treba, slucajem da ode jedan od napadaca onda se moze pricat o njegovom eventualnom dolasku., sad je prece dovest ove vec nabrojane igrace koji nam trebaju na odredjenim pozicijama, bezveze punite temu, a nikakvog efekta nece bit. 

04.10.2009 !!
Šta će nam Cavani ? Da nam zamažu oči kao i prethodnih godina kupovanjem ofanzivaca koji su bespotrebni ? Nadam se da će doći Carvalho, štoper neki(samo da nije Garay), Kroos i Shaw. Ja bih kupio nekog talentovanog veznog igrača koji je uvijek spreman upasti u prvih 11 kada se neko povrijedi.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Pored Rooneya i RvP kupovati Cavanija. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ispravno zboriš suhi, šteta da nisi Unitedovac... Respektujem ljude koji donose zanimljiva mišljenja bez preseravanja i naravno novosti na forum,,suhi je napisao/la:Puno je tu faktora sto se tice pojacanja,prije svega treba se vidjeti ko ce biti trener i kakva je njegova filozofija i formacija ,i koga ce sve united prodati,jer tu ipak poduza lista ,bar na papiru koji bi trebali ici.
Jedino objektivno sad o cemu se moze pricati je dovodjenje stopera i bekova,jer to je nekako "najmanje bitno" za ovo gore navedeno.
Meni je recimo fella odlican igrac,iako ga mnogi hejtaju,al on je vise za formacije s 3 centralna igraca,jer se puno ubacuje naprijed i treba neko da mu cuva ledja. I ne treba mu suditi nakon ove sezone ,zbog milion nekakvih faktora.
Al recimo sredina fella,pjanic i neko tipa bendera/wanyame/karvalja/fernanda bi bila odlicna.Al opet dok ne dodje trener pravi,tesko da ce se ista znati.

Saurman je napisao/la:Pored Rooneya i RvP kupovati Cavanija.

kad su oni igrali zajedno, zasto Rooney RvP Cavani ne bi mogli

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Zato što Tevezu ne smeta kad bi ga u plinsku bocu zatvorio
njemu samo baciš loptu on igra ne zanima ga ništa drugo 

Moze Cavani al ako ode Chicarito jer ekipa bez tri vrhunska napadaca i dva s klupe ne moze odigrat kvalitetnu sezonu u modernom fudbalu..Ali pitanje je da li bi ga PSG uopste pustio, najvjerovatnije ne.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
upravo zato i mislim da dolazi jer Chicarito odlazi 100%brazzo je napisao/la:Moze Cavani al ako ode Chicarito jer ekipa bez tri vrhunska napadaca i dva s klupe ne moze odigrat kvalitetnu sezonu u modernom fudbalu..Ali pitanje je da li bi ga PSG uopste pustio, najvjerovatnije ne.
i nekako sam najsigurniji u dolazak Cavania kao prvo veliko pojacanje

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Cavani kao zamjena Chicharitu. Logicno. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
kao kada je Fergie igrao s Rooneyem na kriluCartman je napisao/la:Cavani kao zamjena Chicharitu. Logicno.

mislis da ovo ne bi funkcionisalo

a uostalom znamo koliko se RvP i Rooney povrijede tokom sezone pa bi to bila sjajna rotacija izmedu ova 3 igraca
Zadnja izmjena: MrUnited, dana/u 29 apr 2014, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
- mordfustang
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Cavani kao zamjena Chicharitu. Logicno.
Pored toliko pozicija na kojima je nužna zamjena,vi govorite o napadu koji je jedan od najboljih na otoku.
Patetično.
Moguce i da Lindegaard ode. Trebali bi dovest Neuera. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
To ni na FMu ne bi funkcionisalo , taj sastav i ta formacija sto si stavio.MrUnited je napisao/la:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Cartman je napisao/la:Moguce i da Lindegaard ode. Trebali bi dovest Neuera.
pa to nije lose ako si ovo sam smislio

kad ti navijac reala prica o taktici i formacijama a njegov klub nije uzeo trofej 10god i kako ti mozes bolje od mene i nekog drugog navijaca Uniteda znati to, pa bar smo se mi nagledali trofeja zadnjih god. i znamo moze li to ili nesuhi je napisao/la:To ni na FMu ne bi funkcionisalo , taj sastav i ta formacija sto si stavio.MrUnited je napisao/la:

S tom slikom si pokazao svoje znanje 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
- Kontakt:
Ma moze i Buffon,ako ne pristane Nojer,a pored Cavanija koji sigurno dolazi ja bi volio i Diega Kostu,Reusa,Grizmana,Krossa,Herreru,Strotmana,Pjanica,Carvalha,Shawa,Colosinca i Coentra,Pepea Varana i Humelsa te vratit malog Ligarda i Powela,takodje gurnut i WilsonaCartman je napisao/la:Moguce i da Lindegaard ode. Trebali bi dovest Neuera.
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.