Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- VigorMostarac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
DABOGDA ZRINJSKOM ZATREBALO ZADNJE KOLO.....PA NEK ONDA KUPE
ONO ŠTO SE KUPITI NEMOŽE.

VFC THE RELIGION
Ja samo ne znam jesi li ti normalan,ponavlja se po hiljadu puta jedno te isto,Zrinjski ako pobijedi Mladost na svom terenu je šampion,zadnju mogu izgubiti i sa 100 razlike ..VigorMostarac je napisao/la:DABOGDA ZRINJSKOM ZATREBALO ZADNJE KOLO.....PA NEK ONDA KUPEONO ŠTO SE KUPITI NEMOŽE.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Isto tako je ponovljeno 100 puta ako Zeljo i Siroki dobiju zadnje dvije i Zrinjski izgubi u zadnjem kolu, sampion je SirokiŽeljooooo je napisao/la:Ja samo ne znam jesi li ti normalan,ponavlja se po hiljadu puta jedno te isto,Zrinjski ako pobijedi Mladost na svom terenu je šampion,zadnju mogu izgubiti i sa 100 razlike ..VigorMostarac je napisao/la:DABOGDA ZRINJSKOM ZATREBALO ZADNJE KOLO.....PA NEK ONDA KUPEONO ŠTO SE KUPITI NEMOŽE.
Ali AKO dobiju..Armala je napisao/la:
Isto tako je ponovljeno 100 puta ako Zeljo i Siroki dobiju zadnje dvije i Zrinjski izgubi u zadnjem kolu, sampion je Siroki

Ako bog da, makar zeljo da dobije narednu ne mora onu u zadnjem kolu :p.hilmo je napisao/la:Ali AKO dobiju..Armala je napisao/la:
Isto tako je ponovljeno 100 puta ako Zeljo i Siroki dobiju zadnje dvije i Zrinjski izgubi u zadnjem kolu, sampion je Siroki

terabajt je napisao/la:Ako bog da, makar zeljo da dobije narednu ne mora onu u zadnjem kolu :p.hilmo je napisao/la:
Ali AKO dobiju..

opet je to što si napisao laž,Zrinjski ima 3 boda više od Širokog i bolji međusobni skor,čak i da izgube zadnju tekmu su šampioni ako pobijede Mladost kod kuće..hilmo je napisao/la:Ali AKO dobiju..Armala je napisao/la:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ali moraš priznati da smo najači. Prodajemo utakmice i opet se borimo za prvaka.marioo8888 je napisao/la:Pa eto kad spominješ Slavija-Zrinjski i kad me hvataš za jezik,da napomenem i ja
Travnik-Široki
Zvijezda-Široki
Očisti(istraži) u svom dvorištu prvo,Pastrvo dobrodošao nazad,da ti iskreno kažem i ja te se poželio

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
@Zeljoooo
Ako mislis da sam to ja rekao varas se, ja sam se samo osvrnuo na ovo ako Zeljeznicar dobije zadnje dvije...
Trebao si mozda drugi post citirati.

Ako mislis da sam to ja rekao varas se, ja sam se samo osvrnuo na ovo ako Zeljeznicar dobije zadnje dvije...
Trebao si mozda drugi post citirati.

moja greška buraz,nisam mislio tebe citirati vec tvog kolegu iznad..hilmo je napisao/la:@Zeljoooo
Trebao si mozda drugi post citirati.![]()

Nitko nije poredio Zrinjski i Siroki. Vidis da svi ubace u pricu i Zeljeznicar, jer i Zeljeznicar ima 3 boda manje od Zrinjskog i isto koliko i Siroki. I ako Zrinjski izgubi jednu od preostale dvije, a Siroki i Zeljeznicar dobiju onda na vrhu Zrinjski, Siroki i Zeljo imaju jednak broj bodova i gleda se medjusobni omjer ta tri kluba, odnosno medjusobna tablica koja izgleda ovako:Željooooo je napisao/la: opet je to što si napisao laž,Zrinjski ima 3 boda više od Širokog i bolji međusobni skor,čak i da izgube zadnju tekmu su šampioni ako pobijede Mladost kod kuće..
1.Siroki - 7 bodova, gol razlika 9:6
2.Zrinjski - 7 bodova, gol razlika 7:6
3.Zeljeznicar - 3 boda, gol razlika 5:9
U tom slucaju je Siroki prvak. Velez ce sigurno grist protiv Zrinjskog, sto zbog dobrih odnosa sa Sirokim, sto zbog rivaliteta. Ubrljat moze samo Zeljeznicar koji nema bas najlaksi raspored.
Zamislite Široki kiksa protiv Olimpica ili Čelika, Zrinja odigra neriješeno sa Mladošću i izgubi od Veleža, a Željo dobije preostale dvije, kakav bi to bio kraj. Al naravno nema ništa od tog 

Ja te volim, volim Željo..
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mada ce se Rudar oprostiti iduce kolo jer ne sumnjam u pobjedu Viteza,ako Zeljo kojim slucajem dobije Sarajevo pustit ce Rudaru da Siroki nebi bio prvak s tim da Velez dobije zrinski i Siroki obadvijeSignore je napisao/la:Nitko nije poredio Zrinjski i Siroki. Vidis da svi ubace u pricu i Zeljeznicar, jer i Zeljeznicar ima 3 boda manje od Zrinjskog i isto koliko i Siroki. I ako Zrinjski izgubi jednu od preostale dvije, a Siroki i Zeljeznicar dobiju onda na vrhu Zrinjski, Siroki i Zeljo imaju jednak broj bodova i gleda se medjusobni omjer ta tri kluba, odnosno medjusobna tablica koja izgleda ovako:Željooooo je napisao/la: opet je to što si napisao laž,Zrinjski ima 3 boda više od Širokog i bolji međusobni skor,čak i da izgube zadnju tekmu su šampioni ako pobijede Mladost kod kuće..
U tom slucaju je Siroki prvak. Velez ce sigurno grist protiv Zrinjskog, sto zbog dobrih odnosa sa Sirokim, sto zbog rivaliteta. Ubrljat moze samo Zeljeznicar koji nema bas najlaksi raspored.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Ne može Široki kiksat protiv Čelika jer šta ćemo sa Pitarima onda? Oni su uvjereni kako mi samo igramo i zapnemo samo protiv njih(prošla sezona 3-2,ova sezona 1-0) a protiv Zrinjskog i Želje skidamo gaće.Tako da je red da skinemo gaće i Širokom.A kada bi se desio taj scenarij na koji ti aludiraš najbolje bi bilo da se ovaj forum ukine 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Znamo, ali trudimo semaxmore je napisao/la:Ali moraš priznati da smo najači. Prodajemo utakmice i opet se borimo za prvaka.marioo8888 je napisao/la:Pa eto kad spominješ Slavija-Zrinjski i kad me hvataš za jezik,da napomenem i ja
Travnik-Široki
Zvijezda-Široki
Očisti(istraži) u svom dvorištu prvo,Pastrvo dobrodošao nazad,da ti iskreno kažem i ja te se poželio![]()
Gledajući ono na Otoci, vi još imate učiti
.
![]()

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A 3-0 na Koševu.....samocelik je napisao/la:Ne može Široki kiksat protiv Čelika jer šta ćemo sa Pitarima onda? Oni su uvjereni kako mi samo igramo i zapnemo samo protiv njih(prošla sezona 3-2,ova sezona 1-0) a protiv Zrinjskog i Želje skidamo gaće.Tako da je red da skinemo gaće i Širokom.A kada bi se desio taj scenarij na koji ti aludiraš najbolje bi bilo da se ovaj forum ukine

Samo kad je potrebno 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
O pastrmka,znaci nisi zavrsio na gradelama.Ajde neka te, da bude zanimljivije slijedeci tjedan.Sto se tice ovog kola ja se normalno nadam pobjedi protiv MVO,dobili smo ih 3 puta ove sezone , valjda cemo jos jednom.Mi ovisimo o rezultatu sarajevskog derbija.Po trenutnoj formi pitari ne bi trebali izgubiti ali u tim utakmicama nikad se ne zna a narocito jer se ta tekma igra 3 dana prije finala kupa.Ako bude trebalo Zrinja ce u Vrapcicima uzeti bar bod,pa nismo mi Zeljo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Mada ce se Rudar oprostiti iduce kolo jer ne sumnjam u pobjedu Viteza,ako Zeljo kojim slucajem dobije Sarajevo pustit ce Rudaru da Siroki nebi bio prvak s tim da Velez dobije zrinski i Siroki obadvijeSignore je napisao/la:Nitko nije poredio Zrinjski i Siroki. Vidis da svi ubace u pricu i Zeljeznicar, jer i Zeljeznicar ima 3 boda manje od Zrinjskog i isto koliko i Siroki. I ako Zrinjski izgubi jednu od preostale dvije, a Siroki i Zeljeznicar dobiju onda na vrhu Zrinjski, Siroki i Zeljo imaju jednak broj bodova i gleda se medjusobni omjer ta tri kluba, odnosno medjusobna tablica koja izgleda ovako:Željooooo je napisao/la: opet je to što si napisao laž,Zrinjski ima 3 boda više od Širokog i bolji međusobni skor,čak i da izgube zadnju tekmu su šampioni ako pobijede Mladost kod kuće..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
-
- Kontakt:
Panenka na bosanski način
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- VigorMostarac
- Kontakt:
zrinja 05
ISTINA NISTE VI ŽELJO ALI VJERUJ MI NEĆETE NIŠTA BOLJE PROĆI
ISTINA NISTE VI ŽELJO ALI VJERUJ MI NEĆETE NIŠTA BOLJE PROĆI

VFC THE RELIGION
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.