FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 29 apr 2014, 11:28

Bayern plans great choreography

[youtube][/youtube]

Meni vala i dalje protiv Lyon-a nenadmašivo a i pjesma (Carmina Burana), ja nezz da li se više pušta ovo prije utakmice ali prije 2-3 sezone uvijek je bila... Mislim da ona najbolje odgovara situaciji pred meč protiv Reala :D

[youtube][/youtube]

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 apr 2014, 11:37

Cetiri puta da je cujemo i dosta. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 apr 2014, 12:27

NYKnicks Fan je napisao/la:Cetiri puta da je cujemo i dosta. :mrgreen:
Znaci 4:3,dogovoreno :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 29 apr 2014, 13:11

suhi je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Cetiri puta da je cujemo i dosta. :mrgreen:
Znaci 4:3,dogovoreno :D
moli se da postignu barem pocasni CUJ 3
:thumbup:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 29 apr 2014, 13:55

Ocekujem apsolutnu dominaciju Bayerna. Madrid ce 100% opet doci da se brani i igra na kontranapade, ali mislim da im ovaj puta plan nece biti uspijesan. Bayern ce naci rjesenje da prbije odbranu minimalno 2 puta a posle ukoliko se Real samo malo otvori, teska artiljerija Bayerna ce to iskoristiti. Odbrana mora biti na nivou i Martinez kao zadnji vezni bi morao igrati kako bi se uspijesno rjesavale protivnicke kontre.
Imaju individualce ali nemaju uigran tim kao Bayern.
Na Bayernu je pritisak, a znamo kako igraju pod pritiskom :)

[youtube][/youtube]

LA BESTIA NEGRA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 apr 2014, 14:02

Nikad dočekati utakmicu, daj nam Real da se igramo. :opaopa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 29 apr 2014, 14:15

Saurman je napisao/la:Nikad dočekati utakmicu, daj nam Real da se igramo. :opaopa:

Ko ce se skim igrati,to cemo vidjeti :lol:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 29 apr 2014, 14:20

Zna li neko kad je Bayern zadnji put imao zaostatak iz prve utakmice ?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 apr 2014, 14:37

Gol u prvih pola sata znaci sigurnu pobjedu,i prolazak u finale nase ekipe.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 29 apr 2014, 14:45

phily je napisao/la:Zna li neko kad je Bayern zadnji put imao zaostatak iz prve utakmice ?
Ako se ne varam mislim da je to upravo bilo protiv Reala u sezoni 2006/2007 kada smo u Madridu gubili sa 3-2 .

Pa smo u Minhenu pobjedili 2-1 i prosli dalje :) Tad je situacija bila povoljnija radi 2 gola u gostima, ali mozemo i ovo proci :cool:
FC Bayern !!!!!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 apr 2014, 14:46

phily je napisao/la:Zna li neko kad je Bayern zadnji put imao zaostatak iz prve utakmice ?
Zadnji put zaostatak iz prve utakmice smo imali još protiv Pepunove Barcelone 2009. Prvu utakmicu smo na strani izgubili 4:0 :D Revanš 1:1 naš trener bio JURGEN KLINSMAN Većinom smo ispadali poslije iz LP ako bi imali prednost nakon prve utakmice tj jednom 2011 protiv Intera prva utakmica 1:0 za nas u Milanu (Kraft = Khan :eh: ) uzvrat 2:3 za Leonardov Inter :evil:

Sretno nam svima večeras i bez velike euforije prije utakmice molim vas znamo koliko puta nas je koštala. Vjerujemo u Pepa i momke.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 29 apr 2014, 15:22

Bitno da je Bastian proturio kroz noge loptu i imao uspješan pas :D
[youtube][/youtube][/video]
a što mu šut ko u stare babe to nema veze ...

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 29 apr 2014, 15:37

Prema nekim informacijama, Javi na stoperu. Molim Boga da to nije istina. On jedini ima muda da prekine kontru dok jos ne bude kasno. A i zadnja linija je sigurnija sa Lahmom na beku a Javijem ispred. Valjda su malo vjezbali i te kornere, smijesno je da od 15 kornera ne zaprijete ni jednom. Vjerujemo u ekipu, samo da dobro krenu i nema problema. MiaSanMia

Sent from my lumia 1020

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 29 apr 2014, 15:52

Mislim da je protiv Basela u sezoni 2011/12 u osmini finala bio zaostatak 1:0 da bi ih posle razbili sa 7:0 na Allianz Areni. Ja mislim da je to bilo zadnji puta kada se lovio zaustatak iz prve utakmice.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 29 apr 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 apr 2014, 15:55

bavarci moji lijepi (by mujobavarac) :mrgreen: , ima li treme :?
kod amidze jok, hlan sam ko spricer :cool:
ono, pred nama je jos jedna tekma protiv visestruko slabijeg protivnika kojeg ce bayo, bas ko po obicaju, rastvit na proste faktore. :cool:

sine, ebacemo im mater :njanjanja:
predvidjam 4:1 za bayu :opaopa:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 apr 2014, 16:02

LenBias je napisao/la:neka bolji prodje danas i osvoji naslov, sta drugo da se kaze :thumbup:
pa sto oma ne kazes da bayo prodje :cool:
farinelli123 je napisao/la:samo prizeljkujem zdrave Bejla i Ronalda u startnoj postavi. To nam je nedostajalo prosle nedelje.
mudro, mudro :cool:
nasi branici top motivisani + stopostotna koncentracija, kao i rupe koje bi ta dva gdina ostavljala u realovoj odbrani :cool:

sto se mene licno tice, slobodno mogu angazovat i sv. papu, ali preko minkena nece u finale :twisted: :cool:

[youtube][/youtube]
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 apr 2014, 16:15

Real se vec jednom opeko u njemackoj protiv dortmunda i spasavali se, zato ocekujem veceras drugaciju taktiku. Navijam za vas al bice pravo tesko.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 29 apr 2014, 16:47

thulkazal je napisao/la:Bitno da je Bastian proturio kroz noge loptu i imao uspješan pas :D
[youtube][/youtube][/video]
a što mu šut ko u stare babe to nema veze ...
Toliko mrziš Guardiolu i pas igru da čak nisi primjetio da je slobodnjake izvodio lijevom nogom :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 29 apr 2014, 16:55

GazijaKalesija je napisao/la: Toliko mrziš Guardiolu i pas igru da čak nisi primjetio da je slobodnjake izvodio lijevom nogom :D
Nisam uočio to za lijevu nogu, nego sam gledao i kontao jadna majko kako će postići gol ako šuta onako :D

Da li se igrala "pas igra" pod Gaalom i Juppom ? Za mene jeste ali ova tvrdoglavost Pep-a nema smisla a čitam da bi Martinez mogao na poziciju štopera što me ne bi iznenadilo nikako ...

Lahm na šestici pa kud puko da puklo :mrgreen: To je formacija za finale :mrgreen:

Nemam ja sta njega mrziti i pas igru ako ima produkcije tj. postižu se golovi, pogotovo u knock out sistemu. Mislim da nema smisla dalje raspravljati o pasovima, posjedu, bunkerima, kornerima itd sve dok se pobjedi ...

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 29 apr 2014, 16:58

thulkazal je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la: Toliko mrziš Guardiolu i pas igru da čak nisi primjetio da je slobodnjake izvodio lijevom nogom :D
Nisam uočio to za lijevu nogu, nego sam gledao i kontao jadna majko kako će postići gol ako šuta onako :D

Da li se igrala "pas igra" pod Gaalom i Juppom ? Za mene jeste ali ova tvrdoglavost Pep-a nema smisla a čitam da bi Martinez mogao na poziciju štopera što me ne bi iznenadilo nikako ...

Lahm na šestici pa kud puko da puklo :mrgreen: To je formacija za finale :mrgreen:

Nemam ja sta njega mrziti i pas igru ako ima produkcije tj. postižu se golovi, pogotovo u knock out sistemu. Mislim da nema smisla dalje raspravljati o pasovima, posjedu, bunkerima, kornerima itd sve dok se pobjedi ...
Ne kužim vas nikako. Pa i Juppov Bayern je imao problema. NE MOŽEŠ IMATI NEPOBJEDIVU EKIPU. Mora nekad zakazati, kod nas je to bilo u Madridu, večeras će momci odigrati dosta bolje ali da li će to biti dovoljno vidjet ćemo. Treba da se poklopi masa stvari, u što ja ne sumnjam ni trenutka.

Prognoza 3:1. :cool:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.