Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

BeyKopites
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la BeyKopites » 29 apr 2014, 01:15

LiverpoolREDS je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koje gromade od navijača :bow: :salut: Iako su svjesni da je Liverpool izgubio mnogo toga, ipak su otpjevali himnu i pokazali da nada još postoji...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 29 apr 2014, 01:19

BeyKopites je napisao/la:
Koje gromade od navijača :bow: :salut: Iako su svjesni da je Liverpool izgubio mnogo toga, ipak su otpjevali himnu i pokazali da nada još postoji...

nije im nista drugo ni preostalo nego da pjevaju :kafa:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 apr 2014, 01:22

Izgleda da je postala furka da se onako dolazi na temu i provocira.
Radi se cak i o misevima koji su apsolutni anonimusi.
Jbg, neko i nakon niza neuspjesnih sezona dobija ovu ovaciju, a neki nakon samo jedne sezone dobijaju polu-prazne tribine. :thumbup:
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 29 apr 2014, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 29 apr 2014, 01:22

MrUnited je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:

nije im nista drugo ni preostalo nego da pjevaju :kafa:
Neizmjerno glup post :facepalm:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 29 apr 2014, 01:25

OTNYS_YNWA je napisao/la:Izgleda da je postala furka da se onako dolazi na temu i provocira.
Radi se cak i o misevima koji su apsolutni anonimusi.
Jbg, neko i nakon niza neuspjesnih sezona dobija ovu ovaciju, a neki nakon samo jedne sezone dobijaju polu-prazne tribine. :thumbup:
to i ja govorim navijacima Citya ali nece ni da cuju

izvini ali ja ne provociram
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 apr 2014, 01:27

fanatic je napisao/la:Mada koliki god to napredak bio, on opet ostaje igrač kojeg su najviše puta prešli u EPL. Teško da ikad može izrasti u prvi izbor, ali za rotacije može biti dobar ako još napreduje..
To je minus, nasledstvo koje ne moze promeniti, brzina, motorika, eksplozivnost. To on jednostavno nema, i ne moze nikakvim treningom to mnogo bitnije popraviti. Ali boljim postavljanjem pozadi, taj statisticki parametar moze popraviti donekle, dokle, to zavisi od njega i njegovog napretka.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 apr 2014, 01:30

Ma vidi se da mu je Brendan ukazao na to pa sad ide u covjeka cim ovaj treba primiti loptu. Dosta puta je to radio u zadnje vrijeme, pa vise opasnosti bude po Glenovoj strani nego ovamo.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 apr 2014, 03:05

Jest tesko odigrati bolje od Glena :mrgreen:

heski
Kontakt:

Post Postao/la heski » 29 apr 2014, 04:25

Paradajz je napisao/la: To je minus, nasledstvo koje ne moze promeniti, brzina, motorika, eksplozivnost. To on jednostavno nema, i ne moze nikakvim treningom to mnogo bitnije popraviti. Ali boljim postavljanjem pozadi, taj statisticki parametar moze popraviti donekle, dokle, to zavisi od njega i njegovog napretka.
Pa dobro nije da je on baš spor ili neokretan, njegov je problem više što je malo preagresivan ( možda bolje reći da ima preveliku želju) pa zna da se zaleti u duele koje ne može dobiti. Npr. Neville nije bio ništa brži ni pokretniji ali je konstantno bio među najboljim bekovima lige. Pogotovo kad je naučio centrirati :mrgreen:. Gledao sam ga često u rezervama, činilo mi jedno vrijeme da je samo pitanje kada će otići u zaborav jer je čak neko vrijeme bio najlošija tačka i stvarno je nevjerovatno koliki je napredak napravio od kako se vratio u prvi tim. Tehnički je toliko bolji da mi nekad izgleda kao skroz neki drugi igrač, a dobro si primjetio i to za pas. Čak je i Neville prenoseći neku utakmicu napomenuo njegovih par teško izvodivih ali jako pametnih, preciznih i jakih dodavanja. Ne znam koja je tekma bila, znam da je 2-3 puta ostao nazad nakon kornera, dobro presjekao i dao te pasove i tad sam pomislio da bi mali možda nekad mogao i u vezi poslužiti :D. Nisam to pomislio samo radi pasova nego što su ta presijecanja bila jako teška, bukvalno je prvim dodirom u trku smirio izuzetno jake lopte i u sekundi opasnu kontru po naš gol pretvorio u obrnutu situaciju. Recimo cijenio sam jako igru Lucasa prije povrede ali takvo nešto nikada nije pokazao. Vrlo moguće da će Brendan tražiti nekog malo "modernijeg" beka koji će se bolje uklapati u njegovu filozofiju ali ne bih ja malog otpisivao, ako ovako nastavi sve je moguće. Srećom imamo trenera koji zna prepoznati prednosti različitih tipove igrača i zna ih iskoristiti.
Sljedeće prvo što bi po meni trebao popraviti je taj centaršut jer kad se ekipe brane kao što je sad Čelzi ispada kao da imamo igrača manje u napadu. Zna se on fino ubaciti, protrčati, čak nekad i proći po strani ali džaba kad ne može da bar ubaci loptu u neku opasnu zonu, a kamoli da pogodi nekog :D

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 apr 2014, 08:26

Jeste Mirror, ali je lijepo procitati...
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... na-3471827
;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 apr 2014, 11:06

Nije samo mirror objavio, ali eto, sacekat cemo prelazni rok. :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 apr 2014, 11:56

ovo malo da se skrene paznja sa poraza i gerrardovog kiksa pa fol lallana dolazi :D
ja mislim da nakon ovog ljeta necemo vise gledati ayrea kako pokusava dogovoriti transfere... sigurno ce i na ljeto odraditi los posao a izgovora nema jer naredne sezone tu je i liga prvaka.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 apr 2014, 12:24

Kamo srece da ga ne gledamo ni ovo ljeto :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 29 apr 2014, 13:07

Prema navodima The Mirrora, Lallana je imao nekoliko ponuda od velikih engleskih klubova, među kojima su Manchester United i Chelsea, ali se 25-godišnji veznjak odlučio prihvatiti ponudu Liverpoola.

Tim s Anfielda je tako u trci velikana za ovog sjajnog veznjaka pobijedio Chelsea i United, a Southampton će za Lallanu inkasirati oko 20 miliona funti. Sedmična plata Lallane na Anfieldu će biti 70.000 funti.

Interesantna je činjenica da je Lallana izabrao dres Liverpoola, iako je veliki navijač Evertona...

Ovi već i platu napisali :mrgreen: :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 29 apr 2014, 13:38

Puno mi je ovo para ali opet kada pogledaš u prošle skupe transfere i na kakve su se panjeve davali novci, ovo je i dobro.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 apr 2014, 13:41

Marcus je napisao/la:Puno mi je ovo para ali opet kada pogledaš u prošle skupe transfere i na kakve su se panjeve davali novci, ovo je i dobro.
Uporedi Lalanu i Allena, i sve je jasno. Vrijedi svaki peny u odnosu na Joe-a. :thumbup:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 29 apr 2014, 14:27

Liverpool spremio £20milliona za Adama Lallanu uz sedmičnu platu od £35,000.
-Guardian-
At the end of the storm there's a golden sky..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 apr 2014, 14:51

ackeey je napisao/la:
Marcus je napisao/la:Puno mi je ovo para ali opet kada pogledaš u prošle skupe transfere i na kakve su se panjeve davali novci, ovo je i dobro.
Uporedi Lalanu i Allena, i sve je jasno. Vrijedi svaki peny u odnosu na Joe-a. :thumbup:
Nije istina, Allen je nosio Swansea do odlicnih rezultata i sada igra sve bolje. Koliko ce se Lallana uklopiti pitanje je. Naravno da bih volio da dodje, ali jos uvijek ne treba predvidjati njegovu LFC karijeru.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 apr 2014, 15:15

Ma Allen nikad nije bio na nivou na kojem je Lallana zadnje dve sezone, pogotovo ove. Allen je uvek bio ziheras, sa sigurnim pasovima, Lallana je nesto sasvim drugo, uostalom ne bi ni bio u ovom timu sezone, i bio u konkurenciji za najboljeg igraca lige.
Allen ce uvek biti maksimum rotacija u sampionskom timu, back up igrac.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 apr 2014, 16:19

nerkolfc je napisao/la:
slika
Koje su ovo novine objavile ovaj tekst?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: fera i 2 gosta.