FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 feb 2010, 07:37

Lijepo ja rekoh prvi dan kad se spomenuo info o Kucukovicu da se ne talasa previse o njemu .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 11 feb 2010, 08:44

Željovac je napisao/la:Pomog'o je Meša ŽELJI što mu niko nije pomog'o. I to samo kad bi računali one pripreme u Tunisu. Još je nešto plaćao omladincima i pozivao ih na turnir u Francusku. Ima još, al' mi sad ne pada na pamet. Ne znam da je iko, bez očekivanja ikakvih protuusluga, ni blizu pomogao od legendi kluba. Tako da mu je nemoguće zamjeriti za onu prijateljsku što se nije održala ili ovo sad za Kučukovića.
Nista mu nije pomogao,pripreme u tunisu,jel ti kontas da je on to platio ???? pa naravno da nije on to platio,on je tu uzeo samo lovu...naravno ne od zelje,razmisli malo...isto kao i to sto kazes za omaldince,ali necu ovde o tome,znam ja vrlo dobro ko je Mesa Bazdarevic i sta je uradio odnosno sta nije uradio...on je jedini od zeljinih legendi koji se busa u prsa u javnosti kako sanja Zelju,kako namjerava u ligu prvaka da nas odvede,on je jedini od nasih legendi koji se fura u javnosti kako ce biti selektor BiH,samo treba da ga zovnu,pa kada to urade on u misju rupu,kako za Zelju tako i za BiH...nemam namjeru blatiti omiljenog kapitena,igracku velicinu ,zaista nemam namjeru...niko ni od drugih legendi nije maknuo prstom...ali oni barem sute...i ovo zadnje o Kucukovicu,razmisli malo zasto se nije ostvarilo...bitno je malo u javnost,biti dobrocinitelj,pa ako nista nije uradjeno,Mesa je pokusao,legenda nasa...a vjeruj mi da je to sve jedan veliki interes...no zaista ne bih da dozivljavam napade ovde od svih ostalih,Mesa je uvijek bio i ostace legenda nad legendama za sve sto je uradio za nas u igrackom smislu...sve ostalo nije vrijedno nikakvog spomena...mnogo toga jos znam sto definitivno nije za ovaj vid diskusije a tice se nasih legendi
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 feb 2010, 09:20

slika
AMAR OSIM

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 11 feb 2010, 09:42

Stole iz Bora je napisao/la:slika

joj mu ovih brkova da se covjek najezi kao sto bi rekao nas veliliki glumac tanovic :lol: :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 11 feb 2010, 10:23

e ljudi u koliko je tekma izgleda da idem u Split i koliko je karta i hoce li biti karata pred tekmu vjerovatno hoce ali moram pitat?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 feb 2010, 10:33

Hamo je napisao/la:e ljudi u koliko je tekma izgleda da idem u Split i koliko je karta i hoce li biti karata pred tekmu vjerovatno hoce ali moram pitat?
Utakmica je u 15:30 a cjene karata su 20, 40 i 60 Kn.
AMAR OSIM

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 11 feb 2010, 10:49

Stole iz Bora je napisao/la:
Hamo je napisao/la:e ljudi u koliko je tekma izgleda da idem u Split i koliko je karta i hoce li biti karata pred tekmu vjerovatno hoce ali moram pitat?
Utakmica je u 15:30 a cjene karata su 20, 40 i 60 Kn.
HVALA! ! !
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 11 feb 2010, 12:00

...jedno pitanje...svi mi koji necemo biti na poljudu, a voljeli bismo pogledati tekmu, da nece mozda biti gdjegod kakav prijenos...zna l neko...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 11 feb 2010, 12:30

Jbt dvaest maraka karta za nas u splitu plus put puno para ali nea veze
svoj ti pos'o !

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 11 feb 2010, 13:41

Kako bolan 20 maraka znas li ti citat? Pise ti fino 20, 40 i 60 kn (KUNA). Sto u prevodu znaci 5, 10 i 15 KM, za manijake vjerovatno ova od 5 KM...
010 ISN'T JUST A CODE

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 feb 2010, 13:48

20 Kn = cca 5,50 KM
40 Kn = cca 11 KM
60 Kn = cca 16,50 KM

Sitnicavost .. :mrgreen:

Mislim da je neko rekao na jednom od foruma da ce nase navijace zapasti ona od 40 Kn.

Ko ima para da plati put (benzin, cestarine, hrana i ostali troskovi) do Splita onda nece gledati jeli karta 20, 40 ili 60 kuna .. ;)
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 11 feb 2010, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 feb 2010, 13:49

Ne vjerujem da će biti prenosa, pa nisu prenosili ništa od Hajdukovih utakmica u pripremama, a igrali su sa dosta atraktivnih protivnika.

Šteta, a bilo bi jako dobro da negdje možemo gledati taj meč.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 feb 2010, 13:51

Stole iz Bora je napisao/la:20 Kn = cca 5,50 KM
40 Kn = cca 11 KM
60 Kn = cca 16,50 KM

Mislim da je neko rekao na jednom od foruma da ce nase navijace zapasti ona od 40 Kn.
Ne vjerujem...sjever je 20, istok 40, zapad 60...ako budu ovi u kafezu uopste placali kartu, moguce je da bude ova od 20ćuna...
ps za one koji ne znaju, kafez je jugo-zapad
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 feb 2010, 13:57

MinistaR je napisao/la:Ne vjerujem da će biti prenosa, pa nisu prenosili ništa od Hajdukovih utakmica u pripremama, a igrali su sa dosta atraktivnih protivnika.

Šteta, a bilo bi jako dobro da negdje možemo gledati taj meč.
Ovo nije pripremni mec, nego prijateljska utakmica povodom proslave rodjendana...

Nece biti nigdje, ni na splitskoj, jedino ako ne zele da kazu zbog posjete...

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 11 feb 2010, 14:26

boccaccio je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Pomog'o je Meša ŽELJI što mu niko nije pomog'o. I to samo kad bi računali one pripreme u Tunisu. Još je nešto plaćao omladincima i pozivao ih na turnir u Francusku. Ima još, al' mi sad ne pada na pamet. Ne znam da je iko, bez očekivanja ikakvih protuusluga, ni blizu pomogao od legendi kluba. Tako da mu je nemoguće zamjeriti za onu prijateljsku što se nije održala ili ovo sad za Kučukovića.
Nista mu nije pomogao,pripreme u tunisu,jel ti kontas da je on to platio ???? pa naravno da nije on to platio,on je tu uzeo samo lovu...naravno ne od zelje,razmisli malo...isto kao i to sto kazes za omaldince,ali necu ovde o tome,znam ja vrlo dobro ko je Mesa Bazdarevic i sta je uradio odnosno sta nije uradio...on je jedini od zeljinih legendi koji se busa u prsa u javnosti kako sanja Zelju,kako namjerava u ligu prvaka da nas odvede,on je jedini od nasih legendi koji se fura u javnosti kako ce biti selektor BiH,samo treba da ga zovnu,pa kada to urade on u misju rupu,kako za Zelju tako i za BiH...nemam namjeru blatiti omiljenog kapitena,igracku velicinu ,zaista nemam namjeru...niko ni od drugih legendi nije maknuo prstom...ali oni barem sute...i ovo zadnje o Kucukovicu,razmisli malo zasto se nije ostvarilo...bitno je malo u javnost,biti dobrocinitelj,pa ako nista nije uradjeno,Mesa je pokusao,legenda nasa...a vjeruj mi da je to sve jedan veliki interes...no zaista ne bih da dozivljavam napade ovde od svih ostalih,Mesa je uvijek bio i ostace legenda nad legendama za sve sto je uradio za nas u igrackom smislu...sve ostalo nije vrijedno nikakvog spomena...mnogo toga jos znam sto definitivno nije za ovaj vid diskusije a tice se nasih legendi
A Sanel Jahić, Sretko Vuksanović?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 11 feb 2010, 14:47

A Sanel Jahić, Sretko Vuksanović?[/quote]

Sta sa njima ??? Sretka doveo Mesa ??? Ni pod razno...a Jahic je varijanta kao i Kucukovic,samo uspjela...to se ispostavilo kao dobra varijanta,jer je Sanel bio potpuna nepoznanica za razliku od Kucukovica,to je bilo nesto slicno kao kad je dosao sad ovaj Bajro ili Perak,mogu ispasti zvijezde tima,a nista o njima ne znamo,moze a ne mora biti...nagovorio je tada klinca da dodje u zelju i ispostavilo se kao dobro,to nije nista posebno,Jahic nije tada dosao kao pojacanje...nemam ja nista protiv Mese,naprotiv,po meni najveca Zeljina legenda poslije Ivice Osima,ali previse se pise da je neki dobrocinitelj,merhametlija,ali nije tako,jednostavno je zeljina legenda sa svojim interesima,to je bila moja poenta
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 feb 2010, 14:56

Vjerovatno je mislio ako je Vuk u francuskoj bio, da ga je Mesa doveo :mrgreen:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 11 feb 2010, 15:05

40 Kn = cca 11 KM
60 Kn = cca 16,50 KM

Bas si sitnicav :mrgreen:
Ili si ekonomista po zanimanju...
010 ISN'T JUST A CODE

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 feb 2010, 15:16

RK Gradacac je napisao/la:
40 Kn = cca 11 KM
60 Kn = cca 16,50 KM

Bas si sitnicav :mrgreen:
Ili si ekonomista po zanimanju...
Nisam ekonomista ali sam imao i previse dodira sa parama .. ;)
AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 feb 2010, 16:08

Seyo_TM je napisao/la:Vjerovatno je mislio ako je Vuk u francuskoj bio, da ga je Mesa doveo :mrgreen:
Nisam siguran da je doktora doveo Mesa, al je i nebitno od kucukukvica 99,9% nema nista...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, NeSamSafetee i 35 gostiju.