Virtu4l je napisao/la:Njegov poziv nema veze sa Germanijom.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
- Principatus
- Kontakt:
Temu ove ublehe koju navijaci BiH ne podrzavaju treba obrisati i umjesto nje staviti thread Sanjina Prcica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne može. Dozvoljene su teme za igrače koji imaju nastup za A selekciju, a Prcić nažalost nije jedan od njih.Principatus je napisao/la:Temu ove ublehe koju navijaci BiH ne podrzavaju treba obrisati i umjesto nje staviti thread Sanjina Prcica.
Mislim da se tema o Prciću može otvoriti ovdje,
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=6" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu je bio i Kolašinac dok nije dobio poziv za A tim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Ma dobro ne moramo je obrisati, mozemo ovu temu spojiti sa temom "vicevi".
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=1039" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=1039" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
šta ste uradili od teme bilo bi je dobro i obrisat a mislim da i ovaj neće više dobit poziv
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ovaj ima vec kartu u dzepu ali prezivili bi mi njega da ih nije i jos 5-6 gorih od njega u igri, ovaj je mlad ako nista drugo. Vrsajevic, Hadzic, Kvrzic nisu ni mladi vise.
Jel' to selektor tebi poslao spisak privatno?Daj živ bio objavi ga.dubrovnik je napisao/la:Ovaj ima vec kartu u dzepu ali prezivili bi mi njega da ih nije i jos 5-6 gorih od njega u igri, ovaj je mlad ako nista drugo. Vrsajevic, Hadzic, Kvrzic nisu ni mladi vise.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- donniedarko
- Kontakt:
Evo Jagodic tvrdi da je Prcic trebao prihvatiti prirodan put i tok desavanja u reprezentativnom fudbalu . A sto se za ovog igraca pravio izuzetak od pravila ?
Pa vidjet cemo nije to toliko daleko a dosta je ljudi iz mog grada u Splitu i znaju sta se po kuloarima prica.Da bog da da ja nisam u pravu tu bi Susic ako nista malo obraz opro ali sta ako bude u kadru je li mu obraz cist?emil02in je napisao/la:Jel' to selektor tebi poslao spisak privatno?Daj živ bio objavi ga.dubrovnik je napisao/la:Ovaj ima vec kartu u dzepu ali prezivili bi mi njega da ih nije i jos 5-6 gorih od njega u igri, ovaj je mlad ako nista drugo. Vrsajevic, Hadzic, Kvrzic nisu ni mladi vise.

Sušić style
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
" onclick="window.open(this.href);return false;Besic je napisao/la:
Sušić style
nije on toliko ni los kolkim se bilmezom predstavlja, drugo je sto su neki prizeljkivali Gatusa na toj poziciji.
CIm je iz BElgije dosao u Hrvatsku znaci da nema kvalitet ne kazem ja da je on los ali u ovom trenutku Prcic je svjetlosnu milju ispred njeg,a već kada pricamo o mogućim igračima sta je sa igracem Jasmin Šćuk ili sada Ermin ZEc po meni svi oni zasluzuju poziv prije ovog,HAdzica,Vrsajevica,PAndze,ZAhirovica ili STevanovica ali eto..
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Ma i Miske je u njegovim godinama iz Bajerna otišo u Bohum, a znamo svi ko je sad Miske. Ne mora se blatiti po momku, nije on nizašta kriv 
Tino Prvomdosebe Sven Susic..haryxs je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Besic je napisao/la:
Sušić style
nije on toliko ni los kolkim se bilmezom predstavlja, drugo je sto su neki prizeljkivali Gatusa na toj poziciji.
Nije on kriv što Sušić miješa pojmove.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mr. Alibi pas 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Tino trenirao penale jucer:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Po meni je ipak ovaj igrac najmanja steta od svih igraca agencije daleko je iza Prcica ali ipak jedini od Germanije kojeg
bi zadrzao. Ima potencijala uprkos svemu da zavrsi u dobroj ligi i treba mu pomoci prodaju a sve ostalo od agencije ili povezano sa njom aut.
bi zadrzao. Ima potencijala uprkos svemu da zavrsi u dobroj ligi i treba mu pomoci prodaju a sve ostalo od agencije ili povezano sa njom aut.
Jaro MIske nije promjenio ligu nego klub,a ovaj je otisao sa konja na magarca..IcedMFEarth je napisao/la:Ma i Miske je u njegovim godinama iz Bajerna otišo u Bohum, a znamo svi ko je sad Miske. Ne mora se blatiti po momku, nije on nizašta kriv
Eto sada i Bochum, koji je 2004. kada je Miske napravio transfer bio 5. u Bundesligi, na nivou HajdukaIcedMFEarth je napisao/la:Ma i Miske je u njegovim godinama iz Bajerna otišo u Bohum, a znamo svi ko je sad Miske. Ne mora se blatiti po momku, nije on nizašta kriv
Sve je to u pet deka, jelde? Dalje, uporedjivati Bayern Munchen s Standardom iz Liega
Sutra slavni Hajduk igra protiv Istre. Istra je vec osigurala opstanak i igraci ce im igrati 50% tako da mozemo jos jednom ocekivati sjajne asistencije i gifove Princa od Germanije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.