Znači jednostavno je nemoguće da gabela kojoj gori pod nogama dobije Velež koji je katastrofa kući? Jel onda i sa kozarom namještenostokton je napisao/la:Da se ne lažemo ono protiv gabele je bilo preofirno isto kao i Željo protiv Trebinja, kao i sad Olimpik.vm22 je napisao/la:Velež tada imao 3 puta lošiju ekipu i kući igrao katastrofalno. Samo 2 pobjede u proljetnom dijelu te sezone na svom terenu. GOŠK očajnički trebao bodove za opstanak, Velež igrao opušteno jer je bio osiguran opstanak i izgubio. To bi u svakoj drugoj državi bilo normalno osim u nas, u nas je to namještaljka, prodano, teorija zavjere da se Sloboda izbaci iz lige itd.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa kad se sjetim šta je raja po gradu pričala, u zemlju smo propadali od sramote i ebavali upravi od do i kleli se da više neće ić na utakmice, što je dosta raje i potvrdilo ove godine![]()
Ovako ko što se protiv Želje igralo treba da svi igraju, pa dobili ili izgubili manje je bitno, ali bitno je da se trudiš i da ne budeš ofiran.
I ja bas tako dozivljavam sve ovo. Bez veze. Sve.Titova-Juga je napisao/la:Adviser je napisao/la:Ispričaj se, biće ti lakše! Bravo ekipi Veleža za danas, ali oni opet moraju doći sljedeče sezone. Na Grbavici imate -3 boda! WELCOME!kimbo je napisao/la:Srece mi kao Hum. Zeljo, Zrinjski , Barca bilo ko su tu nebitni. Danas je dosla do izrazaja sportska u ljudska kultura ovog grada.
Kao prvi ja mislim so su se ovi bubuljicavi navijace Zelje izofirali zadnjihj sedmica to nije jos zbiljezeno ni na jednom forumu. Toliko gluposti se redalo a najmjerno ih nismo htjeli spominjatii adresirati da dodje do izrazaja cijeli dijafazon ideja i misli![]()
.
Kako degeneričan post.
Zar je moguće da je ljudima na ovim prostorima ušlo u naviku da se bodovi daju, ne da se za njih nadmeće što je uostalom gl. cilj u sportuZnači totalno su izrevoltirani i izritirani jer se Velež nije naguzio, i umjesto da nagrade poštenje i taj naš NAJDRAŽI KLUB bude primjer kako trebaju i ostali da se ponašaju, mi smo odjednom predmet provokacija, mržnje i čega sve ne... (svom srećom, većinom je riječ o pubertetlijama... nadam se) ?
Ali opet, loš znak za budućnost... bljak, nemoguće...
Kada sam rekao stare, mislio sam relativno rečeno stare pjesme. Uglavnom, mislim da mislimo na iste pjesme. I da, to je ta nova navijačka kultura, prvo *ebi mater drugom, pa onda pjevaj za klub. Nadam se da će se ta situacija u dogledno vrijeme promjeniti.Titova-Juga je napisao/la:@Zizu, imamo mi i sada strašne pjesme ali su nedovoljno iskorištene, imaš dojam da su im najdraže ove negativnije, (j. majke ove ili one, navijanje protiv drugih a ne za svoje što je meni odvratno i frustrirajuće).
Meme,meme pitar je napisao/la:Veležu svaka čast i cijenim ovu Vašu pobjedu više od bilo čega. Ipak Vam moram nešto napisati i nije provokatorski nego informativno.Zašto dvostruki aršini:
- Poraz Veleža protiv izuzetno lošijeg Goška prije dvije godine u Mostaru. Trabalo GOŠKU a Veležu ne i odigralo se beskrvno.
-Prije 7 godina u Mostaru Velež-Sarajevo -Velagić dobio crveni zapeo Velež i zamalo da izgubimo titulu (0:0) morali smo u Lukavici igrati na Nož protiv Slavije.
-I sada ovako odličan Velež protiv Želje?
Sve za 5 ! Ova Vaša pobjeda mi je kao da smo mi pobjedili. Volim Velež, drag mi je klub(mada pretjeruju sa petokrakama) Ali zašto dadoše GOŠKU bodove prije 2 godine![]()
Ja sam Hercegovac, Navijam za Sarajevo, ali imam šal Veleža u ormaru. Nek ste uzeli Želju volim .... ali Gošk mi nije jasan. Samo da napomenem, Sarajevo i još par klubova nije igralo u Evropi zbog solidarnosti sa Veležom jer smo bili uz Veleža kad je trebao igrati pod Bjelim brijegom. Tad se nije igrao play-off, ali halalosum zbog ove pobjede protiv Želje. Uzmite sad i Zrinjski (mada nikom netreba) čisto zbog obraza da se može reći -Mi smo pukli želju ali smo pukli i Zrinjski pa Vi se borite za titulu a ne Velež- Znači Željo je titulu izgubio na grbavici protiv Širokog a Široki u MOstaru- Velež je neutralan.
Lik je napisao/la:http://www.fifplay.com/fifa15-leagues-vote/
Glasajte da se naša liga pojavi u Fifi 2015
to ide punom parom, plus novci koje će klub dobiti za rekonstrukciju travnjak na glavnom terenu, ako već i nisu, u iznosu od 89.000 eura, mada je to realno malo, ali eto to je neki dobar početak. ovo je tek početak.zizu1991 je napisao/la:Nešto vezano za temu. Zanima me, kakva je sada situacija u omladinskom pogonu ? Da li je samo onaj članak koji je nedavno izašao vezan za obnovu terena u koji će Velež zajedno sa Savezom i UEFA - om jedini + ove godine vezan za omladinske kategorije ?
Tu smo u dubokim g*vnima. Valjda Uprava radi nešto i na tom planu.
Odkud info da Hebibović ide u Tursku?Misliš Bursaspor?mikki21 je napisao/la:Evo da i ja napisem koju sad kad su se strasti malo stisale, o prepiranju za koga ko sta igra i kome u korist igra necu puno, samo cu rec da evo vec petu zaredom prodajemo i nekom pustamo a nanizali 5 pobjeda, ako jos uz ovu seriju pobjeda uzimamo lovu za iste onda stvarno svaka cast upravi..![]()
![]()
![]()
da predjem na ono glavno, peta pobjeda u nizu a i najsladja od svi 5! Derbi stari poznanika, raja se polako vraca na tribine, dobar protivnik i jos bolja partija nasi momaka! Onu igru, zalaganje, krvarenje za dres i grb koji nose sto su nam igraci veleza pokazali u subotu je divota bilo gledat! Uz 4 data gola imali smo 3-4 mrtva zicera i jos bezbroj neki polusansa, jednostavno ono je bila igra koju smo dugo cekali a eto bogami i docekali! Ocigledno je da nam bolji dani slijede i da se vec sljedece sezone mozemo nadat toj famoznoj evropi! Ako mene neko pita kako dalje, ja bi rekao dobit i ove dvi do kraja, sacuvat 90% igrackog kadra iz ove sezone uz male korekcije na nekim pozicijama! Steta je sto nam ani ide u burcaspor, volio bi da ostane, ali bolje i ovako da se cukne nesto jer je produzio ugovor nego da je djaba otisao kosto je na kraju krajeva i mogao... sa produzenjem ugovora je sigurno ispao dobar covjek i pokazao da voli klub i da hoce da nam se oduzi sto smo stvorili igraca od njega... bravo ani!![]()
![]()
kad je to receno zamjenu za njega vec imamo, vlada je podpisao i sigurno ce ga nadomjestit na najbolji moguci nacin.. onda nam po mom fali jedan centarfor i eventualno desni bek ako nas maletic napusti, ali ja bi maletu ostavio jer je pokazao da itekako jos moze a i nebi bilo preporucivo promjenit citavu desnu stranu koja nam je ove sezone bila jedno od najboljih oruzja.... velike izmjene u ekipi na ljeto bi nas samo ukopale, zato kazem male korekcije, nastavit sa uigranim kosturom uz jednog do dva igraca koji su istinska pojacanja i koji bi igrali u prvi 11 i sigurno bi od prvog kola vodili bitku sa vodecim timovima....
Pa eto i ako ode bar ćemo uzeti finu lovu za njega jer je produžio ugovor,zaradit će on a i klub,ako ode sretno mu i hvala mu jer će to biti prvi pravi novci koje bi klub zaradio od nekog transfera.zizu1991 je napisao/la:I pitari o tome na svom topicu pišu. Bursaspor je u pitanju, tako je. Sad odakle im ta info, pojma nemam. Sve je to naklapanje po meni jer nisam upućen u to kako stoje stvari po pitanju njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.