Paradajz je napisao/la:Zar su ovde ljudi nadali Reusu ?![]()
Pa taj ne bi u Real presao, a kamoli u Utd koji ne igra Evropu sledece sezone.
ako ga ManUtd zeli on ce ga i dovesti
We'll do what we want
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Paradajz je napisao/la:Zar su ovde ljudi nadali Reusu ?![]()
Pa taj ne bi u Real presao, a kamoli u Utd koji ne igra Evropu sledece sezone.
Nemoj mi romentike buraz hljeba ti eto.Paradajz je napisao/la:Zar su ovde ljudi nadali Reusu ?![]()
Covjek bi sigurno dao zivot za United, znaci moze igrati desnog bekaMrUnited je napisao/la:This Bulgarian fan has legally changed his name to Mr Manchester United
RiNo je napisao/la: Covjek bi sigurno dao zivot za United, znaci moze igrati desnog beka
Pa ja uopste nisam generalizovao stvar kao ti, pricam o jednom igracu, ne o fudbalu kakav je danas.Rooney88 je napisao/la: Nemoj mi romentike buraz hljeba ti eto.Price o epskim ljubavima igraca prema klubovima danas nisu tacne. Preci ce, rado, svako svugdje ako mu se ponude dobre pare, romanticari lagano izumiru i svakoga, siguran sam u to, mozes dobiti primamljivom ponudom. Sve se vrti oko para, tako i fudbal, nazalost. Nemoj me pogresno shvatiti, ne napadam te uopste niti govorim kako ce Reus u United, ne mora niti sam mu se nadao, ali para vrti gdje burgija nece, tako i u fudbalu.
Ma izbacio neki od twitter fake izvora (indkaila i slični), sliku Fergiea sa jednim ćelavcem na tribinama, koji liči na Reusovog agenta, pa neki pomislili da se radi o istome, iako je to bio neko skroz deseti. SmiješnoParadajz je napisao/la: Pa ja uopste nisam generalizovao stvar kao ti, pricam o jednom igracu, ne o fudbalu kakav je danas.
A to nije bio agent onih Nemaca ipak ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma izbacio neki od twitter fake izvora (indkaila i slični), sliku Fergiea sa jednim ćelavcem na tribinama, koji liči na Reusovog agenta, pa neki pomislili da se radi o istome, iako je to bio neko skroz deseti. SmiješnoParadajz je napisao/la: Pa ja uopste nisam generalizovao stvar kao ti, pricam o jednom igracu, ne o fudbalu kakav je danas.
Pricao si o jednom igracu, da, a ovo sto sam ja rekao se odnosi i na njega. Gdje je razlika?Paradajz je napisao/la:Pa ja uopste nisam generalizovao stvar kao ti, pricam o jednom igracu, ne o fudbalu kakav je danas.Rooney88 je napisao/la: Nemoj mi romentike buraz hljeba ti eto.Price o epskim ljubavima igraca prema klubovima danas nisu tacne. Preci ce, rado, svako svugdje ako mu se ponude dobre pare, romanticari lagano izumiru i svakoga, siguran sam u to, mozes dobiti primamljivom ponudom. Sve se vrti oko para, tako i fudbal, nazalost. Nemoj me pogresno shvatiti, ne napadam te uopste niti govorim kako ce Reus u United, ne mora niti sam mu se nadao, ali para vrti gdje burgija nece, tako i u fudbalu.
Ma jok, nije u pitanju bio njihov agent, jeste ranije na onoj prvoj slici kada je Moyes išao skautirati po Njemačkoj, ali ovo neki dan ne.Paradajz je napisao/la: A to nije bio agent onih Nemaca ipak ?
Video sam tu sliku, i ja sam mislio da tu ima nesto, ali vezano za Kroosa i jos nekog, a ne za Reusa.
Odron od trenera i Everon je upropastio, sa RM se može vidjeti koliko je Everton kvalitetnija ekipa..MrUnited je napisao/la:
MrUnited je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma izbacio neki od twitter fake izvora (indkaila i slični), sliku Fergiea sa jednim ćelavcem na tribinama, koji liči na Reusovog agenta, pa neki pomislili da se radi o istome, iako je to bio neko skroz deseti. SmiješnoParadajz je napisao/la: Pa ja uopste nisam generalizovao stvar kao ti, pricam o jednom igracu, ne o fudbalu kakav je danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.