RK Gracanica
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Re: RK Gracanica
Dodavac lopti na Bratstvu, sta imas sutra po rasporedu u skoli? 

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Isto kao i do sada,a u skolu ne idem vise kada moram u zatvor ,Idimidodjimi je napisao/la:Dodavac lopti na Bratstvu, sta imas sutra po rasporedu u skoli?

u srijedu u 19:30 igramo u Ljubuškom protiv Izviđača uzvratnu utakmicu 1/4 finala kupa BiH
prva utakmica, Gračanica-Izviđač 38:30
u subotu od 19 sati gostujemo u Živinicama
Konjuh - Gračanica
prva utakmica, Gračanica-Izviđač 38:30
u subotu od 19 sati gostujemo u Živinicama
Konjuh - Gračanica
Undici stelle - ACM 1899
ALBOX je napisao/la:Isto kao i do sada,a u skolu ne idem vise kada moram u zatvor ,Idimidodjimi je napisao/la:Dodavac lopti na Bratstvu, sta imas sutra po rasporedu u skoli?![]()
jeste li napravili prijavu za mene ti i guja
![]()
![]()
daj pozurite u godinama ste ,a hebe vas klinac u zdrav mozak, vidis kako ljudi mladi umiru
![]()
![]()
![]()
Izhebati nas a nos ti se zacrvenio od hebačine,

kakva pakost prema RK**** je napisao/la:
Izhebati nas a nos ti se zacrvenio od hebačine,![]()
,,,i šta će ti ta pakost prema RK Gračanica dođi dole i ja ću ti sredit da brišeš parket na utakmici i bićeš uredno plaćen za to,,,,ovako moraš na Bratstvu u Husanovićevu njivu po loptu tu nikad neznaš kakve su oni volje i kako će te dočekat a još sve to moraš radit džaba,,,
![]()

ja volim RK vise nego ti, ali ljudi koji peru novac preko RK i koji stimaju utakmice

a vidim i ti si jak cim mozes srediti ribanje parketa

da nisi i ti modzda na pranju dresova

a nema veze mogu ja i u tvoju njivu , mlad sam fala bogu u snazi

vjerovatnoi ne biih imao problema uci u tu njivu

eto neka ga magare mjenja do tada

Nego hoce li vise ta robija ,jesi li proslijedio kome trebas kopije zapisa i tako dalje

Sine tebi ni Hadžibovi zapisi nemogu pomoć....

- Idimidodjimi
- Kontakt:
Jest se balavac upalio, ko pokvaren zub. 

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
2 peraca (dresova) malo jaca (iza tastature )

teško će sutra Gračanica do "povoljnog" poraza u Ljubuškom , pobijedili su kod kuće 8 razlike , ali nevjerujem u prolaz prvenstveno zbog kratke klupe , vidjelo se protiv Prijedora , vodili su i 6-7 razlike da bi pred kraj Prijedor gotovo sustigao prednost ... uz sve nedaće , povrede i odlaske vjerovatno ni golman Beširović neće putovati u Ljubuški...
Dobiste po guzici vcr od Konjuha

PA potpuno zasluzeno, uprava , igraci nezadovoljni dugovanjima , znaci potpuno ocekivano...pocetak sezone je bio prica u top 3rukomettt je napisao/la:Dobiste po guzici vcr od Konjuha![]()
![]()

Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 04 maj 2014, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
- samo_lijevo
- Kontakt:
stvarno si dosadan,kako ti nije mrsko jednu te istu pricu vrtiti u krug.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Svaka čast za mlade igrače Hamidovića i Sarajlića , sigurno će se na njih moći računati u budućnosti uz Spahića , golmana Ahmetaševića i možda još ponekog klinca ...RUKOMET – Premijer liga BiH – 29. kolo, Živinice, subota, 19:00 h
Konjuh – Gračanica 28:21 (13:8)
Gračanički rukometaši upisali su poraz u kantonalnom derbiju kod ekipe Konjuha u Živinicama. Domaćini su bili bolji rezultatom 28:21, poluvrijeme 13:8. Sa ovom pobjedom domaćini su potvrdili ulogu favorita ali i ekipe koja je najbolje odigrala drugi dio sezone.
Sa druge strane, ekipa Gračanice može čak biti i zadovoljna ovim porazom s obzirom da su praktično igrali bez kompletne prve postave.
Od ranije su poznati razlozi neigranja Brđanovića, Mulahalilovića, Buljugije i Ferhatbegovića, a u susretu protiv Konjuha nije bilo ni najboljeg igrača Salkića i Osmanhodžića.
U datim okolnostima poraz od 8 golova razlike protiv sjajnog Konjuha i nije prevelika tragedija.
Ekipu su u subotnjem susretu vodili mladi Hamidović sa 8 golova te Sumbić sa 7, Sarajlić je dodao 2.
Najbolji strijelac ekipe Gračanice, mladi Dino Hamidović, samo je potvrdio ono što smo praktično i znali, da je novi, mladi, nadolazeći igrač u ekipi Gračanice.
@ stvarno neznam zašto ne banuju ovog lika , dosadan je ko' proljev !
u srijedu 7.5. od 19 sati zaključujemo sezonu
Gračanica - Derventa
Gračanica - Derventa
Undici stelle - ACM 1899
I zakljucismo je kako treba i kako dolikuje, pokazasmo koliko vrijedimo , barem su domacini bili u cistim ,opranim dresovimabaltazar1 je napisao/la:u srijedu 7.5. od 19 sati zaključujemo sezonu
Gračanica - Derventa

cestitke ekipi Dervente na vise nego zasluzenoj pobjedi , ekipa gracanice tamam onoliko koliko znaju i vrijede i mogu dobaciti bez vrijedanja gostujucih igraca i pritiska na sudije .... malo jaca ves masina moze ovo izvuci u top 3 iduce godine

@ALBOX. Hvala na lijepim željama, mi iz RK Gračanica ćemo se potruditi da budemo još bolji i da zadovoljimo ukuse svih ljubitelja ove igre, a napose stručnjaka kao što si i sam. Tebi lično želimo da što prije ozdraviš, da se ne smiješ sam sebi, da što manje izmišljaš i da prihvatiš bar savjete ljudi iz drugih klubova, ako nećeš svojih sugrađana. Sve najbolje Ti želimo!
-
- Moderator
- Kontakt:
Ovo vam dole dosta govori koliko se ulaze u Omladinski pogon.......
http://bkc-gracanica.ba/juniori-rk-grac ... -geteborg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bkc-gracanica.ba/juniori-rk-grac ... -geteborg/" onclick="window.open(this.href);return false;
1.kolo
Gračanica-Lokomotiva 36-27 (17-12). Rutinska pobjeda kvalitetnije ekipe u fer i korektnoj utakmici. Raduje učešće velikog broja mladih igrača sa obije strane.
Gračanica-Lokomotiva 36-27 (17-12). Rutinska pobjeda kvalitetnije ekipe u fer i korektnoj utakmici. Raduje učešće velikog broja mladih igrača sa obije strane.
Danas su selekcije pionira i kadeta upisali pobjede u prvenstvenim utakmicama protiv ORK "Omladinac" Lukavac. Rezultati su glasili:
PIONIRI (U-00): 20:15(10:6)
KADETI (U-98): 27:17 (14:6)
imas druze informacije tabele pionirske i kadetske lige...Diablo55 je napisao/la:Danas su selekcije pionira i kadeta upisali pobjede u prvenstvenim utakmicama protiv ORK "Omladinac" Lukavac. Rezultati su glasili:
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.