BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
HD link za tekmu ? ako ima postavite pls 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
http://www.gofirstrow.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;nedim93 je napisao/la:HD link za tekmu ? ako ima postavite pls
ajmo momci još dva komada dati, lewa gdje si?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sad furamo tatu Reusa da bude prvi strijelac lige, poljskog supka ignorisemozgmiky je napisao/la:ajmo momci još dva komada dati, lewa gdje si?

Reusu lakse dati gol iz slobodnjaka sa onog skracenog kornera, nego penal

Supci smo ako ne pustimo apotekarima i tako zavalimo vukove

Bas fina tekma, ono nekako lagano, opusteno, skoro pa revijalno

Ps. Asistencija Brandta kod drugog gola

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ljepota za gledat' kad ne moramo ganjat' nikakve rezultate.kraljttbvb je napisao/la: Bas fina tekma, ono nekako lagano, opusteno, skoro pa revijalno![]()

Reus prvi igrač lige ispred Firminha i Lewata.

http://www.bundesliga.de/de/liga/scorer/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hummels naša legenda i veliki kapiten u budućnosti.„Ich muss nicht acht Meisterschaften haben am Ende meiner Karriere. Ich will lieber etwas Besonderes gemacht haben. Und das war bisher hier mit dem BVB ganz klar der Fall. Deshalb gibt es im Moment überhaupt keine Gedanken in diese Richtung! Ich hole lieber hier nur eine Meisterschaft als wichtige Figur, als vier Meisterschaften als Teilzeitkraft.“ - Mats Hummels

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Reusu se sprema novi ugovor po kojem bi zarađivao 7 mil. eura godišnje umjesto dosadašnjih 5, kojim bi otkupili postojeću klauzulu.

Laut einem Bericht der ‚Bild‘ will die Borussia vorbeugen. Noch vor dem Pokalfinale am 17. Mai soll demzufolge der Versuch gestartet werden, Reus die Ausstiegsklausel abzukaufen. Das Jahresgehalt des Nationalspielers würde von bislang fünf Millionen Euro auf sieben Millionen ansteigen, sollte er sich auf den Deal einlassen.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Najveće pojačanje će biti ako Reus potpiše novi ugovor, ovoga puta bez otkupne klauzule (barem one od 30-ak miliona). Došao je pravi trenutak da pokaže ljubav i odanost prema klubu, izjave su manje važne. Isto vrijedi i za Hummelsa (ne znam postoji li kod njega klauzula?
).

- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrijeme je i bilo da se nesto pocne raditi na ugovorima glavnim igracima.
Povecanje plate je svakako primamljivo i Reus jednostavno mora biti preplacen.
Povecanje plate je svakako primamljivo i Reus jednostavno mora biti preplacen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
7 miliona je sasvim ok ponuda...jasno je da on moze uzeti i mnogo vise u nekom drugom klubu ali od Borusije i vise nego fer ponuda.Ja ne bi' imao nista protiv i kad bi tu klauzulu uspjeli pomjeriti za jednu godinu...samo nek' ostane sto duze.
Hummels me ponovo odusevio sa izjavama i ovom pricom o trofejima...bas je doktor.
P.S. @claus
Nema Hummy klauzulu
Hummels me ponovo odusevio sa izjavama i ovom pricom o trofejima...bas je doktor.
P.S. @claus
Nema Hummy klauzulu

Onda još bolje za Borussiju. Znam da je bila priča kako više neće biti ugovora te vrste, samo nisam bio siguran da li je Mats prije ili poslije produžio... 

Ako pored svi odlazaka ne uspiju zadržati Reusa, onda se definitivno vraćaju pet godina unazad, doduše sa mnogo boljom financijskom situacijom, ali će i dalje imati imidž razvojnog kluba.
Reus bi morao ovakav ugovor prihvatiti. Ovo je maksimum do kojeg klub moze ici. Lokalni decko, maticni klub, etc...to ako odbije, onda je fakat fudbal otisao u qurac.
Uostalom, ako se nastavi ovakav razvoj kluba, za 2-3 godine ce dobiti novo produzenje i platu cca 10 milki. Uz Reusovo produzenje, Mats je siguran 200%.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Stim da vec ima klauzulu i to predobru (po njega), ja bi bio zadovoljan kada bi istu uspjeli barem uduplat, jer nevjerujem da ce se moci kompletno odkupit, pa cak ni sa tih 7mio, kad se zna da more trest 11-12mio gdje god hoce.
Sa druge strane raduje me simbolika da najvece plate idu sa 5 na 7 mio.
To je vrlo bitan signal za ostale i potencijalne top igrace
Protiv guzena jedna momacka utakmica. Vollgas. Frktalo na sve strane
Sa druge strane raduje me simbolika da najvece plate idu sa 5 na 7 mio.
To je vrlo bitan signal za ostale i potencijalne top igrace

Protiv guzena jedna momacka utakmica. Vollgas. Frktalo na sve strane

Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

“Izgleda da nijedna televizijska industrija nije zainteresovana za tifoze, ali bez buke i dolaska publike, one bi bile – nula. Fudbal je priča o strasti. Uvijek će biti tako. Bez strasti, fudbal je mrtav: Samo 22 čovjeka jurcali bi po travi i šutirali loptu. A to je jedno veliko s****. Publika je ta koja od fudbala pravi veliku stvar”, poručili su Interovi tifozi na transparentu, iznad kog su ispisali “Sjeverna tribina, vječna strast”.
Navijaci Intera

- gerdmuller
- Kontakt:
"Ja sam na strani Bayerna,optimistican sam i vjerujem u njihov prolaz"-Klopp 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,2345508" onclick="window.open(this.href);return false;Immobile ist also die klare Nummer eins auf der BVB-Wunschliste.
Izgleda da je Immobile želja broj 1 (Zorc indirektno potvrdio). Konkurencija za njegov potpis je velika s Juveom i Atl. Madridom. Juve ima prednost, jer već ima 50 % ugovora s Immobileom. Biće zanimljivo. Danas mediji prenose da je Bayer najbliži dovođenju Drmića, vjerovatno zato što je on za nas tek opcija broj 2.

Semir bvb je napisao/la:http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,2345508" onclick="window.open(this.href);return false;Immobile ist also die klare Nummer eins auf der BVB-Wunschliste.
Izgleda da je Immobile želja broj 1 (Zorc indirektno potvrdio). Konkurencija za njegov potpis je velika s Juveom i Atl. Madridom. Juve ima prednost, jer već ima 50 % ugovora s Immobileom. Biće zanimljivo. Danas mediji prenose da je Bayer najbliži dovođenju Drmića, vjerovatno zato što je on za nas tek opcija broj 2.
Procito sam negdje da je Immobile izjavio da mu je prioritet Italijanska liga,ako ne dodje do potpisa sa nekim italijanskim klubom vjerovatno Juventusom onda ce razmisliti o preseljenju u drugu ligu.
Kako stvari stoje male su sanse da ga dovedemo,ali nikad se ne zna.
http://borussiadortmund.net.br/index.ph ... 15-milhoes" onclick="window.open(this.href);return false;BREAKING: Borussia Dortmund hat Einigung über den Transfer von Atlético Mineiro's Stürmer Jô erzielt ! Der BVB wird 15 Millionen € zahlen. [Radio Itatiaia]

jo je dobar špic, samo malo udaren u glavu.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
''Nemam ništa reći o sadržaju novog ugovora, nemam vremena da naglašavam koliko se dobro osjećam u Dortmundu'', kazao je Reus i tako indirektno poručio gdje ima namjeru nastaviti karijeru.

Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.