La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ultra Schalke
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Ultra Schalke » 08 feb 2010, 20:38

Navijo za koga god ti si sad sklonuo tvoje antimadridista ;)
ja sam antigelzenkirhen :mrgreen:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 feb 2010, 22:22

iago Mendes posuđen je iz Juventusa u Atletico Madrid i sada portugalski veznjak inzistira na tome da ostane u Španiji.
"Želim ostati ovdje. Vidjet ćemo li da li će Juventus i Atletico pregovarati, ali ja bih zaista volio", kazao je Tiago u razgovoru za Marcu.

Tiago je zaradio mjesto u početnom sastavu Quique Sanchez Floresa, budući da je na gostovanju kod Racing Santandera odigrao svih 90 minuta.

"Lijepo je osjetiti kako trener ima povjerenja u mene i to mi pomaže da igram sa dosta mirnoće. Veoma sam sretan. Došao sam ovdje da igram i pomognem Atleticu."

Portugalac je izrazio svoje ambicije, i unatoč njihovom dvanaestom mjestu u Primeri, vjeruje da mogu biti jedna od najboljih momčadi u Evropi.

"Možemo biti na vrhu. Cilj nam je doći do finala Kupa kralja i skoro smo tamo. Nakon toga, ostalo je dosta utakmica i moramo završiti na mjestu koje vodi u Evropsku ligu, u najmanju ruku."

Ukoliko Atletico želi kupiti Tiaga od Juventusa, morat će na račun torinskog kluba isplatiti osam miliona eura, koliko i stoji u ugovoru

.nadam se da ce ostati dobar je igrac 8-) treba se pojacati u odbrani i onda cem osvojiti primeru !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 feb 2010, 22:50

evo ga, novo pojacanje Juventusa...Tiago ostaje u Madridu...ehehhehe
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 feb 2010, 11:00

kakav juventus Atletico bi mu uvalio 4 komada da poigraju :D :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 09 feb 2010, 13:30

CRNI_SA je napisao/la:slika evo za kog homer navija :lol:
hahhahaahha :D

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 10 feb 2010, 00:50

Cantabria en general y el Racing en particular echan humo por las últimas decisiones arbitrales. Porque el enfado no es nuevo ni comienza con este polémico y triple enfrentamiento ante el Atlético. La ira se origina desde el domingo 31 de enero cuando Clos Gómez amenazó al equipo cántabro con no dejarle jugar en el Coliseum por llevar el pantalón negro y entender que se confundía con el azul que luce el Getafe, cuando Mateu Lahoz y González González lo distinguieron perfectamente del azul del Atleti en los dos últimos encuentros. Ese día, ante los de Míchel, el colegiado retrasó el comienzo del partido 15' por sus caprichos y, como Portugal se quejó, le cogió la matrícula y lo expulsó en la segunda mitad por protestar una clara falta del Cata a Canales en plena contra.

Después, llegó la mano de Antonio López y el penalti a metro y medio señalado a Toni Moral en la ida de Copa y, para colmo, lo del pasado domingo, el perdón a De Gea y el penalti a Canales ("fue claro", aseguró éste ayer a AS). Sin embargo, lo que más ha molestado al Racing sucedió fuera del césped.

Lo primero, las palabras de Quique Flores tres el último partido de Liga: "El árbitro ha estado bien". Portugal, que compareció después y, sobre todo, algún directivo local que estaba presente en la sala de prensa, no daban crédito: "¡Vaya cara! Hay que tener más clase y echar balones fuera como hace cuando le preguntan por el juego de su equipo", se comentaba.

La segunda decisión que no se digiere tiene que ver con las designaciones arbitrales. "¿Por qué ponen a Undiano Mallenco, el mejor árbitro de España, para la vuelta de Copa del jueves y no lo pusieron en la ida?", lamentan en el club verdiblanco. Pernía es tajante y no se corta. "Hay que tomar medidas ya porque son demasiadas acciones en contra en muy poco tiempo".
La afición.

La hinchada es el sector del racinguismo más molesto con las últimas decisiones. Hace dos años, en la primera ocasión en la que el conjunto cántabro disputó una semifinales de Copa, un polémico gol de Casquero en El Sardinero dejó a las puertas de la final al plantel de Marcelino. Ahora, en su segunda oportunidad para alcanzar el sueño, los trencillas vuelven a ser claves con unas decisiones que la gente entiende como teledirigidas, a pesar de que Sánchez Arminio, presidente del Comité Técnico de Árbitros, sea cántabro y siga viviendo de viernes a lunes en Santander. La grada cantó el domingo ¡penalti, penalti! cuando había una falta a diez metros del área y también ¡manos arriba, esto es un atraco! Este jueves, más.
Racing se zali da su osteceni, ponajvise protiv Atletica, kad nisu sudili penal nad Canalesom koji je postojao i igranje rukom.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 feb 2010, 05:43

Casillas je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:slika evo za kog homer navija :lol:
hahhahaahha :D
zar nije RM tata ATM :lol: :lol:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 11 feb 2010, 00:25

Ode Sevilla u finale kupa

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 11 feb 2010, 02:24

Casillas je napisao/la:Ode Sevilla u finale kupa
:D izbacili su ipak akt.prvaka Kup-a.... zasluzili su FINALE :mrgreen:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 feb 2010, 08:49

don Ciro je napisao/la:
Casillas je napisao/la:Ode Sevilla u finale kupa
:D izbacili su ipak akt.prvaka Kup-a.... zasluzili su FINALE :mrgreen:
ma getafe se ispomasivao kao neke budale :lol: :o drago mi ja za sevillu bit ce to veliko finale ;) evo gledam rasprodat el sardinjero nadaju se nekom cudu :roll: a ne znaju da ce i tamo primit 2-3 komada :o :D
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 feb 2010, 11:22

Ultra Schalke je napisao/la:CRNI_SA, kako to da si antimadirista a navijas za Atletico :?
slika :roll:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 11 feb 2010, 11:42

Koja glupost. Samo da mi je znati koji glupan je pravio tu sliku :S

Cuj Anti Madrid a Bart u dresu Atletica :roll:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 feb 2010, 11:47

ma nemoj cuj glupost zasto glupost :? da je obrnuto valjalo bi jel da :lol: slika je bas dobra a a neces cuti od colchonera da pjevaju madrid nego atleti atleti zna se ko pjeva madrid 8-) mjesate se u nesto gdje veze nemate kazem ja drzte se reala i barce barcu ste mi ionako zgadili :!:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 11 feb 2010, 11:55

CRNI_SA je napisao/la:ma nemoj cuj glupost zasto glupost :? da je obrnuto valjalo bi jel da :lol: slika je bas dobra a a neces cuti od colchonera da pjevaju madrid nego atleti atleti zna se ko pjeva madrid 8-) mjesate se u nesto gdje veze nemate kazem ja drzte se reala i barce barcu ste mi ionako zgadili :!:
Hocu ja samo da kazem da si postavio glupu sliku. Nebitno je sta oni pjevaju, da su oni anti madridiste ne bi se zvali atletico MADRID nego samo atletico.. osim toga, navijaci Atletica su gradjanski klub, kao sto je npr. Espanyol u Barceloni i Manchester City u Manchesteru...

Navija za Atletico a anti-madridista.. :roll:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 feb 2010, 12:08

slikaslikaslika tekma se igra u 22 casa na el sardinjero stadionu 8-)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 feb 2010, 15:22

Životno osiguranje uz kartu za utakmicu

Piše: O. Škundrić
Srijeda, 10.02.10. 21:46.

Posjetioci fudbalskih utakmica u španskoj ligi ubuduće će kupovinom ulaznice dobiti i životno osiguranje.
Osiguranicima će biti isplaćivane premije u slučaju smrti ili invalidnosti, ako se dogode kao posljedica srčanog udara, nesreće ili nereda na stadionu.

Osiguranje će važiti za gledaoce utakmica prve i druge lige. Za članove navijačkih grupa osiguranje će vrijediti i za putovanje na utakmice.

U ovoj sezoni na utakmicama španskog prvenstva život su izgubila dva gledaoca zbog srčanog udara.
tako se to radi u spaniji 8-)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 feb 2010, 20:40

Casillas je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ma nemoj cuj glupost zasto glupost :? da je obrnuto valjalo bi jel da :lol: slika je bas dobra a a neces cuti od colchonera da pjevaju madrid nego atleti atleti zna se ko pjeva madrid 8-) mjesate se u nesto gdje veze nemate kazem ja drzte se reala i barce barcu ste mi ionako zgadili :!:
Hocu ja samo da kazem da si postavio glupu sliku. Nebitno je sta oni pjevaju, da su oni anti madridiste ne bi se zvali atletico MADRID nego samo atletico.. osim toga, navijaci Atletica su gradjanski klub, kao sto je npr. Espanyol u Barceloni i Manchester City u Manchesteru...

Navija za Atletico a anti-madridista.. :roll:
hahahaha pa dolazi iz madrida kad se kaze antimadrista misli se na real madrid :o :lol: ne na anti getafe i rayo :o atletico je klub a ono madrid posto dolazi iz toga grada isto kao zeljeznicar -sarajevo pise pored manchester city kad im spomenes manchester umjesto ono city izaspu se :D . manijaci pjevaju be..m te sarajevo i slicno :lol: hhahhaha koja lolcina evo ti video dokaz navijaca atletica mozda i bolje znas i od ovih sto zive u madridu :lol:

[youtube][/youtube]
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2010, 22:09

Za sada odlicna utakmica Racing-Atletico u prvih 10minuta vec je 1:1.Poveo Racing autogolom Valere,a izjednacio Atletico golom Valere. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2010, 23:14

Iz utakmice u utakmicu Atletico pokazuje sve bolju i bolju formu. Vec vode 2:1, i finale kupa nije tako daleko.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 feb 2010, 07:25

omerbavarac je napisao/la:Iz utakmice u utakmicu Atletico pokazuje sve bolju i bolju formu. Vec vode 2:1, i finale kupa nije tako daleko.
pa prvu su dobili 4-0 :mrgreen:
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.