i svakog drugog ko nam se nadje na putu do finalaCRNI_SA je napisao/la:kad ste razvalili marseile onda cete i slabasni lyonJameS 23 je napisao/la:ma kakav crni Lyon gledao sam ih mislim u nedelju i zaprepastio se kako lose igraju,ako njih ne mozemo izbaciti onda ne mozemo nikog
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
MElloo je napisao/la:Magnus Carlsen, najbolji šahist svijeta je posjetio Santiago Bernabeu.
19-godišnji Norvežanin Magnus Carlsen je trenutno najbolji šahist svijeta te se od januara ove godine nalazi na prvom mjestu najbolje rankiranih šahista. Ono što ga veže za sve nas jeste da je veliki fan madridskog Reala, te je prošlu subotu imao veliku čast jer je pozvan na Bernabeu kao počasni gost.
sahista![]()
![]()
hahaha čuj šahista
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Jel mi neko moze pomoci, ko je ovaj igrac?
Ja sumnjam na jednog, ali se ne bih htio prosuti :S
neam pojma,aj iznesi svoje sumnje 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- moustapha
- Kontakt:
/Martin-Vasquez-in-action--001.jpgCasillas je napisao/la:
Ja sumnjam na jednog, ali se ne bih htio prosuti :S
Tako pise u nazivu slike.
#divovi
naravno da je Vasquezmoustapha je napisao/la:/Martin-Vasquez-in-action--001.jpgCasillas je napisao/la:
Ja sumnjam na jednog, ali se ne bih htio prosuti :S![]()
![]()
![]()
Tako pise u nazivu slike.
- moustapha
- Kontakt:
oj Boze ni blizu onog na kojeg sam mislio :S
a iskreno moustapha, nisam se ni sjetio pogledati link
a iskreno moustapha, nisam se ni sjetio pogledati link
Florentino Perez prihvatio mjesto potpredsjednika RFEF-a (Spanjolskog nogometnog saveza)!
I jel to onda mora ić sa predsjednika REal Madrida !?Casillas je napisao/la:Florentino Perez prihvatio mjesto potpredsjednika RFEF-a (Spanjolskog nogometnog saveza)!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Naravno da ne.
Aham, ja reko kako napisa ti da on mora odstupit sa čela Reala... 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nije moguce, jer to ni jednom igracu nije poslo za rukommoustapha je napisao/la:107 golova u jednoj sezoni. Da li je to moguce?
Malo o utvrdi zvanoj Santiago Bernabeu:
Kod: Označi sve
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/real-medju-najboljim-u-evropi/2246583.aspx- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Casillas je napisao/la:Florentino Perez prihvatio mjesto potpredsjednika RFEF-a (Spanjolskog nogometnog saveza)!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- moustapha
- Kontakt:
Prvo sto sam dobio od googla je neki tekst o 107 golova Reala u toj sezoni kada je igrao taj Vasquez. Inace, covjek je dao 14 golova. Komentar je malo nespretno napisan pa se moze izvuci da sam mislino na jednog igraca.Casillas je napisao/la:Nije moguce, jer to ni jednom igracu nije poslo za rukommoustapha je napisao/la:107 golova u jednoj sezoni. Da li je to moguce?
#divovi
Nema veze, bitno je da ste mi rekli ko je igracmoustapha je napisao/la:Prvo sto sam dobio od googla je neki tekst o 107 golova Reala u toj sezoni kada je igrao taj Vasquez. Inace, covjek je dao 14 golova. Komentar je malo nespretno napisan pa se moze izvuci da sam mislino na jednog igraca.Casillas je napisao/la:Nije moguce, jer to ni jednom igracu nije poslo za rukommoustapha je napisao/la:107 golova u jednoj sezoni. Da li je to moguce?
Rafael van der Vaart slavi 27. rodjendan!
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/post/rafael-van-der-vaart-slavi-27-rodjendan/2249256.aspx- Mirza_Hordas
- Kontakt:
sretan rođendanCasillas je napisao/la:Rafael van der Vaart slavi 27. rodjendan!
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/post/rafael-van-der-vaart-slavi-27-rodjendan/2249256.aspx
Casillas je napisao/la:Florentino Perez prihvatio mjesto potpredsjednika RFEF-a (Spanjolskog nogometnog saveza)!
Sve je to jos uvijek rekla kazala,prica medija...
Dovoljno ti je da vidis kad napisu navodno i znas o kakvoj je mahalskoj rijec...
Ne stoji nista konnkretno u textu,vec samo da mu je ovaj navodno ponudio mjesto,da bi se Perez mogao vratiti,da ce Calderon brzo otici jel je izjavio da ce ici...nista konkretno ugl
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.