FK Radnički Lukavac
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Ma nebi ispali imaju kvalitet da budu medju 4 ekipe sigurno...mozda im bobu dati ..pa sjeti se da one godine kad je Buducnost ispala mi smo im dali bod I mi smo bili tu blizu ekipa za ispadanje ali smo procjenili da mozemo dati bod ..jest da smo se mogli dovest u nezavidnu situaciju ali smo imali I kvalitet da to ispravimo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Ma oni ce ispast i onako i ovako, msm. volio bi da ne ispadnu al to je tesko, jer i Travnik ispada 99%. Imaju sanse Banovicani samo da ima Gracanica pusti, a po njihovoj prici prije ce mrtva glava past nego da ce oni iz Gracanice 3 boda odnjet.SaltCityAttack je napisao/la:nikad nas kanton nece doci pameti...**** ti nas treba nas kaznjavat sve godinama ...da se razumijemo protiv sam pustanja bodova..uzivam kad je sve realno zijanili smo od Bratstva realno ni sekunde primjedbe ..da je bogdo svugdje tako... Evo Buducnost gubi ok I to je fino a jeli fino sto drugi pustaju svojima recimo Rudar svojim komsijama gdje su se eliminisali iz borbe za ulazak u PL...pa zasto mi svoje gazimo a drugi svoje cuvaju?..sve bi ja nas kaznio da patimo da zudimo za uspjesima da prosimo ko ce nas spasit
-
- Kontakt:
Mi obicni navijaci mozemo samo da lupamo glavom o zid....Sve utakmice budu zavrsene nego sto i pocnu. Pokusavam sebi to reci, ali ne ide u glavu;(
Zao mi je svakog iskrenog navijaca koji bodri svoj klub....Politika je daleko iznad sporta
Zao mi je svakog iskrenog navijaca koji bodri svoj klub....Politika je daleko iznad sporta
-
- Kontakt:
Čestitke momcina na zasluženoj i visokoj pobjedi. 

i od mene cestitke,svaka cast izborile ste opstanakSiouxLukavac je napisao/la:Čestitke momcina na zasluženoj i visokoj pobjedi.

-
- Kontakt:
Koja je njegova uloga uopšte? To što dođe, obiđe trening i podijeli papire vezano za članirine i ode, to je to. Jedino do sada što je korisno uradio su liječinčki pregledi koje se do sada nisu radili. Doveo je 2 igrača od Amira i to je to.Zoom088 je napisao/la:Sto se omladinskog pogona tice, koordinaciju je preuzeo Damir Ahmetovic i to je nesto najbolje sto se u posljednjih 10 godina desilo u oml. pogonu. Momak postavlja neke nove standarde i mislim da ce se vec za godinu-dvije vidjeti rezultati njegovog rada, te da ce u provm timu Radnickog biti puno vise "domacih igraca" nego sto je to sada slucaj.
Samim dolaskom Ahmetovica na celo omladinskog pogona zavrsena je era "evropskih" i slicnih "projekata" koje su "organizovali" Dzindo i kompanija
Postavlja nove standarde? Možda. Al činjenica je da juniori jutros nisu otišli na utakmicu protiv Slobode, jer ih dovoljno nema zbog toga što su 3 igrača prebačena u prvi tim. Rezultati juniora su loši, svaka utakmica njih tačno 11, možeš ti reći da on nema veze s tim, al kada neko neupućen pročita to što si napisao, pomislit će da je doveo dosta kvalitetne djece u omladinski pogon sa opštine.
Dok je isti bio kod Amira blatio je Radnički na sve strane, i navijao protiv Radničkog javno (znaju to ljudi sa istoka). Djecu odgovarao da ne idu u Radnički i istim nije davao ispisnice kada bi neko iz Bete htio u Radnički.. I dosta toga.

napokon neko ko zna situaciju...BRAVO za pisanje ( to sam ja pisao ali me napadaju)..a eto dokle je došao džindin europski projekt ..nemamo kako treba juniore ni da odu na utakmicu , a o njihovim ,,pobjedama,, (hahahaha) da ne govorim ...damir nije ništa bolji od džinde..........DOBRO JE DA SMO NAPOKON DANAS POBIJEDILI (mislim na prvi tim) dugo smo čekali pobjedu....i kakvu takvu sigurnost.SiouxLukavac je napisao/la:Koja je njegova uloga uopšte? To što dođe, obiđe trening i podijeli papire vezano za članirine i ode, to je to. Jedino do sada što je korisno uradio su liječinčki pregledi koje se do sada nisu radili. Doveo je 2 igrača od Amira i to je to.Zoom088 je napisao/la:Sto se omladinskog pogona tice, koordinaciju je preuzeo Damir Ahmetovic i to je nesto najbolje sto se u posljednjih 10 godina desilo u oml. pogonu. Momak postavlja neke nove standarde i mislim da ce se vec za godinu-dvije vidjeti rezultati njegovog rada, te da ce u provm timu Radnickog biti puno vise "domacih igraca" nego sto je to sada slucaj.
Samim dolaskom Ahmetovica na celo omladinskog pogona zavrsena je era "evropskih" i slicnih "projekata" koje su "organizovali" Dzindo i kompanija
Postavlja nove standarde? Možda. Al činjenica je da juniori jutros nisu otišli na utakmicu protiv Slobode, jer ih dovoljno nema zbog toga što su 3 igrača prebačena u prvi tim. Rezultati juniora su loši, svaka utakmica njih tačno 11, možeš ti reći da on nema veze s tim, al kada neko neupućen pročita to što si napisao, pomislit će da je doveo dosta kvalitetne djece u omladinski pogon sa opštine.
Dok je isti bio kod Amira blatio je Radnički na sve strane, i navijao protiv Radničkog javno (znaju to ljudi sa istoka). Djecu odgovarao da ne idu u Radnički i istim nije davao ispisnice kada bi neko iz Bete htio u Radnički.. I dosta toga.
Znate li kako je danas izgledala klupa Radničkog? Vjerujem da ne znate...pa evo da vam napišem:
- Lugavić (povrijeđen)
- Huko
- Junuzović (postigao pogodak nakon ulaska)
- Halilagić (junior, asistirao kod pogotka 10 sekundi nakon ulaska)
- Salihović (junior)
- Aljukić Danijal (junior, usao u igru)
Znači, po vama su juniori trebali otici i igrati utakmicu u ligi u kojoj je svejedno jesi li prvi ili zadnji, a ostaviti klupu sa 2 igrača u utakmici koja možda znači i opstanak?
Bravo, bravo
- Lugavić (povrijeđen)
- Huko
- Junuzović (postigao pogodak nakon ulaska)
- Halilagić (junior, asistirao kod pogotka 10 sekundi nakon ulaska)
- Salihović (junior)
- Aljukić Danijal (junior, usao u igru)
Znači, po vama su juniori trebali otici i igrati utakmicu u ligi u kojoj je svejedno jesi li prvi ili zadnji, a ostaviti klupu sa 2 igrača u utakmici koja možda znači i opstanak?
Bravo, bravo

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Mislim da je Aljukić ušao a ne Salihović.
Nego kako ćemo završiti sezonu ako smo ovako kratki sa sastavom kao danas? Kakve su povrede, jesu li Gige i Mace odsutni do kraja il se vraćaju? Šta je sa Mešićem, jel još u klubu ili je napustio? Još malo pa ćemo i mi ići na gostovanja kao Podgrmeč u prvom dijelu, bez klupe
Danas 3 prekida i 3 gola, teško iz igre da bi šta više napravili. Dvije jako nekreativne ekipe, jbg po onakom mokrom i klizavom terenu teško i igrati. Bitna su tri boda da se malo odahne. Žao mi je Banovića al sami su sebi krivi, prošla sezona ih nije naučila pameti. Ove će se teško spasit, valja sad igrati protiv Jedinstva i Bratstva, ovi drugi ih odavno čekaju na zicer.
Nego kako ćemo završiti sezonu ako smo ovako kratki sa sastavom kao danas? Kakve su povrede, jesu li Gige i Mace odsutni do kraja il se vraćaju? Šta je sa Mešićem, jel još u klubu ili je napustio? Još malo pa ćemo i mi ići na gostovanja kao Podgrmeč u prvom dijelu, bez klupe

Danas 3 prekida i 3 gola, teško iz igre da bi šta više napravili. Dvije jako nekreativne ekipe, jbg po onakom mokrom i klizavom terenu teško i igrati. Bitna su tri boda da se malo odahne. Žao mi je Banovića al sami su sebi krivi, prošla sezona ih nije naučila pameti. Ove će se teško spasit, valja sad igrati protiv Jedinstva i Bratstva, ovi drugi ih odavno čekaju na zicer.
Pa i napisao sam da je Dani usao u igru
. Salihovic ce svoju priliku cekati do utakmice s Gradinom ja mislim.
Vjeruj da ne znam sta je s Mesicem, ni ja nisam u toku.
Mace je jucer izasao iz bolnice, u petak mu je na UKC Tuzla uradjena operacija ramena i cisto sumnjam da ce do kraja biti u stroju.
Giga bi se trebao oporaviti, jer ipak je kod njega bilo "samo" iscasenje zgloba, a ne lom kao sto je prvobitno objavljeno, odnosno dezinformisano "direktno sa lica mjesta".

Vjeruj da ne znam sta je s Mesicem, ni ja nisam u toku.
Mace je jucer izasao iz bolnice, u petak mu je na UKC Tuzla uradjena operacija ramena i cisto sumnjam da ce do kraja biti u stroju.
Giga bi se trebao oporaviti, jer ipak je kod njega bilo "samo" iscasenje zgloba, a ne lom kao sto je prvobitno objavljeno, odnosno dezinformisano "direktno sa lica mjesta".
A raport za Lugija, kako ide njegov oporavak?
Pokušat što mirnije ovu sezonu privest kraju pa onda vidjet ima li sposobnih da unaprijede stvar. Ovako smo desetkovani, teško bi nešto napravili protiv jače ekipe.
Nisam godinu bio na istoku, šta je ono Bože dragi?! Jbt možel se šta napravit da ne propada onako, barem da se poprska protiv korova
Pokušat što mirnije ovu sezonu privest kraju pa onda vidjet ima li sposobnih da unaprijede stvar. Ovako smo desetkovani, teško bi nešto napravili protiv jače ekipe.
Nisam godinu bio na istoku, šta je ono Bože dragi?! Jbt možel se šta napravit da ne propada onako, barem da se poprska protiv korova

Update:
Mirza Mešić više nije igrač Radničkog.
-
- Moderator
- Kontakt:
Cuj to brt ? Razlog ?Zoom088 je napisao/la:Update:

-
- Kontakt:
Danas jako bitni bodovi, sad se može laganije i mirnije igrati u nastavku bez pritiska i imperativa pobjede, u prvom poluvremenu smo trebali da završimo utakmicu i lagano je privedemo kraju da Džanić nije bio sebičan kod rezultata 2-0 za nas kad je htio da završi sve sam, a Jaganjca imao samog na metar od gola, poslije smo doveli sebe u situaciju da nakon gola Budućnosti strepimo, ali eto izgleda onaj pljusak nama dobro dođe i padoše još dva gola, žao mi je ekipe Budućnosti jer tu igraju stvarno dobri igrači (Zoletić, Čergić, Trumić, Sliško, Mujić, Salihović) ali eto nešto im ne štima, iako još ima nade za njih i borbe do samog kraja za opstanak u ligi, i Samir Jogunčić je igračina i sa 33 godine, kako čovjek igra lopte milina ga gledati, naredno gostovanje u Sanski Most možemo tamo do bodova, ali tamo će prije biti svega drugog nego fudbala 
Raskinuta je saradnja sa Mirzom Mešićem, on tu nije evo zadnje dvije utakmice

Raskinuta je saradnja sa Mirzom Mešićem, on tu nije evo zadnje dvije utakmice

-
- Kontakt:
Cestitam vam opstanak u ligi,zasluzujete vi i više od toga!
Ja sam inace navijac Drine Zvornik, pošto smo se poslije tri sezone uspjeli vratiti u Premijer ligu ,kakve su šanse da nam vratite Darka Vojvodica
.Za neupucene on nas je vodio tu sezonu u Premijer ligi.Mada je utekao kad su kola krenula nizbrdo,bio je ljubimac navijaca imali smo i neke pjesme njemu posvecene.
Znam ja da bi on pješke sutra krenuo za Zvornik,ne kazem ovo tek tako :mrgreen:Znam da je do skoro bio u Radnickom,ne pratim baš pomno 1 ligu Federacije,valjda ga niste otjerali
Ja sam inace navijac Drine Zvornik, pošto smo se poslije tri sezone uspjeli vratiti u Premijer ligu ,kakve su šanse da nam vratite Darka Vojvodica

Znam ja da bi on pješke sutra krenuo za Zvornik,ne kazem ovo tek tako :mrgreen:Znam da je do skoro bio u Radnickom,ne pratim baš pomno 1 ligu Federacije,valjda ga niste otjerali

-
- Kontakt:
I sad je Vojvodić u Radničkom, od 4 - tog kola je tu kad je zamijenio Crnkića, odnosno ponovo se vratio na klupu Radničkog, za narednu sezonu koliko sam upoznat ostaje u Radničkom, ali Premier liga ipak je izazov pa možda vas i preuzme nikad se ne znaflagrantus je napisao/la:Cestitam vam opstanak u ligi,zasluzujete vi i više od toga!
Ja sam inace navijac Drine Zvornik, pošto smo se poslije tri sezone uspjeli vratiti u Premijer ligu ,kakve su šanse da nam vratite Darka Vojvodica.Za neupucene on nas je vodio tu sezonu u Premijer ligi.Mada je utekao kad su kola krenula nizbrdo,bio je ljubimac navijaca imali smo i neke pjesme njemu posvecene.

-
- Kontakt:
Ma imamo mi dobrog trenera Dragana Micica bivšeg fudbalera C.Zvezde ,on nas je uveo u premijer ligu ali je previše miran.Nikad se ne dere na igrace niti psuje,kakav je to trener 
Sjecam se Darko je znao protiv Slavije i Zrinjskog ganjati i sudije po terenu,a igracima je redovno znao pominjati blizu i dalju rodbinu.On je znao u pola utakmice okrenuti se ka publici,i komentarisati utakmicu sa rajom maltene pitao ljude za mišljenje

Sjecam se Darko je znao protiv Slavije i Zrinjskog ganjati i sudije po terenu,a igracima je redovno znao pominjati blizu i dalju rodbinu.On je znao u pola utakmice okrenuti se ka publici,i komentarisati utakmicu sa rajom maltene pitao ljude za mišljenje

Koliko se ja sjecam, a dobro se sjecam, kod vas je brod vec bio potonuo kad je Vojvodic dosao za trenera. Imali ste 7 bodova na polusezoni, od toga jedna pobjeda i 4 nerjesene i prikovani za dno tabele. Nakon toga Vojvodic je dosao i pocele su se stvari popravljati, doveo je nekoliko igraca (Muminovic, Jaranovic...) i dobro je sve krenulo. Medjutim, nedugo zatim "nestalo je para", uprava nije mogla da prati ritam koji je Vojvoda nametnuo i neminovno je doslo do razlaza.
Uprava Drine se tad "rijesila" i igraca sa strane, a ostavili su samo juniore Drine da igraju i na kraju ispali.
Znaci, ne bih rekao da je Vojvodic otisao kad su kola krenula nizbrdo, jer nizbrdice u vasem slucaju tada vise nije bilo...bili ste na dnu.
Uprava Drine se tad "rijesila" i igraca sa strane, a ostavili su samo juniore Drine da igraju i na kraju ispali.
Znaci, ne bih rekao da je Vojvodic otisao kad su kola krenula nizbrdo, jer nizbrdice u vasem slucaju tada vise nije bilo...bili ste na dnu.
-
- Kontakt:
Bravo, bravo
Druze moj, da me ne shvatis pogrešno, nemam nista protiv tebe. Znam dešavanja oko kluba jer sam clan istog. Puno brate hvalis rad oml. pogona a zbog 3 igrača koji su iz juniora prebačeni u prvi tim, ne igraju utakmicu u svojoj ligi. Da je 6-7 igrača onda uredu. Treba tu još rada i djece. Ja BiH Damira stavio kao trenera juniora a Dzindi dao nogu i time bi njegova funkcija bila zadovoljavajuća. Pišem preko mobitela pa ima dosta grešaka, izvinjavam se.
Bravo, bravo
Druze moj, da me ne shvatis pogrešno, nemam nista protiv tebe. Znam dešavanja oko kluba jer sam clan istog. Puno brate hvalis rad oml. pogona a zbog 3 igrača koji su iz juniora prebačeni u prvi tim, ne igraju utakmicu u svojoj ligi. Da je 6-7 igrača onda uredu. Treba tu još rada i djece. Ja BiH Damira stavio kao trenera juniora a Dzindi dao nogu i time bi njegova funkcija bila zadovoljavajuća. Pišem preko mobitela pa ima dosta grešaka, izvinjavam se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.