FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 26 apr 2014, 11:44

Sve mi se cini da si postao isti kao i oni il te mozda nisam dovoljno poznavao,,,prije ce to biti

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 apr 2014, 11:51

Ma dobro, tvoje je pravo da misliš šta hoćeš. Da me poznaješ, kao što ne poznaješ, znao bi i moje razloge što sam napustio klub. Znači, ipak je ono drugo - ne poznaješ me ;).

Sve najbolje.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 apr 2014, 11:52

Damir Ahmetović samo gleda sebe ljudi dragi, taj je bio vijećnik u Općinskom vijeću, ove izbore nije uspio, i SDA stranka sad ga je postavila u Radnički, ženu mu zaposlila u obdanište i boli njega briga, lova kapa, kakav trener i napredak njima je bitna samo članarina od djece, što se uprave Radničkog tiče ima tu par ljudi koji žele dobro Radničkom, ali velika većina njih je tu samo za svoju korist ili kako SDA stranka kaže, ispasti Radnički sigurno neće dok su oni na vlasti, bar do 2016 godine i novih izbora, ali i dalje oni će sve da diriguju, a ovi pijuni morat će da izvrašavaju što im oni narede ;)
I sam trener Vojvodić je tu zbog stranke i ljudi koji je vode jer ima od njih korist, a i zadužio se kod njih pa sad mora da vrati uslugu, tako to ide :)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 apr 2014, 12:07

Zoom088 je napisao/la:Ma dobro, tvoje je pravo da misliš šta hoćeš. Da me poznaješ, kao što ne poznaješ, znao bi i moje razloge što sam napustio klub. Znači, ipak je ono drugo - ne poznaješ me ;).

Sve najbolje.
Ja licno tebi ne zamjerim apsolutno nista al brate ne stoji iza ledja lopovima jer si i sam svjestan da to jesu...a ti si jedini gospodin bio u klub uz par njih a ostatak je na misiji koja nema veze s fudbalom
takodjer i tebi sve najbolje

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 26 apr 2014, 12:38

samolukavac je napisao/la:Damir Ahmetović samo gleda sebe ljudi dragi, taj je bio vijećnik u Općinskom vijeću, ove izbore nije uspio, i SDA stranka sad ga je postavila u Radnički, ženu mu zaposlila u obdanište i boli njega briga, lova kapa, kakav trener i napredak njima je bitna samo članarina od djece, što se uprave Radničkog tiče ima tu par ljudi koji žele dobro Radničkom, ali velika većina njih je tu samo za svoju korist ili kako SDA stranka kaže, ispasti Radnički sigurno neće dok su oni na vlasti, bar do 2016 godine i novih izbora, ali i dalje oni će sve da diriguju, a ovi pijuni morat će da izvrašavaju što im oni narede ;)
I sam trener Vojvodić je tu zbog stranke i ljudi koji je vode jer ima od njih korist, a i zadužio se kod njih pa sad mora da vrati uslugu, tako to ide :)

napokon se ja i ti u nečemu slažemo. taj tip samo traži sebe , u jednom je momentu imao više funkcija odjednom ,kako je stizao da sve obavlja TAKO DOBRO... , vodio djecu kod AMIRA u privatnoj školi , (tad je odveo oko 20 djece iz radničkog ) bio je trener u dobošnici- željezničar (prvi tim ) vodio asocijaciju mladih sda stranke , bio u opštinskom vijeću ...itd da ne brojim više , ...on je jedan od onih koji uz ,,veće,, lukavačke političare , traži mrvice za sebe.....I SAD PONAVLJAM , ZARATIO SA amirom PA MU JE DOBAR RADNIČKI....previše politike u klubu , malo pravih sportskih ljudi.....najgore je što se to za njih priča u cijelom gradu , gdje god se ode na kafu...a ja se pitam zašto taj posao ne mogu raditi bivši dobri igrači radničkog , MERDAN , KARAMELA , EDO ŽUĆO , MAŠIĆ , MARŠALEK , I DA NE BROJIM MNOGE DRUGE....u radničkom i mogu trenutno proći samo POLTRONI i marginalci kao džindo , damir , i ostali...

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 26 apr 2014, 12:42

sodaacm je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Ma nema tamo druze lopova. Vise-manje to je ista ona ekipa ljudi koja je Radnicki vratila u Prvu ligu i prosle godine dobrom organizacijom dovela klub u priliku da se bori za plasman u PL.

Ima nekih drugih stvari o kojima ne bih pisao jer me se vise ne tice, ali da je primjetno da nesto ne stima - primjetno je. Barem prema trenutnom plasmanu na tabeli ako nista drugo.

Sto se omladinskog pogona tice, koordinaciju je preuzeo Damir Ahmetovic i to je nesto najbolje sto se u posljednjih 10 godina desilo u oml. pogonu. Momak postavlja neke nove standarde i mislim da ce se vec za godinu-dvije vidjeti rezultati njegovog rada, te da ce u provm timu Radnickog biti puno vise "domacih igraca" nego sto je to sada slucaj.
Samim dolaskom Ahmetovica na celo omladinskog pogona zavrsena je era "evropskih" i slicnih "projekata" koje su "organizovali" Dzindo i kompanija ;)
Kako mozes pisati ovakve gluposti ? cuj nema lopova,,,samo onaj ko nije iz Lukavac plus ti ,misle da su doticna gospoda u klubu sve same postenjacine sama imena iz kluba kada spomenes u bilo kojoj sferi drustva asocira te na kriminal, korupciju, dzamiju seljakluk i mnogo toga ...
pojedini neće da shvate da cijeli grad zna sve šta se dešava , i ko je ko ...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 apr 2014, 14:22

sova12 je napisao/la:...a ja se pitam zašto taj posao ne mogu raditi bivši dobri igrači radničkog , MERDAN , KARAMELA , EDO ŽUĆO , MAŠIĆ , MARŠALEK , I DA NE BROJIM MNOGE DRUGE....
Osim Ede (koji je radio kao trener u omladinskom pogonu), svi nabrojani (+Davor Toplak) su radili kao treneri prvog tima. Nabroj mi njihove rezultate i uspjehe u trenerskom poslu?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 27 apr 2014, 01:39

Današnjom pobjedom došli bi do 32 boda i diobu 9 - tog mjesta zajedno sa Braniteljom, a samim tim bi ušli malo rasterećeno u naredne utakmice, još jednim kiksom zakomplikovali bi sebi situaciju, a biće jako teška utakmica jer i Budućnost traži bodove, u prvom dijelu pobijedili smo u Banovićima 1-0, pa nek se ponovi opet isti rezultat :)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 apr 2014, 01:40

samolukavac je napisao/la:Današnjom pobjedom došli bi do 32 boda i diobu 9 - tog mjesta zajedno sa Braniteljom, a samim tim bi ušli malo rasterećeno u naredne utakmice, još jednim kiksom zakomplikovali bi sebi situaciju, a biće jako teška utakmica jer i Budućnost traži bodove, u prvom dijelu pobijedili smo u Banovićima 1-0, pa nek se ponovi opet isti rezultat :)
A dogovor? zar nece biti po bod ?
Max Allegri

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 27 apr 2014, 01:51

Mig_Mig je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Današnjom pobjedom došli bi do 32 boda i diobu 9 - tog mjesta zajedno sa Braniteljom, a samim tim bi ušli malo rasterećeno u naredne utakmice, još jednim kiksom zakomplikovali bi sebi situaciju, a biće jako teška utakmica jer i Budućnost traži bodove, u prvom dijelu pobijedili smo u Banovićima 1-0, pa nek se ponovi opet isti rezultat :)
A dogovor? zar nece biti po bod ?
Po bod svakom ne donosi nešto posebno jer Radnički gostuje naredno kolo Podgrmeču i gdje u slučaju poraza onda ga stižu i Mladost, Igman, a ovamo vidimo možda i Travnik ispadne onda valja izbjeći 13 - to mjesto na tabeli za svaki slučaj, a od njega bježimo samo 3 boda, tako da biće otvorena utakmica sigurno jer bodovi kažem trebaju i jednima i drugima :)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 apr 2014, 15:06

Eh vremena i qrca, izgleda da bi moglo padati. Nadat se danas prvoj pobjedi na proljeće (ono protiv Troglava i nije za spominjanja). Naravno ako ko bude mogao i znao dati go.
Kakva je situacija sa sastavom, ko može igrati danas?

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 apr 2014, 16:42

1-0 za Radnicki, Cejvanovic

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 27 apr 2014, 17:06

Kakva je situacija u Lukavcu?

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 apr 2014, 17:08

2-0 za Radnicki, Jusufovic

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 apr 2014, 17:39

2-1, Husic. 53min

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 apr 2014, 18:12

3-1, Dzanic. 85min

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2014, 18:41

nikad nas kanton nece doci pameti...**** ti nas treba nas kaznjavat sve godinama ...da se razumijemo protiv sam pustanja bodova..uzivam kad je sve realno zijanili smo od Bratstva realno ni sekunde primjedbe ..da je bogdo svugdje tako... Evo Buducnost gubi ok I to je fino a jeli fino sto drugi pustaju svojima recimo Rudar svojim komsijama gdje su se eliminisali iz borbe za ulazak u PL...pa zasto mi svoje gazimo a drugi svoje cuvaju?..sve bi ja nas kaznio da patimo da zudimo za uspjesima da prosimo ko ce nas spasit
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 apr 2014, 18:43

SaltCityAttack je napisao/la:nikad nas kanton nece doci pameti...**** ti nas treba nas kaznjavat sve godinama ...da se razumijemo protiv sam pustanja bodova..uzivam kad je sve realno zijanili smo od Bratstva realno ni sekunde primjedbe ..da je bogdo svugdje tako... Evo Buducnost gubi ok I to je fino a jeli fino sto drugi pustaju svojima recimo Rudar svojim komsijama gdje su se eliminisali iz borbe za ulazak u PL...pa zasto mi svoje gazimo a drugi svoje cuvaju?..sve bi ja nas kaznio da patimo da zudimo za uspjesima da prosimo ko ce nas spasit
Da su pustili Budućnosti,ne bi ni Radnički bio daleko od ispadanja jer će možda Travnik preselit u ovu ligu.
Al u situacijama kad im ne treba slažem se da bi se komšije trebale medjusobno pripazit.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 27 apr 2014, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 apr 2014, 18:43

SaltCityAttack je napisao/la:nikad nas kanton nece doci pameti...**** ti nas treba nas kaznjavat sve godinama ...da se razumijemo protiv sam pustanja bodova..uzivam kad je sve realno zijanili smo od Bratstva realno ni sekunde primjedbe ..da je bogdo svugdje tako... Evo Buducnost gubi ok I to je fino a jeli fino sto drugi pustaju svojima recimo Rudar svojim komsijama gdje su se eliminisali iz borbe za ulazak u PL...pa zasto mi svoje gazimo a drugi svoje cuvaju?..sve bi ja nas kaznio da patimo da zudimo za uspjesima da prosimo ko ce nas spasit
pa kako ce im dat bodove kad su i ovi sa kiksom kuci ugrozeni :? :? ..nije da se bas ne moze ekspresno ispast iz ove smijurije od lige....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 apr 2014, 18:44

O čemu ti, Bearsi su na pauzi sad!
Gledaš li tabelu, Radnički da je danas izgubio pada u zonu ispadanja. Jel to sad treba spašavat Banovićane koji se već 2 sezone ne znaju izvući iz govana i sam sebe otjerat u niži rang :shock:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.