RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MVB
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MVB » 27 apr 2014, 14:50

Velez i Suso za tri minuta "sredili" Espanyol
Hebote evo neki naš rođak kara i po Španiji.Nazdravlje majstore,svaka čast voli te cijeli Mostar i svi rođeni diljem svijeta :D :thumbup: :salut: :bow:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 27 apr 2014, 15:37

Svaka cast rodjeni na pobijedi demolirali ste uspavanog prvaka :lol: i jedno pitanje ako moze?? Jel vodja RA slucajno momak koji je uhapšen u akciji FUP-a u Mostaru prosle godine, nista provokativno samo pitam :?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 27 apr 2014, 15:49

nije to taj momak....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 apr 2014, 16:32

@MarićVladićBajević :lol:

Vraća se Oštri, vraća se Dino. Jučer je Hebibović dobio žuti zbog pretjeranog radovanja što reče Kristić :mrgreen: , zna li se u kakvoj je on situaciji sa kartonima ? Vraća nam se vjerovatno i Kazazić, imati ćemo jaču klupu.

P.S. Ševko po ko zna koji put po redu jučer oduševio, bez obzira što nije dao gol. Pretrčao je mnogo, otvarao krila, zagrađivao se, čekao bekove da prođu, proigravao. Bravo majstore, kapa dole. :thumbup:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 27 apr 2014, 17:09

anel81m je napisao/la:
mavi je napisao/la:Čestitke Veležu na jučerašnjoj pobjedi. Jedini Mostarac koji će dobiti ovacije na Grbavici je Admir Vladavić, vi znate zbog čega. Ostali, zaboravite na razmjenu šalova s Manijacima, tople dobrodošlice i sl.. I, da, drago mi je što se titula vraća u Mostar, ZASLUŽILI STE TO, uživajte u proslavi sa šampionima. LP.
Ja neznam o čemu bola vi više pričate.Sjećam se prve naše poslijeratne tekme u Sarajevu sa vama 96-te, kako smo "fino" dočekani, šta ste nam svašta pjevali, i da bi nas na kraju policija bukvalno prebila.Mene su tada sa nepunih 15 godina udarali pendrekom iako nisam ništa radio.Nama netrebaju neprijatelji pored takvih prijatelja kao što ste vi. :puke:
nego ko je tebe maloljetna pustio u autobus s lastom canifom namom stupcem i ostalim, 96. nesrecnice :D :D :D
6 sati do sarajeva preko onih obilaznica vratili se bez ijednog zdravog stakla na autobusu a skandiranje na grbavici jos kad je velez poveo necu ni da spominjem . srecom ova djeca ne pamte a tad nije bilo interneta :D :D :D

pusti brate suplju i rasprave ...najveci problem je malogradjanstina ljudi kojima je neko slagao da zive u velikom gradu a imaju sve manire klasicnih seljaka. pritom naravno ne mislim na sve , ja volim sarajevo i imam u njemu raje i rodbine koliko hoces ali te ne treba ni sekirati ruralnost i primitivizam svrakinog , buca potoka i slicnih "sarajevskih" naselja :D slicni su i ovi kod nas sto im se sav svijet vrti od blagaja do bijelog polja :D
pozdrav svim urbanim ljudima u ovoj zemlji :bih:

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 27 apr 2014, 17:18

zizu1991 je napisao/la:@MarićVladićBajević :lol:

Vraća se Oštri, vraća se Dino. Jučer je Hebibović dobio žuti zbog pretjeranog radovanja što reče Kristić :mrgreen: , zna li se u kakvoj je on situaciji sa kartonima ? Vraća nam se vjerovatno i Kazazić, imati ćemo jaču klupu.

P.S. Ševko po ko zna koji put po redu jučer oduševio, bez obzira što nije dao gol. Pretrčao je mnogo, otvarao krila, zagrađivao se, čekao bekove da prođu, proigravao. Bravo majstore, kapa dole. :thumbup:
Majstore po mom sjećanju ovo je Anelu 2 žuti i tek je sad u opasnosi ako dobije u Bijeljini da ne igra protiv zrinjskog ali valjda će ga naš dr. Feja upozorit na to.Opet po mom Zvonke ne može igrat u Bijeljini,možda i bolje jer će biti spreman,biti u rosteru za zadnju tekmu a očigledno da je ušao u pravu formu.I opet po mom ako Ševko ne da go ništa mu ne možemo reći,ništa mu se nema prigovorit što bi rekli neki "džigarice moje,oči i očni vid moj".Hvala bogu koji ga dovede u nas,svaka čast zete za sve ove godine :tokralju: :kralj: :salut:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 apr 2014, 17:22

arius je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
mavi je napisao/la:Čestitke Veležu na jučerašnjoj pobjedi. Jedini Mostarac koji će dobiti ovacije na Grbavici je Admir Vladavić, vi znate zbog čega. Ostali, zaboravite na razmjenu šalova s Manijacima, tople dobrodošlice i sl.. I, da, drago mi je što se titula vraća u Mostar, ZASLUŽILI STE TO, uživajte u proslavi sa šampionima. LP.
Ja neznam o čemu bola vi više pričate.Sjećam se prve naše poslijeratne tekme u Sarajevu sa vama 96-te, kako smo "fino" dočekani, šta ste nam svašta pjevali, i da bi nas na kraju policija bukvalno prebila.Mene su tada sa nepunih 15 godina udarali pendrekom iako nisam ništa radio.Nama netrebaju neprijatelji pored takvih prijatelja kao što ste vi. :puke:
nego ko je tebe maloljetna pustio u autobus s lastom canifom namom stupcem i ostalim, 96. nesrecnice :D :D :D
6 sati do sarajeva preko onih obilaznica vratili se bez ijednog zdravog stakla na autobusu a skandiranje na grbavici jos kad je velez poveo necu ni da spominjem . srecom ova djeca ne pamte a tad nije bilo interneta :D :D :D

pusti brate suplju i rasprave ...najveci problem je malogradjanstina ljudi kojima je neko slagao da zive u velikom gradu a imaju sve manire klasicnih seljaka. pritom naravno ne mislim na sve , ja volim sarajevo i imam u njemu raje i rodbine koliko hoces ali te ne treba ni sekirati ruralnost i primitivizam svrakinog , buca potoka i slicnih "sarajevskih" naselja :D slicni su i ovi kod nas sto im se sav svijet vrti od blagaja do bijelog polja :D
pozdrav svim urbanim ljudima u ovoj zemlji :bih:
Ko se nado belaju tada, ja sam još bio djete faktički a išao sam sa starijim rođakom.Davno je bilo ali se dobro sjećam ciganluka gore i razbijenih stakala.

stampy

Post Postao/la stampy » 27 apr 2014, 17:34

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 27 apr 2014, 17:54

Kakva je situacija s fadjom maricem taj momak je talenat i po samo je nestao u zadnje vrijeme

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 apr 2014, 18:15

Ja samo ne mogu da shvatim,kako zeljini navijaci bar oni koji su gledali izvjestaj sa otoke,nisu shvatili ko im je uzeo sansu za titulu. Svaka cast momcima na pobjedi i na zalaganju,nijedna ekipa nije igrala pod ovakvim pritiskom i jos pritom pobjedjivala.MI SMO RODJENI PRKOSNI I PONOSNI

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 27 apr 2014, 18:21

Cestitke Velezu na zasluzenoj pobjedi. Vi odigrali odlicnu utakmicu i puno bolje se snasli po jako teskom i klizavom terenu, dok smo mi odigrali ispod prosjeka ali je bez obzira na sve utakmica bila jako dobra i neizvjesna do samog kraja! Tribine nisam htio komentarisati ali ipak moram jer malo me iznenadio, nekako "neprijateljski" docek vecine navijaca Veleza?? Mogu da shvatim radost zbog golova svoje ekipe, i treba tako zasluzili ste i napokon ste mogli da uzivate u igri svog tima jer ste svi i ranije potencirali da igrate samo za Velez i da vas niko drugi ne interesuje ali zasto onda vrhunac navijanja nije bio sa pjesmama o Velezu?? Nesto kao, Mostar u srcu Velez do groba i da cijeli stadion ustane i navija ali naprotiv vas najveci delirijum je bio sa "nasom pjesmom" bi'ce Zeljo opet sampion, samo u nakaradnoj verziji!?

Zamislimo samo obrnutu situaciju da Velez igra na Grbavici i bori se sa Sarajevom za titulu a mi pobjedjujemo...Jel' mislite da bi i jedan Zeljin navijac pjevao za Velez ovo sto ste vi pjevali jer zna-te da titula ide vasem gradskom rivalu??? Vidim da se vrti prica da nesto kukamo sto nam niste pustili utakmicu ali to jednostavno nije istina jer ni jednog pravog navijaca Zelje ne zanima pustena utakmica i nastimana titula za koju se nismo izborili igrom na terenu. Gubili smo i ranije titule cak i u zadnjem kolu tako da nam ova situacija nije nesto nepoznato. Normalno da ostaje zal jer smo navikli da uzimamo trofeje ali daleko od toga da je sad ovo neka tragedija! Pozz za sve istinske navijace Veleza i samo jos da demantujem sve one koji tvrde da vas je Zeljo izbacio u drugu ligu!

http://int.soccerway.com/national/bosni ... nd-1/r525/" onclick="window.open(this.href);return false;
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Velezovac22
Kontakt:

Post Postao/la Velezovac22 » 27 apr 2014, 18:24

xaves je napisao/la:Kakva je situacija s fadjom maricem taj momak je talenat i po samo je nestao u zadnje vrijeme

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
taj ti je prestao, a bilo je puno vecih talenata od njega pa nista

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 apr 2014, 18:35

emil02in je napisao/la:Ja samo ne mogu da shvatim,kako zeljini navijaci bar oni koji su gledali izvjestaj sa otoke,nisu shvatili ko im je uzeo sansu za titulu. Svaka cast momcima na pobjedi i na zalaganju,nijedna ekipa nije igrala pod ovakvim pritiskom i jos pritom pobjedjivala.MI SMO RODJENI PRKOSNI I PONOSNI

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uzeli su je sami sebi, nek' odyebu u skokovima.
Njima se pravdat' nešto.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 apr 2014, 19:04

evo i mene, nisam htio da se javljam sve dok se strasti nisu smirile :roll:

kao prvo želim čestitati momcima na pobjedi kontra vrlo kvalitetnog tim kakav je Željo, odavno nisam gledao interesantniju tekmu, iako je teren bio katastrofalan za igru. ;)

na ova prepucavanja se ne želim vraćati, jer me to ne zanima. onaj dvojac iz Srbije je pun pogodak, imamo za naše uslove vrlo dobru ekipu, i siguran sam, da nakon ovakvih igara da će teško ko otići sada, kada smo stvorili kostur tima ne samo za slijedeću sezonu, nego i za buduća vremena. očigledno su se desile neke stvari u klubu, i to pozitivne. Uprava radi u tišini, a t to je jako bitno zbog raznih zlonamjernih pritisaka sa strane, te priče tipa puštanja, ali se pokazalo da su priče rekla-kazala jako opasne. :x

Dalje, kako sam upoznat na kraju ove sezone kreće se sa projektom rekonstrukcije travnjaka na svim terenima u PL, pa i u Mostaru, što znači da ćemo abd na početku nove sezone imati potpuno nov i rekonstruisan teren, što je još jedan od uslova za uspjeh kluba ali i dobivanje licenci. Samo nek se ovako nastavi i nema zime.

Za kraj ova utkmica je učinila još jedan pozitivan korak, a to je početak povratka raje na stadion, nakon dugo vremena, a kako sam negdje pročitao, bit će sve više raje i iz drugih mjesta, upravo zbog toga što se Velež opametio da je jedino ON bitan i da raja živi za njega.

Živjeli. ;) :bih:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 apr 2014, 19:32

Vjerujem da će biti pun stadion u zadnjem kolu. Naravno zarad susjeda, ali i zbog toga što u ovoj polusezoni igramo fantastično. Nižu se pobjede i kući i na strani, dajemo golove, prvo minimalne pobjede, samo nek' je otčepilo, a onda smo vidjeli stradavanja zadnja 2 kola.

Što se tiče povratka RAje na stadion, vidio sam par momaka sa majicama koje nose natpis RA Konjic, tako da je taj proces dolaska RAje iz drugih krajeva već započeo. Imamo ovdje jednog Konjičanina sa nickom @konjicanin :njanjanja: i njega ćemo da iskoristimo u neke dobre svrhe.

O čemu se radi zapravo. Klub bi trebao, baš kao ex - yuga uvesti jedan odjel sa nazivom odjel za agitaciju i propagandu :mrgreen: , ili ti moderniji naziv, marketinški odjel, ako već isti nije uveden. Ako jeste, trebala bi se povesti određena vrsta agresivnije kampanje u smislu animiranja ljudi i povratku mase na stadion. To mnogo dobrog donosi, a svi znamo da klub bez navijača nema dušu.

Znači, ogranak za Konjic će da nam drži @konjicanin, za ostalo se rasporedite. :beba:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 apr 2014, 19:35

Pa ljudi sve ovo prođe bez druga pastrmke,vratite nam pastrmku :pray: :pray: :pray:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 apr 2014, 19:39

Pa šta je sa njm bilo ? Jel bannovan, šta li ? Bann na IP adresu, ili nešto ? Niko ništa ne govori. :hmmmmm:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 apr 2014, 19:47

zizu1991 je napisao/la:Pa šta je sa njm bilo ? Jel bannovan, šta li ? Bann na IP adresu, ili nešto ? Niko ništa ne govori. :hmmmmm:
Jeli sve ok s njim? Jeli zdravo?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 27 apr 2014, 19:49

Duša me boli za pastrmkom, tačni mi dosadan forum kako njega nema. Daj druže vraćaj se pod drugim nickom, može i smuđ, šaran, a Boga mi i kečiga :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 apr 2014, 19:51

Ušao sam mu na account piše da je zadnji put prijavljen jučer...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.