Hebote evo neki naš rođak kara i po Španiji.Nazdravlje majstore,svaka čast voli te cijeli Mostar i svi rođeni diljem svijeta

nego ko je tebe maloljetna pustio u autobus s lastom canifom namom stupcem i ostalim, 96. nesrecniceanel81m je napisao/la:Ja neznam o čemu bola vi više pričate.Sjećam se prve naše poslijeratne tekme u Sarajevu sa vama 96-te, kako smo "fino" dočekani, šta ste nam svašta pjevali, i da bi nas na kraju policija bukvalno prebila.Mene su tada sa nepunih 15 godina udarali pendrekom iako nisam ništa radio.Nama netrebaju neprijatelji pored takvih prijatelja kao što ste vi.mavi je napisao/la:Čestitke Veležu na jučerašnjoj pobjedi. Jedini Mostarac koji će dobiti ovacije na Grbavici je Admir Vladavić, vi znate zbog čega. Ostali, zaboravite na razmjenu šalova s Manijacima, tople dobrodošlice i sl.. I, da, drago mi je što se titula vraća u Mostar, ZASLUŽILI STE TO, uživajte u proslavi sa šampionima. LP.
Majstore po mom sjećanju ovo je Anelu 2 žuti i tek je sad u opasnosi ako dobije u Bijeljini da ne igra protiv zrinjskog ali valjda će ga naš dr. Feja upozorit na to.Opet po mom Zvonke ne može igrat u Bijeljini,možda i bolje jer će biti spreman,biti u rosteru za zadnju tekmu a očigledno da je ušao u pravu formu.I opet po mom ako Ševko ne da go ništa mu ne možemo reći,ništa mu se nema prigovorit što bi rekli neki "džigarice moje,oči i očni vid moj".Hvala bogu koji ga dovede u nas,svaka čast zete za sve ove godinezizu1991 je napisao/la:@MarićVladićBajević![]()
Vraća se Oštri, vraća se Dino. Jučer je Hebibović dobio žuti zbog pretjeranog radovanja što reče Kristić, zna li se u kakvoj je on situaciji sa kartonima ? Vraća nam se vjerovatno i Kazazić, imati ćemo jaču klupu.
P.S. Ševko po ko zna koji put po redu jučer oduševio, bez obzira što nije dao gol. Pretrčao je mnogo, otvarao krila, zagrađivao se, čekao bekove da prođu, proigravao. Bravo majstore, kapa dole.
Ko se nado belaju tada, ja sam još bio djete faktički a išao sam sa starijim rođakom.Davno je bilo ali se dobro sjećam ciganluka gore i razbijenih stakala.arius je napisao/la:nego ko je tebe maloljetna pustio u autobus s lastom canifom namom stupcem i ostalim, 96. nesrecniceanel81m je napisao/la:Ja neznam o čemu bola vi više pričate.Sjećam se prve naše poslijeratne tekme u Sarajevu sa vama 96-te, kako smo "fino" dočekani, šta ste nam svašta pjevali, i da bi nas na kraju policija bukvalno prebila.Mene su tada sa nepunih 15 godina udarali pendrekom iako nisam ništa radio.Nama netrebaju neprijatelji pored takvih prijatelja kao što ste vi.mavi je napisao/la:Čestitke Veležu na jučerašnjoj pobjedi. Jedini Mostarac koji će dobiti ovacije na Grbavici je Admir Vladavić, vi znate zbog čega. Ostali, zaboravite na razmjenu šalova s Manijacima, tople dobrodošlice i sl.. I, da, drago mi je što se titula vraća u Mostar, ZASLUŽILI STE TO, uživajte u proslavi sa šampionima. LP.![]()
![]()
6 sati do sarajeva preko onih obilaznica vratili se bez ijednog zdravog stakla na autobusu a skandiranje na grbavici jos kad je velez poveo necu ni da spominjem . srecom ova djeca ne pamte a tad nije bilo interneta![]()
![]()
![]()
pusti brate suplju i rasprave ...najveci problem je malogradjanstina ljudi kojima je neko slagao da zive u velikom gradu a imaju sve manire klasicnih seljaka. pritom naravno ne mislim na sve , ja volim sarajevo i imam u njemu raje i rodbine koliko hoces ali te ne treba ni sekirati ruralnost i primitivizam svrakinog , buca potoka i slicnih "sarajevskih" naseljaslicni su i ovi kod nas sto im se sav svijet vrti od blagaja do bijelog polja
![]()
pozdrav svim urbanim ljudima u ovoj zemlji
taj ti je prestao, a bilo je puno vecih talenata od njega pa nistaxaves je napisao/la:Kakva je situacija s fadjom maricem taj momak je talenat i po samo je nestao u zadnje vrijeme
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Uzeli su je sami sebi, nek' odyebu u skokovima.emil02in je napisao/la:Ja samo ne mogu da shvatim,kako zeljini navijaci bar oni koji su gledali izvjestaj sa otoke,nisu shvatili ko im je uzeo sansu za titulu. Svaka cast momcima na pobjedi i na zalaganju,nijedna ekipa nije igrala pod ovakvim pritiskom i jos pritom pobjedjivala.MI SMO RODJENI PRKOSNI I PONOSNI
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jeli sve ok s njim? Jeli zdravo?zizu1991 je napisao/la:Pa šta je sa njm bilo ? Jel bannovan, šta li ? Bann na IP adresu, ili nešto ? Niko ništa ne govori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.