Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Nesta je kod svakog
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
nije kod nas poštenihanell je napisao/la:Nesta je kod svakog

Narin je napisao/la:nije kod nas poštenihanell je napisao/la:Nesta je kod svakog

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Pozdrav.Nisam du go imao problema sa ovim cudom, ali eto i tome dodje kraj.Naime, pojavilo mi se odjednom upozorenje tipa " suspicious activity is detected, your account is locked".I sada mi traži neki broj kartice od banke, te ima na njoj da bi ustanovili da nisam robot, ono bas da se zapitas "koji qrac"
?

Chelsea F.C.
otidji doktoru nek te ispita, mozda fakat jesi robot 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Illmatic09
- Kontakt:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Selfie

Its gettin hot in here

Ima i brutalni stvari na ovoj stranici, znaci

[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
Evo jedno glupo pitanje. Na chatu ono kada stoji prije koliko je neko bio online, pa bude ono 12min i sl., eh sta ako kod nekog konstantno stoji 1min ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
znaci da si mu/joj na offlineasunsao je napisao/la:Evo jedno glupo pitanje. Na chatu ono kada stoji prije koliko je neko bio online, pa bude ono 12min i sl., eh sta ako kod nekog konstantno stoji 1min ?

Zar je toliko loseDonnie Darko je napisao/la:znaci da si mu/joj na offlineasunsao je napisao/la:Evo jedno glupo pitanje. Na chatu ono kada stoji prije koliko je neko bio online, pa bude ono 12min i sl., eh sta ako kod nekog konstantno stoji 1min ?

Ugl. hvala na odgovoru
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Jesi siguran 100% ?Donnie Darko je napisao/la:znaci da si mu/joj na offlineasunsao je napisao/la:Evo jedno glupo pitanje. Na chatu ono kada stoji prije koliko je neko bio online, pa bude ono 12min i sl., eh sta ako kod nekog konstantno stoji 1min ?

Tako blizu, a tako daleko.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da toj osobi nisi na offlineu vec da je ona otisla na offline sa onlinea.
Ili je mozda problem sto odmah ne registruje to, pa stoji 1 min sat vremena i onda kroz sat napise da je osoba bila online prije sat
Ili je mozda problem sto odmah ne registruje to, pa stoji 1 min sat vremena i onda kroz sat napise da je osoba bila online prije sat

Ja sam to prosao i na zalost mogu da potvrdim da je tacno !Civa je napisao/la:Jesi siguran 100% ?Donnie Darko je napisao/la:znaci da si mu/joj na offlineasunsao je napisao/la:Evo jedno glupo pitanje. Na chatu ono kada stoji prije koliko je neko bio online, pa bude ono 12min i sl., eh sta ako kod nekog konstantno stoji 1min ?
P.S. Zao mi vas ako su cure u pitanju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Donnie Darko
- Kontakt:
35% sam siguranCiva je napisao/la:Jesi siguran 100% ?Donnie Darko je napisao/la:znaci da si mu/joj na offlineasunsao je napisao/la:Evo jedno glupo pitanje. Na chatu ono kada stoji prije koliko je neko bio online, pa bude ono 12min i sl., eh sta ako kod nekog konstantno stoji 1min ?

10000% sam siguran da nemam blage veze

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako danima stoji onda ne znam. Meni se to ne desava..
Desi se samo da stoji 1 min npr 20 minuta i onda se pojavi kroz 20 minuta, 20 min pise
Desi se samo da stoji 1 min npr 20 minuta i onda se pojavi kroz 20 minuta, 20 min pise

Ako je danima onda te taj neko stavio na offline.tuzlak1987 je napisao/la:Ako danima stoji onda ne znam. Meni se to ne desava..
Jer kao sto rekoh meni se desilo to sa jednom curom, i pitam "jarana jel ona tebi online" kaze "jeste", a meni stoji samo to 1min , i tako par barem mjesec dana dok kucka nije dosla sebi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne stoji ni meni danima, ali npr. stoji 1 min sto ti kazes negdje oko pola sata zavisi i onda nema nista, samo prazna ona rubrika. Dok kod vecine ide normalno ili odma prazna rubrika ili ono ide 1min, 2 min...itdtuzlak1987 je napisao/la:Ako danima stoji onda ne znam. Meni se to ne desava..
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.