Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mada sam vam već čestitao titulu,sada mi je najiskrenije žao zbog ovog rezultata protiv mojih plavaca.I dalje mislim da se najzaslužniji uzeti titulu,igrate defakto najbolje, najljepše ,najkonstantnije,međutim i mi smo danas bili spremni na neki podnošljiv poraz.Nama je ovo Pirova pobjeda,i iskreno nisam očikavo da nećete bar jedan smjestiti.Ja i dalje vjerujem u kiks Citya,a kontante kako je tek nama poslije derbija ,i onda se vratiš na WestHam,Sunderland,Stoke ...
Kud baš da Stevie 'izbije' titulu... 
Ako ćemo realno, imali su sve u svojim rukama i sami će sebi biti krivi ukoliko ne osvoje titulu. Najgore je što sada više ne ovise o sebi, ali ne treba odustati, mada će biti veoma teško.
Mourinhu i 'plavcima' kapa do poda.
Mada, po meni, Rodgers mu je itekako 'pomogao' da dobije ovo danas. Mogao je i on promijeniti taktiku, čekati da se izvuče malo protivnik, ne srljati u napad i tako ostavljati prostora za kontre. Znalo se da će Chelsea tako igrati. Mada nakon greške kapitena sve je to palo u vodu. Vidjelo se da je veliki pritisak tu, iako je Rodgers pokušavao da to negira. Previše se pravilo grešaka i srljalo - Stevie pogotovo. Nakon greške, izgorio je u želji da to popravi.
Dati sve od sebe, pobjediti preostale dvije utakmice, a City ako kiksa - kiksa. Na kraju, kako god da Liverpool završi, daleko su nadmašili sva očekivanja, ali sasvim je jasno da će ostati velika žal i 'gorak okus u ustima'. Naravno da su apetiti porasli i da su svi očekivali titulu, ali potcijenio se Chelsea previše.
Pitanje je kad će opet biti u ovako dobroj situaciji da budu prvaci. Šteta...
Daleko do toga, ali jako je bitno za Liverpool da sada uhvate konstantu i da i naredne sezone budu u top 4. Naravno i da zadrže ovu ekipu na okupu i dodaju tu minimum 4 kvalitetna igrača inače bi moglo biti rasulo sljedeće sezone.
Everton

Ako ćemo realno, imali su sve u svojim rukama i sami će sebi biti krivi ukoliko ne osvoje titulu. Najgore je što sada više ne ovise o sebi, ali ne treba odustati, mada će biti veoma teško.
Mourinhu i 'plavcima' kapa do poda.

Dati sve od sebe, pobjediti preostale dvije utakmice, a City ako kiksa - kiksa. Na kraju, kako god da Liverpool završi, daleko su nadmašili sva očekivanja, ali sasvim je jasno da će ostati velika žal i 'gorak okus u ustima'. Naravno da su apetiti porasli i da su svi očekivali titulu, ali potcijenio se Chelsea previše.

Daleko do toga, ali jako je bitno za Liverpool da sada uhvate konstantu i da i naredne sezone budu u top 4. Naravno i da zadrže ovu ekipu na okupu i dodaju tu minimum 4 kvalitetna igrača inače bi moglo biti rasulo sljedeće sezone.
Everton

FK Pjetlovi
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nazalost
Nazalost
Niti imam želje šta da napišem, niti imam želje bilo kome šta da kažem. Jedina nam nada preostaje Carrol, Joe Cole, Downing...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ove sezone dosad me najvise zadivio Martinez nadam se da ce i od sad,mislim da city nema sanse da uveze 5 pobjeda na kraju sezone city ce kiksat.Eh sad da li se mi mozemo podici nakon ovoga?Imam neki **** predosjecaj da ovo chelsea uzima.U sljedeca dva kola city ce kiksat 100%(citiram se nakon ta dva kola
)
Ipak u glavi imam sliku kako 11.05 2014 SG dize trofej,ako smo se usojeli vratiti u onom cuvenom finalu LP zasto ne bi mogli i ovo okrenut u nasu korist,jest da nemamo sve u svojim rukama al ipak smo mi LIVERPOOL

Ipak u glavi imam sliku kako 11.05 2014 SG dize trofej,ako smo se usojeli vratiti u onom cuvenom finalu LP zasto ne bi mogli i ovo okrenut u nasu korist,jest da nemamo sve u svojim rukama al ipak smo mi LIVERPOOL
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nemam rijeci.
Osjecam se grozno, stvarno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Osjecam se grozno, stvarno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BeyKopites
- Kontakt:
Mislim da svi puno preuveličavaju Mourinha.Jeste jedan od najboljih trenera današnjice, al' ispade ko da je on zaslužan što se Gerrard okliznuo ili što je Sturridge izgubio loptu i gurnuo u kontru Torresa...
Liverpool je do Gerrardove greške imao sve u svojim nogama, imali su loptu u nogama napadali ali ne stihijski i bez odbrane.Mislim da Rodgers ništa nije pogriješio sa taktikom u prvom poluvremenu jer je Liverpoolu odgovarao i bod, tako da je bilo bitno samo da drže loptu i Chelsea dalje od svog gola...ali eto nesretni kapiten bacio sve taktike u vodu
Tek kasnije je Mourinhova stvarno dobra taktika dobila na značaju gdje jednostavno nismo mogli stvoriti toliko ozbiljnih prilika u kontinuitetu da malo razdrmamo tu čeličnu odbranu.Bilo je prilika, posebno ona Suarezova kad je šutnuo po sredini gola, znači na jedino mjesto gdje je Schwarzer mogao braniti
Jbg. sad ne odlučujemo sami o svojoj sudbini, mada ne trebam ni napominjati da se Palace i Newcastle moraju dobiti pa šta bude-bude.
Bilo je danas strašno loših predstava od strane nekih igrača (a ne mislim samo na Gerrarda)
Liverpool je do Gerrardove greške imao sve u svojim nogama, imali su loptu u nogama napadali ali ne stihijski i bez odbrane.Mislim da Rodgers ništa nije pogriješio sa taktikom u prvom poluvremenu jer je Liverpoolu odgovarao i bod, tako da je bilo bitno samo da drže loptu i Chelsea dalje od svog gola...ali eto nesretni kapiten bacio sve taktike u vodu

Tek kasnije je Mourinhova stvarno dobra taktika dobila na značaju gdje jednostavno nismo mogli stvoriti toliko ozbiljnih prilika u kontinuitetu da malo razdrmamo tu čeličnu odbranu.Bilo je prilika, posebno ona Suarezova kad je šutnuo po sredini gola, znači na jedino mjesto gdje je Schwarzer mogao braniti

Jbg. sad ne odlučujemo sami o svojoj sudbini, mada ne trebam ni napominjati da se Palace i Newcastle moraju dobiti pa šta bude-bude.
Bilo je danas strašno loših predstava od strane nekih igrača (a ne mislim samo na Gerrarda)

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Poslije Mostara, trice u zadnjim sekundama mislio sam da ne može gore. Ali, ovo je vrhunac.
Nije još ništa gotovo, tek sad moraju pokazati koliko su jaki i pobjediti Palace i Newcastle, uopšte nije nemoguće da city negdje odigra nerijeseno.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Dobra utakmica, nažalost koštao vas Gerrard titule, kao i sve ove godine.
On je najveci krivac ovog sušnog perioda Liverpoola, cim on ode, idu bolji dani.

On je najveci krivac ovog sušnog perioda Liverpoola, cim on ode, idu bolji dani.

Tuga je da je Allen najbolji igrač Liverpoola danas. 

Svako pise po forumu.Belmin6 je napisao/la:Dobra utakmica, nažalost koštao vas Gerrard titule, kao i sve ove godine.
De razgulite s teme svi što dolazite čestitat titulu 5 kola prije kraja i što govore da je izgubljena titula, igra se dok se ne završi sezona.
Walk on, with hope in your hearts.
- madridistaforever
- Kontakt:
I pored svega Gerrard
,jer u svakom njegovom napadu se vidjela zelja da se iskupi.Iako volim Chelsea,legenda je legenda.

Real nije samo klub,on je smisao zivota.
- reds_forever
- Kontakt:
neurofunk je napisao/la:Nije još ništa gotovo, tek sad moraju pokazati koliko su jaki i pobjediti Palace i Newcastle, uopšte nije nemoguće da city negdje odigra nerijeseno.
Nista jos nije gotovo ali je stvar sto ne ovisi vise sve od nas..Ne znam, ovaj osjecaj je grozan jer smo bili tako blizu da danas napravimo veliki korak prema tituli, a ovako smo opet praznih ruku...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
I dalje je LFC u prednosti, sve ima u svojim rukama.neurofunk je napisao/la:Nije još ništa gotovo, tek sad moraju pokazati koliko su jaki i pobjediti Palace i Newcastle, uopšte nije nemoguće da city negdje odigra nerijeseno.
Meni slični, a i ja, volimo Liverpool bez obzira koji bili na tabeli i koji rezultat bio. Na kraju krajeva 0-2 rezultat, pada go, možda se gubi titula, ali počinje pjesma you will never walk alone. To je ljubav. Danas je fudbal umro na terenu, ali ne i na semaforu. Biće još sezona, biće ako Bog da titula. Glavu gore. 

Nesto slicno se furalo za Konpanyja kad je sutnuo pehar do Coutinha, nista nije izgubljeno jer City ce kiksati ili protiv Aston Ville ili Evertona.terabajt je napisao/la:
Nazalost
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zamislite kako je onom frajeru sto je obecao da se nece sisati dok Liverpool nebude prvak

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Lijepo je biti optimist ali zašto bi morali kiksati? Ja zbilja ne vidim način na koji im Everton a kamoli jedna Villa mogu izbiti bodove. Sami smo si krivi, samo nam je bod trebao danas.fukara87 je napisao/la:Nesto slicno se furalo za Konpanyja kad je sutnuo pehar do Coutinha, nista nije izgubljeno jer City ce kiksati ili protiv Aston Ville ili Evertona.terabajt je napisao/la:
Nazalost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.