Nesto slicno kao i Drinovci, Posusje, Brotnjo, sve su te ekipe igrale Pl i ovu nasu sabaniju, pa ih sad nigdje nema, Pero kad iscejfi, ovaj ce klub tesko da egzistira bez njega...Zoom088 je napisao/la:Tako i za zrinjski pricaju. Doduse, on je bio malo umro, pa opet ozivio. Ali jbg, u nesretnoj Hercegovini se i godine smrti pikaju.
Prema dokumentima zapisanim na kamenu u Medjugorju, zrinjski je stariji od 100 godina. To je isto kao kad bi se moj dedo ponovo rodio pa samo nastavio da broji i godine koje je u proslom zivotu imao.
GOSK nije sportski klub. GOSK je pijaca!
NK GOŠK Gabela
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK GOŠK Gabela
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Ma i Pero i Lujo.Mirzoni89 je napisao/la: Nesto slicno kao i Drinovci, Posusje, Brotnjo, sve su te ekipe igrale Pl i ovu nasu sabaniju, pa ih sad nigdje nema, Pero kad iscejfi, ovaj ce klub tesko da egzistira bez njega...
Vidila uprava trenutno da ne moze na 1. mjesto i onda samo prodaju da skupe nešto para.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Koji ste vi mesari.
Nadam se da ce se dogodine mesari iz Gabele s nogama u rukama vratiti iz Lukavca i svakog drugog gostovanja.
Nadam se da ce se dogodine mesari iz Gabele s nogama u rukama vratiti iz Lukavca i svakog drugog gostovanja.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Uz dužno poštovanje, ne slažem se s tobom u vezi nekih stvari. Zrinjski je od strane komunističkih vlasti 1945. godine zabranjen kao i ostali klubovi koji su u imenu nosili nacionalni predznak. Ne piše to dragi prijatelju ni na kakvom kamenu u Međugorju(ne znam što sad diraš u Međugorje) nego u svim enciklopedijama nogometa. Ne treba upotrebljavati izraz mrtvi uz sport, to je ružno. Kad su u pitanju klubovi Brotnjo, Posušje, Grude, Troglav i ostali, oni su zajedno sa bosansko muslimanskim klubovima formirali prvu bosansku ligu i tako otvorili vrata priznanja našeg saveza od strane UEFA-e i FIFA-e i omogućili da naša reprezentacija počne igrati kvalifikacije za evropska i svjetska prvenstva. To je istorija i to se ne može prebrisati. I na kraju uvrede na račun Gošk-a (Gošk nije klub nego pijaca), pobogu brate, budi iskren pa reci koliko je sve klubova u premijer ligi ove države pijačarsko. Ne mislim da je Gošk ništa posebniji od drugih, pa ni od vas, dičnih Bišćana. Ovo ti oponiram prije utakmice Jedinstvo-Gošk a mogu misliti da vam dao Bog Gošk uzme dva ili tri boda, šta ćeš im se tek onda nagovoriti. Sloboda zauvijek.Mirzoni89 je napisao/la:Nesto slicno kao i Drinovci, Posusje, Brotnjo, sve su te ekipe igrale Pl i ovu nasu sabaniju, pa ih sad nigdje nema, Pero kad iscejfi, ovaj ce klub tesko da egzistira bez njega...Zoom088 je napisao/la:Tako i za zrinjski pricaju. Doduse, on je bio malo umro, pa opet ozivio. Ali jbg, u nesretnoj Hercegovini se i godine smrti pikaju.
Prema dokumentima zapisanim na kamenu u Medjugorju, zrinjski je stariji od 100 godina. To je isto kao kad bi se moj dedo ponovo rodio pa samo nastavio da broji i godine koje je u proslom zivotu imao.

Ja volim FK Tuzla City
Hvala vam za otkinuta 2 boda Jedinstvu.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Hahaha da, da. Sad vam svima valja GOŠK 

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
- SiggySinatra
- Kontakt:
Suti i uzivajLG97DM je napisao/la:Hahaha da, da. Sad vam svima valja GOŠK

Zoom088 je napisao/la:Tako i za zrinjski pricaju. Doduse, on je bio malo umro, pa opet ozivio. Ali jbg, u nesretnoj Hercegovini se i godine smrti pikaju.

bravo gosk,nedajte se,samo hrabro
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
sloboda72 je napisao/la: Ne piše to dragi prijatelju ni na kakvom kamenu u Međugorju(ne znam što sad diraš u Međugorje) nego u svim enciklopedijama nogometa.
Haj' zdra'o, ćućemo seObnavljanje rada kluba
Obnovljeni su hrvatska kulturna društva "Napredak" i "Hrvoje", a napokon, nakon 47 godina komunističke zabrane, svečano je 1992. u Međugorju formiranjem "Inicijativnog odbora za pripremu obnoviteljske skupštine" obnovljen i počeo je s radom i Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar.

zrinjski Međugorje 1992

Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 27 apr 2014, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Biće vama "kompleks" uskoro, k'o i ŽeljiRosas7 je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Tako i za zrinjski pricaju. Doduse, on je bio malo umro, pa opet ozivio. Ali jbg, u nesretnoj Hercegovini se i godine smrti pikaju.
![]()
kompleks
bravo gosk,nedajte se,samo hrabro

Aplauz dobijete poslije utakmice niko vas ne dirne prstom i vi tako cc neka vas je stid i sramota
-
- Kontakt:
Zamolio bih kolegu iz Gabele sto se ponekad javi ovdje da se malo raspita koliki je profit za ovo medijsko pljuvanje prije svega po klubu i gradu. Licno sam bio kod "tunela" i prije i na poluvremenu i poslije utakmice. Ljudi se pozdravljaju, Stjepanovic iako suspendovan dosao da se pozdravi. Upucena je vec tuzba(ja licno, ne znam za klub) za iznosene neistina, ne kvazisavezu koji dopusta ovakve stvari da se ponavljaju, nego organima koji se i bave klevetama i lazima.
Bili ste mi jedina od drazih klubova jer ste uspjeli iz malog mjesta, ali ovim putem se javno poserem na vas, i saku "soldi". Vama na obraz.
Bili ste mi jedina od drazih klubova jer ste uspjeli iz malog mjesta, ali ovim putem se javno poserem na vas, i saku "soldi". Vama na obraz.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
-
- Kontakt:
Niste svjesni šta ćemo vam uraditi kad budete dolazili u Bihać. Evo Jedinstvo je, kako stvari stoje, ostalo u ovoj kauboj ligi, a kad budete došli u Bihać povedite svoje kornjače jer izaći iz njega nećete.
S poštovanjem,
Mario
S poštovanjem,
Mario
abnorme123 je napisao/la:Zamolio bih kolegu iz Gabele sto se ponekad javi ovdje da se malo raspita koliki je profit za ovo medijsko pljuvanje prije svega po klubu i gradu. Licno sam bio kod "tunela" i prije i na poluvremenu i poslije utakmice. Ljudi se pozdravljaju, Stjepanovic iako suspendovan dosao da se pozdravi. Upucena je vec tuzba(ja licno, ne znam za klub) za iznosene neistina, ne kvazisavezu koji dopusta ovakve stvari da se ponavljaju, nego organima koji se i bave klevetama i lazima.
hahahaha abnorme ne kaki bgt...O kakvim ti ba tuzbama pricas...Pa sam delegat u svom izvjestaju napise da je bilo incident poslije utakmice i da su igraci jedinstva nasrnuli na sluzbene osobe i ti pricas kako si bio kod tunela.Pusti price za malu djecu, bolje da pocistite tih par igraca iz svog dvorista kojima ocigledno nedostaje sportske kulture
-
- Kontakt:
SARS je napisao/la:abnorme123 je napisao/la:Zamolio bih kolegu iz Gabele sto se ponekad javi ovdje da se malo raspita koliki je profit za ovo medijsko pljuvanje prije svega po klubu i gradu. Licno sam bio kod "tunela" i prije i na poluvremenu i poslije utakmice. Ljudi se pozdravljaju, Stjepanovic iako suspendovan dosao da se pozdravi. Upucena je vec tuzba(ja licno, ne znam za klub) za iznosene neistina, ne kvazisavezu koji dopusta ovakve stvari da se ponavljaju, nego organima koji se i bave klevetama i lazima.
hahahaha abnorme ne kaki bgt...O kakvim ti ba tuzbama pricas...Pa sam delegat u svom izvjestaju napise da je bilo incident poslije utakmice i da su igraci jedinstva nasrnuli na sluzbene osobe i ti pricas kako si bio kod tunela.Pusti price za malu djecu, bolje da pocistite tih par igraca iz svog dvorista kojima ocigledno nedostaje sportske kulture
Ja pricam o navodima u tunelu, ne u djelu tribina gdje se nalaze svacionice, niti mogu tamo biti prisutan niti me zanima. A niko ne bi trebao biti lud pa ne znati da se u 90% utakmica desavaju neki konflikti bas tu.Druga stvar, ja nigdje nisam spomenuo nasrtaje na sluzbene osobe, nego o lazima u vezi gostujucih igraca i strucnog staba. Ne sikiraj se ti za nase igrace, sastancili su oni sa onima koje najvise i zanima zdrav klub i atmosfera. Da ne masimo vise temu....mozemo do sutra pricati ti ces i dalje misliti po svom...
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
-
- Moderator
- Kontakt:
Ko mi moze sutra javljat rezultat???
Jedinstvo37 je napisao/la:Niste svjesni šta ćemo vam uraditi kad budete dolazili u Bihać. Evo Jedinstvo je, kako stvari stoje, ostalo u ovoj kauboj ligi, a kad budete došli u Bihać povedite svoje kornjače jer izaći iz njega nećete.
S poštovanjem,
Mario

jadan li si ti kada prijetis preko foruma nethuligancic od 13godina
nek vas je gosk,zajebo nadam se da ce i slijedece i svake naredne
LAVOVI DRZITE SE
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Rosas jel vas porastao broj na gostovanju sa 4 na 5 

Onaj osjecaj kad Hrvatski Športski klub Zrinjski bude prvak BiH jedine mu drzaveInterista je napisao/la:Rosas jel vas porastao broj na gostovanju sa 4 na 5

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Probisvjet
- Kontakt:
Kako vi biscani znate da kenjate po temema drugih klubova. Pocistite smece u vlastitim redovima, pa onda pametujte drugima. Mozda niste ni svjesni ko vam je sve u klubu i sta radi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: klasik, legendarnadruga, Nim, tuzlanskinacin i 17 gostiju.