Al mora nekad i gerrard pogrijesiti.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
i haj reci sta ti je tu smijesno ?Otelo je napisao/la:pa kako lik 'ladno baci titulu iz ruke
Jbg, Gerrardu ovo izgleda prešlo u naviku...Virtu4l je napisao/la:Jedini igrač u kojeg polažem nade.Sage je napisao/la:Strah me Dembe, da mu nasi stoperi ne nastimaju gol...
vise e od muke smijem..........amer991 je napisao/la:i haj reci sta ti je tu smijesno ?Otelo je napisao/la:pa kako lik 'ladno baci titulu iz ruke
Pogrijesio sam u procjeni koji igrac al sad me strah plavog autobusa do kraja...Virtu4l je napisao/la:Jbg, Gerrardu ovo izgleda prešlo u naviku...Virtu4l je napisao/la:Jedini igrač u kojeg polažem nade.Sage je napisao/la:Strah me Dembe, da mu nasi stoperi ne nastimaju gol...
istina. trebalo je biti 2:0 za chelsea. nema veze idemo dalje.reds_forever je napisao/la:Zivot nije fer
rambo16 je napisao/la:Bgmi...ako Jozo sad još više ljudi ugura u autobus ne piše vam se dobro....opet s druge strane S.G. će ako treba Anfield okrenut naopako kako bi ispravio ovo...veliki je to igrač pa da propusti ovakvu šansu za titulu...