Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Medunjanin i Miske su fizicki podjednaki a Medo Misketu igracki nije ni do koljena,na stranu ko koga simpatise.
Miske ce dok god igra imati prednost nad Medunjaninom iz milion razloga.
Jedan moze, po meni i treba,to je Miske jasno jer samo Pjanic je malo,zatvore ga i gotovi smo ali obojicu da zatvore,to ce tesko iko izvesti,obojica nikako,to je suludo.
Jedan moze, po meni i treba,to je Miske jasno jer samo Pjanic je malo,zatvore ga i gotovi smo ali obojicu da zatvore,to ce tesko iko izvesti,obojica nikako,to je suludo.
Procitaj jos jednom, Misketovu poziciju ima ko odigrati, ali Medinu nema. To je glavni razlog.drummer je napisao/la:Medunjanin i Miske su fizicki podjednaki a Medo Misketu igracki nije ni do koljena,na stranu ko koga simpatise.
Jedan moze,obojica nikako,to je suludo.
Mada ako se fizicki i kondiciono poprave, samo Misketa ubaciti umjesto Salihovica u onu formaciju. Trkacki jaka krila Hajrovic i Lulic bi mogli zatvarati rupe nastale u vezi i dodatno pomoci defanzivi. Tako funkcionisu sve najvece ekipe danasnjice, krila jednostavno moraju raditi u oba pravca. A ne sumnjam da ce svi dati svoj maksimum i ostaviti srce na terenu, ipak je Brazil i SP u pitanju.
Kao prvo Mujzda, Sejo i Pjanic trebaju da budu zdravi, Sejo i Pjanic da su u formi kao vecinu ove sezone i Mujdza da je zdrav. Drugo, treba se igrati bez Ibisevica. A to hoceli igrati Miske i Medo ide pod uslovom da Miske skine koju kilu i moze trcati. Onaj debeli Miske, Medo i Ibisevic na pogresnoj poziciji e to je problem al Safet tako gura...drummer je napisao/la:Medunjanin i Miske su fizicki podjednaki a Medo Misketu igracki nije ni do koljena,na stranu ko koga simpatise.
Jedan moze,obojica nikako,to je suludo.
Po meni igrac vrlo sumnjivih kvaliteta, pravi sporihodni dizelas a vrijeme takvih je proslo. Ako jedna repka ima jednog vec je u problemima u modernom nogometu a kamo li 3 kako Susic po obicaju igra. Ali i on je dizelas pa mozda skonta do sljedeceg EP da tako ne ide jer do ovog SP on nece skontati da se igraci smiju traziti i u drugim klubovima a ne samo u Hajduku.
I kao takav bio medju 3 glavna igraca kroz cijele kvalifikacije. Pa samo bi zbog toga trebao imati zacementirano mjesto u prvih 11, da ne navodimo ostale razloge.dubrovnik je napisao/la:Po meni igrac vrlo sumnjivih kvaliteta, pravi sporihodni dizelas a vrijeme takvih je proslo. Ako jedna repka ima jednog vec je u problemima u modernom nogometu a kamo li 3 kako Susic po obicaju igra. Ali i on je dizelas pa mozda skonta do sljedeceg EP da tako ne ide jer do ovog SP on nece skontati da se igraci smiju traziti i u drugim klubovima a ne samo u Hajduku.

Ovako prijatelju, u ovim kvalifikacijama je i igrac kao on mogao dobro odigrati a to bi siguran sam ucinio i losiji igrac od Medunjanina. Njegova igra moze proci protiv LLL reprezentacija ali za nesto vise nazalost on nema kapacitet. Cak ni u svom klubu kao ni u jednom do sada koji ruku na srce i nisu bili neki vrhunski on nije postao nezamjenjiv prvotimac a to je jako vazno za evaluaciju jednog igraca. Po meni bi Prcic vec sada imao mjesto umjesto njega i zajedno sa Besicem bi cinio dobar par na pozicijama zadnjih veznih. Da se razumijemo nisam protiv poziva Medunjaninu ali da je nas najprecjenjeniji igrac u to nema sumnje. Naravno usporedbe sa Susicevim otkricima nema i ne moze biti jer je Medo miljama ispred njih.Rajaz je napisao/la:I kao takav bio medju 3 glavna igraca kroz cijele kvalifikacije. Pa samo bi zbog toga trebao imati zacementirano mjesto u prvih 11, da ne navodimo ostale razloge.dubrovnik je napisao/la:Po meni igrac vrlo sumnjivih kvaliteta, pravi sporihodni dizelas a vrijeme takvih je proslo. Ako jedna repka ima jednog vec je u problemima u modernom nogometu a kamo li 3 kako Susic po obicaju igra. Ali i on je dizelas pa mozda skonta do sljedeceg EP da tako ne ide jer do ovog SP on nece skontati da se igraci smiju traziti i u drugim klubovima a ne samo u Hajduku.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pjanic bi bolje igrao poziciju od Medunjanina nego Medo. Haris je odlican igrac, ali reprezentacija se treba graditi na Pjanicu, a Mire je upravo taj igrac koji se u formacijama uvijek zrtvuje, da bi Miske imao mjesta na ''10ci'', a Medunjanin mjesto kao ''6ca'' ili ''8ca''. Ili negdje luta izmedju odbrane ili veznog reda, ili igra desno krilo.
Ne smeta Miske Pjanicu, niti Pjanic Misketu, nego smetaju jedno drugom Medo-Pjanic-Miske. Cim se nalaze dvojica od njih na terenu (Primjer Grcka), odmah to izgleda tecnije i bolje. Ne kazem da i ovaj sistem sa njima ne funkcionise, radilo je i protiv Francuza u Parizu, ali tada mora drugi napadac van, a 4-4-2, sa 3 dizelasa i 2 tipicna centrafora, to je vec kriticno.
Svi smo mi sada svjesni, da bez klasicnog defanzivnog veznog nece ici, a pored njega, nesto istureniju ulogu, mora igrati Pjanic. Jednostavno ima muda predriblati par igraca, krenuti silovito naprijed, sto Medunjanin ne radi. On se fokusira iskljucivo na svoje mjesto ispred stopera, i rasporedjuje lopte (sto radi odlicno), ali mislim da bi to mjesto trebali ustupiti Pjanicu, jer tu poziciju igra u Romi, a i trebamo promjene u igri.
Ne smeta Miske Pjanicu, niti Pjanic Misketu, nego smetaju jedno drugom Medo-Pjanic-Miske. Cim se nalaze dvojica od njih na terenu (Primjer Grcka), odmah to izgleda tecnije i bolje. Ne kazem da i ovaj sistem sa njima ne funkcionise, radilo je i protiv Francuza u Parizu, ali tada mora drugi napadac van, a 4-4-2, sa 3 dizelasa i 2 tipicna centrafora, to je vec kriticno.
Svi smo mi sada svjesni, da bez klasicnog defanzivnog veznog nece ici, a pored njega, nesto istureniju ulogu, mora igrati Pjanic. Jednostavno ima muda predriblati par igraca, krenuti silovito naprijed, sto Medunjanin ne radi. On se fokusira iskljucivo na svoje mjesto ispred stopera, i rasporedjuje lopte (sto radi odlicno), ali mislim da bi to mjesto trebali ustupiti Pjanicu, jer tu poziciju igra u Romi, a i trebamo promjene u igri.
Medunjanin danas igra,opet je starter,ocekivano...Igra zadnjeg veznog ito veoma dobro! trenutno je 65 minuta i njegov tim u gostima igra 0:0!
http://livingoal.eu/channel-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://livingoal.eu/channel-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledam sad ove slike s priprema i okupljanja, gdje je Medo 'vako pocrnio Bog mu se smilovo
Kontam kojeg je Pape cigana zovno

Kontam kojeg je Pape cigana zovno

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Pa covjek zivi u Turskoj pa ocekivano da bude taman, Ibricic i Visca sigurno nemogu izdrzati vrucinu pa sjede u kuci
ova dvojca u Njemackoj pa naravno bjeli pored Mede a Dzeko jos bjeli u Englezskoj hahaha.

....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Doš'o Medo u dućan,
nije reko dobar dan,
ajde Medo van,
nisi rek'o dobar dan.
Doš'o Medo drugi dan u dućan
pa je reko dobar dan,
evo Medo šećera,
da ti bude večera.
Prema tome Medo je sit,ovce su na broju,je.ba.t će im Medo majkicu pokoju,posebno u Brazilu, Messiju i društvu,je.ba.t će ih Medo ko crv krušku

nije reko dobar dan,
ajde Medo van,
nisi rek'o dobar dan.
Doš'o Medo drugi dan u dućan
pa je reko dobar dan,
evo Medo šećera,
da ti bude večera.
Prema tome Medo je sit,ovce su na broju,je.ba.t će im Medo majkicu pokoju,posebno u Brazilu, Messiju i društvu,je.ba.t će ih Medo ko crv krušku

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- sigurnoable
- Kontakt:
Dobro je i mi sada imamo jednog Brazilca u ekipi. Previse on nesto ove svoje noge sunca, svaki trening ovaj sorc navuce jedva se vidi (u stilu Ronalda
). Sta ce mu onda sorc neka u gacama trenira.

Medo nabacio boju zbog nacionalnog kljuca, ovako je i Sejdic zadovoljan. Sad ne znam kome bi najbolje stajala ona Zidovska kapica. Mozda Avduki? Ne moze Finci ostat bez svog predstavnika. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moze, Chris Taub (onaj Zidov) iz dr. House. Od 2 brata djecaCartman je napisao/la:Medo nabacio boju zbog nacionalnog kljuca, ovako je i Sejdic zadovoljan. Sad ne znam kome bi najbolje stajala ona Zidovska kapica. Mozda Avduki? Ne moze Finci ostat bez svog predstavnika.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
On je tu kao predstavnik Jugoslovena.PerryFred je napisao/la:TinčekCartman je napisao/la:Medo nabacio boju zbog nacionalnog kljuca, ovako je i Sejdic zadovoljan. Sad ne znam kome bi najbolje stajala ona Zidovska kapica. Mozda Avduki? Ne moze Finci ostat bez svog predstavnika.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- sigurnoable
- Kontakt:
Evo ovaj neki nas Medunjanin doživotni zatvor dobio. Sto nisu Ameri sa nama u grupi da ih malo preplaši.
Ovo Nike poceo furat americki fuzbal 

evo provjerena informacija da ce vratiti ove kopacke jer mu ne odgovaraju i dobit ce druge zute umjesto ovih...vec je kontaktirao Nike i dogovoreno.Head je napisao/la:
Semper Fidelis