Vjeruj meniKonjicBOY je napisao/la:Jedni pričaju jedno,drugi drugo.. Sve u svemu,ostaje da se vidi,za nekih 3-4 sata će se znati

Moderator/ica: GracanicaAA
Vjeruj meniKonjicBOY je napisao/la:Jedni pričaju jedno,drugi drugo.. Sve u svemu,ostaje da se vidi,za nekih 3-4 sata će se znati
Ma ne vjerujem ja nikome kad je u pitanju BH fudbal... Ovo je postalo sve smiješno al eto..Benjo_AFC86 je napisao/la:Vjeruj meniKonjicBOY je napisao/la:Jedni pričaju jedno,drugi drugo.. Sve u svemu,ostaje da se vidi,za nekih 3-4 sata će se znatiLazu te drugi
Provjerene informacijeKonjicBOY je napisao/la:Ma ne vjerujem ja nikome kad je u pitanju BH fudbal... Ovo je postalo sve smiješno al eto..Benjo_AFC86 je napisao/la:Vjeruj meniKonjicBOY je napisao/la:Jedni pričaju jedno,drugi drugo.. Sve u svemu,ostaje da se vidi,za nekih 3-4 sata će se znatiLazu te drugi
E dobar si mi haha..De mi reci hocemo li ostat u ligi,da ne pratim do kraja.Benjo_AFC86 je napisao/la:Provjerene informacijeKonjicBOY je napisao/la:Ma ne vjerujem ja nikome kad je u pitanju BH fudbal... Ovo je postalo sve smiješno al eto..Benjo_AFC86 je napisao/la: Vjeruj meniLazu te drugi
Opet kažem,nije još ništa gotovo. Sa 5 pobjeda do kraja,može se ostati.Gledaj samo kakav raspored ima Budućnost.. Igraju i sa Jedinstvom i Bratstvom i sa Rudarom. Mladost također ima Troglav kod kuće,dolazi Igmanu na noge gdje mi moramo dobiti i ta bi utakmica mogla biti odlučujuća za opstanak možda.konjicanin01 je napisao/la:M nazalost utakmica protiv rudara ce nas ukopat ,jednostavno izgubiti protiv ekipe kojoj bodovi nisu potrebni je put u nizi rang.Nazalost izvuce se ovo kakanjsko selo ,ma jbt ova liga kad je doslo vrjem da seoske ekipe kroje tabelu i prodaju bodove.
Mislim da nije tako. Ako Igman ispadne,junori i kadeti će se takmičiti u OL Jug,kao i prošle godine.HNKBrotnjoCitluk je napisao/la:Ako igman ispadne iz 1lige takmicat ce se valjda u 2 ligi centar posto vidim kadeti/juniori igraju u omladinskoj ligi centar...jesam li upravu??
Ok naravno ,treba ju momci. odigrati hladne glave do kraja.Raspored na m je ok ,nadam se jos da ce travnik ostati u pl,KonjicBOY je napisao/la:Opet kažem,nije još ništa gotovo. Sa 5 pobjeda do kraja,može se ostati.Gledaj samo kakav raspored ima Budućnost.. Igraju i sa Jedinstvom i Bratstvom i sa Rudarom. Mladost također ima Troglav kod kuće,dolazi Igmanu na noge gdje mi moramo dobiti i ta bi utakmica mogla biti odlučujuća za opstanak možda.konjicanin01 je napisao/la:M nazalost utakmica protiv rudara ce nas ukopat ,jednostavno izgubiti protiv ekipe kojoj bodovi nisu potrebni je put u nizi rang.Nazalost izvuce se ovo kakanjsko selo ,ma jbt ova liga kad je doslo vrjem da seoske ekipe kroje tabelu i prodaju bodove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.