RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RockyMaivia
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RockyMaivia » 26 apr 2014, 21:41

neno1 je napisao/la:e moji Mostarci mene licno nije zabolilo toliko sto smo izgubili,sto ste nam ispred nosa uzeli titulu i poklonili je svojim najvecim dusmanima zbog kojih necete jos za 100 godina vidjeti Bijelog brijega,i sto cete im napraviti spalir u zadnjem kolu,siguran sam da hocete jer vi se izgleda okrecete kako vjetar puse,nego zbog onakvog doceka,povika sa tribina i svega ostalog,zbog toga sto svaki put kada igrate sa Zrinjskim vas pratim i srcem bodrim kao da igra moj Zeljo,ali poslije ovoga danas vise ne.Stidite se,stidite se pravih mostarskih heroja kojima kapa do poda a vama hm,hm :oops:
Sad se vadite na heroje :lol: :lol: :lol:
Cekajte,vi ste ocekivali da vam poklonimo bodove???
Zadnja izmjena: RockyMaivia, dana/u 26 apr 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
StarMo nije skutorija...

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 26 apr 2014, 21:43

let3 je napisao/la:
MoR je napisao/la:
let3 je napisao/la:yebemo Sarejvo, yebemo Želju i Bosnu cijelu :lol: kakva smijurija od navijaca....baš simpa pjesmica danas od crvenoarmijaca :lol:

samo nisam upratio jel to Veležova pjesma ili neka obrada :?
Prijavio sam ti post zbog klasične izmišljotine i laži u stilu najvećeg internet huligana. :wave:
a jesi li prijavio ove što stavljaju slike nekih kerova i uralaju velikim slovima Bice Željo qrac šampion

mislim i to je spam ocigledan...pa red bi bio, kad vec pricas o licemjerima ;)
Ne znam šta je problem sa onom slikom.Ovo je zvnični pas Red Army i on samo radi ono što treba,njuši jeli naš pdf čist od upada iz centrale trusta mozgova made in Bosnia.Nećeš valjda žalit se i što jadan pas radi svoj posao,a možda bi mogao uputiti žalbu tati ivici,pa će tata ivica jednim potezom ukinuti sve pse na kugli zemaljskoj.E sad šta da ti dalje kažem.Slijedi ono već poznato pa se unaprijed izvinjavam familii osim tebi lično,omaklo mi se

Biće Seljo nekad **** šampion kuknjava :thumbdown: :plac: :wave: :guz: :tralala: :puke:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 26 apr 2014, 21:44

neno1 je napisao/la:e moji Mostarci mene licno nije zabolilo toliko sto smo izgubili,sto ste nam ispred nosa uzeli titulu i poklonili je svojim najvecim dusmanima zbog kojih necete jos za 100 godina vidjeti Bijelog brijega,i sto cete im napraviti spalir u zadnjem kolu,siguran sam da hocete jer vi se izgleda okrecete kako vjetar puse,nego zbog onakvog doceka,povika sa tribina i svega ostalog,zbog toga sto svaki put kada igrate sa Zrinjskim vas pratim i srcem bodrim kao da igra moj Zeljo,ali poslije ovoga danas vise ne.Stidite se,stidite se pravih mostarskih heroja kojima kapa do poda a vama hm,hm :oops:
Zali se Nijazu Gracicu koji je prodao tekmu Zrinjskom,a ne postenim ljudima koji ne zele da ucestvuju u vasim namjestanjima i prevarama!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2014, 21:44

@Mor

pjenio si maloprije o nekim licemjerima :lol: a ne vidiš sebe šta pišeše, kako praviš klauna od sebe i kako sam sebi zabijaš autogolove :shock:

mene stid tvoje bruke :oops: :oops: ali necu se puno crveniti za tebe

a ovo sa prijavom posta ti je dno dna, realno :bow: ...dotako si dno života :urnebes:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 apr 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2014, 21:44

Olimpic i Željo su danas extra odigrali.
Šteta što nisu imali sreće,odnosno što je belosvetska urota bilo protiv njih.
I da,krivi su navijači Veleža što su Olimpic i Željo odigrali extra ali nisu pobijedili.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 apr 2014, 21:46

Još ko oni pošteni a već pričaju kako da puste rudaru u zadnjem kolu ako dobiju Sarajevo da nebi Široki bio prvi. :clap: :clap: svaka čast poštenjačine.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 26 apr 2014, 21:47

RockyMaivia je napisao/la:
Sad se vadite na heroje :lol: :lol: :lol:
Cekajte,vi ste ocekivali da vam poklonimo bodove???
ma ti mijesas babe i zabe,ali nije moje da ti objasnjavam,nego mozete pored svoga grba staviti i grb Zrinjskog vidim pravo ih gotivite :guz:
Mehmed Mesa Bazdarevic

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 26 apr 2014, 21:48

Kako imate obraza biti na nasoj temi???
Hajmo lagani sjashing sa nase teme!!!
StarMo nije skutorija...

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 26 apr 2014, 21:48

VigorMostarac je napisao/la::clap: :clap: NAPRIJED,NAPRIJED ROĐENI
slika
:clap: :clap: :bih: :clap: :clap:
Može li se iko od vas štrumfova prepoznati? :urnebes:
Zadnja izmjena: anel81m, dana/u 26 apr 2014, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 26 apr 2014, 21:49

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 26 apr 2014, 21:49

HzSM je napisao/la:
Zali se Nijazu Gracicu koji je prodao tekmu Zrinjskom,a ne postenim ljudima koji ne zele da ucestvuju u vasim namjestanjima i prevarama!
oh jos jedan Pitar olicenje casti i postenja :lol:
Mehmed Mesa Bazdarevic

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 26 apr 2014, 21:50

neno1 je napisao/la: ma ti mijesas babe i zabe,ali nije moje da ti objasnjavam,nego mozete pored svoga grba staviti i grb Zrinjskog vidim pravo ih gotivite :guz:
:shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh:4:2 :shh: :shh: :shh: :shh:
@Vedatore,hvala za video
StarMo nije skutorija...

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 26 apr 2014, 21:57

neno1 je napisao/la: ma ti mijesas babe i zabe,ali nije moje da ti objasnjavam,nego mozete pored svoga grba staviti i grb Zrinjskog vidim pravo ih gotivite :guz:
@Vedatore,hvala za video
Alo ba care niko ovdje ne spori vasu pobjedu,mi smo sami sebi presudili,cinjenica je da je i ovo dobro sa kakvim smo problemima usli u prvenstvo,ali vasi navijaci su odron,vasa pubilika,vasi komentari,cinjenica da vise gotivite jedan Zrinjski nego Zelju,pa ja sam bio na utakmici na grbavici kada je pun sjever skandirao Velez,Velez-kada ste ispali u drugu ligu,i kao sto neki nepoznavatelj rece sto vas nismo pustli da nas pobijedite na toj utakmici,pa ili si mlad ili neznas racunati vi ste vec prije te utakmice bili gotovi, a da vam je trebalo sigurno bi dobili 3 boda ali o tom potom
Mehmed Mesa Bazdarevic

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 26 apr 2014, 21:58

ZA onakvu atmosferu danas su izravno odgovorni simpatizeri zelje.Vec danima su stvarali losu atmosferu,omalovazavali Velez isl,sto je imalo za posljedicu danasnje skandiranje.I nace sramotno je da ste vi kljuc titule vidili bas u utakmici sVelezom,ocito navkinuti na vec upisane bodove ,ocito da vas je ovaj poraz danas mnogo zabolio.E pa dragi moji Z eljovci da biste bili prvaci morate imati kontinuitet kroz svih 30 kola,vi to niste imali ali ste zato ocekivali na nasu blagonaklonost,a pritom zaboravili dase u vasem seheru takodje igra tekma,gdje vas mali gradski rival eto olahko prepustio bodove vasem konkurentu za titulu.Velez trenutno ima ako ne bolju onda sigurno nista slabiju ekipu od zelje,i samo neki nesretno izgubljeni bodovi su nas kostali da u ova zadnja 2 kola se borimo i za titulu.N digrali smo vas danas,komsije takodje u prvoj utakmice kada su ih vile nosale,a da smo zasluzili sami vrh dokazacemo aBd i u zadnjoj utakmice gdjecemo pred punim tribinama furiozno zavrsiti sezonu i najaviti blistavu jesen i zlatno proljece 2015. FORZA VELEŽ!!!!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 26 apr 2014, 22:01

neno1 je napisao/la:
@Vedatore,hvala za video
Alo ba care niko ovdje ne spori vasu pobjedu,mi smo sami sebi presudili,cinjenica je da je i ovo dobro sa kakvim smo problemima usli u prvenstvo,ali vasi navijaci su odron,vasa pubilika,vasi komentari,cinjenica da vise gotivite jedan Zrinjski nego Zelju,pa ja sam bio na utakmici na grbavici kada je pun sjever skandirao Velez,Velez-kada ste ispali u drugu ligu,i kao sto neki nepoznavatelj rece sto vas nismo pustli da nas pobijedite na toj utakmici,pa ili si mlad ili neznas racunati vi ste vec prije te utakmice bili gotovi, a da vam je trebalo sigurno bi dobili 3 boda ali o tom potom
I vama nije bila sigurna liga,cak i da ste nas pobijedili.
Kakvo skandiranje,danas ste pokazali pravo lice sa:Hebemo vam mater ustasku.
StarMo nije skutorija...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 apr 2014, 22:08

ti misliš da je nama toliko stalo do tog raspalog stadiona ?? kme kmee

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 apr 2014, 22:10

Ne mogu da vjerujem da neko ko je odrastao u Sarajevo može govoriti ovo partisanen banditen :lol: :lol: :urnebes:
Odron odrona.
Partisanen banditen, red pussy, zrinjski mostar, gdje vam je stadion, zapadni mostar, mostarske ****... Jel to vaše gostoprimstvo ??? KMEČITE KMEČITE

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 26 apr 2014, 22:15

U redu eto uzivajte u vasoj najvecoj pobjedi,pobijedili ste mrskog Zelju,otvorili ste put do titule vasem dragom Zrinjskom,napustam vasu temu, vrsite pripreme za docek dragog gosta :guz: kojeg jako postujete i cijenite da sam zaista iznenadzen :crazy:-a ovaj gore sto kaze da pravom mostarcu nije stalo do bijelog brijega mora da je dijete rodzeno poslije 95god.
Mehmed Mesa Bazdarevic

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 apr 2014, 22:20

neno1 je napisao/la:U redu eto uzivajte u vasoj najvecoj pobjedi,pobijedili ste mrskog Zelju,otvorili ste put do titule vasem dragom Zrinjskom,napustam vasu temu, vrsite pripreme za docek dragog gosta :guz: kojeg jako postujete i cijenite da sam zaista iznenadzen :crazy:-a ovaj gore sto kaze da pravom mostarcu nije stalo do bijelog brijega mora da je dijete rodzeno poslije 95god.
Velež se i nakon gubitka stadiona digao u inat dušmanima ;) A ti zajebavaj zbog stadiona, dabogda te rođeni brat iz kuće istjero ako ti je ćejf zajebavat zbog toga ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 apr 2014, 22:26

Koliko su se sjebali što su izgubili, to je dokaz koliko su navikli da im neko svira nepostojeće penale i da im se prodaju bodovi. E dosta je bilo više da neko namješta utakmice s Veležom i tako titule uzima ! Ako ste jači pobjedite !
[youtube][/youtube]
0:30

Dosta je bilo !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.