RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

anel81m
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la anel81m » 26 apr 2014, 21:01

let3 je napisao/la:
MoR je napisao/la:
let3 je napisao/la: ma super, sve za 5
"plakat " cete i vi uskoro i proklinjati Želju kad opet budete letili u cvajtu - baš kao što su plakali navijaci Borca i Slobode ;) a sad se qrci i budi mangup ;) ...naleticete na volej kad-tad, trebat ce vam bodovi ko za lijeka u zadnjim kolima na Grbavavici, pa cemo onda i mi odigrati sportski 101% (iako nam nece trebati ni za kojeg qrca)
a sad slavite

istorija se ponavlja na hercegovackom kamenu....2003 nam je Široki izbio titulu, 2014 Velež

Zapamtimo ovaj dan, bracno manijaci
Mozgu, mi pamtimo dane kad ste nas već poslali u cvajtu, tako da ne znam šta hoćeš? Naletili smo vam na volej hiljadu puta i nikad niste promašili, nego ste dotukli koliko ste mogli, samo što mi kad smo padali i bili najgori nismo vama spominjali zlikovca Batka i slične, nismo spominjali zapaljenju Grbavicu - ko što vaši maloumnici spominju naše ratne rane i to ne samo na ovoj temi i ne samo jedan, nego masa vaših.

Mentalitet licemjernih primadona je izašao u punom sjaju, šta reći osim svaka vam čast :thumbup:
wtf :o
kakav ba Batko i zlikovci :shock: ja to nisam pomenuo, niti znam ko su ti ljudi...to ti sad nešto nameces i blebetaš bezveze :o i jel to se dicite što ne pljujete spaljenu Grbavicu :o to kao neki kulturološki civilizacijski podvig, koji treba naglasiti, što ne velicate jedan urbicid kakav je zasigno paljenje Grbavice :?

Bože me sacuvaj takvog razmišljanja :roll:
Majstore da si danas bio uz svoj voljeni klub u Vrapčićima znao bi o čemu govorimo.Jok, ti si ljuti internet huligan i znaš apsolutno sve bez da mrdneš iz svog grada.
Opet danas ste nam pjevali da smo ustaše, a evo i po forumu se slitašte brate više.Zumra ste prava!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 apr 2014, 21:01

Ja stvarno ne znam sta je sa ovim navijacima zelje,pa sto vam nisu pomogli vasi igraci danas na otoci?Da su oni dobili zrinjski vi bi imali jos sanse za titulu,zato ne serite vise svak vam kriv osim vas.Pola olimpica zeljini bivsi igraci a igraju ko balerine.Hajd sad odpepajte sa teme a ja odoh na pivu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2014, 21:03

MVB je napisao/la:
"plakat " cete i vi uskoro i proklinjati Želju kad opet budete letili u cvajtu - baš kao što su plakali navijaci Borca i Slobode ;) a sad se qrci i budi mangup ;) ...naleticete na volej kad-tad, trebat ce vam bodovi ko za lijeka u zadnjim kolima na Grbavavici, pa cemo onda i mi odigrati sportski 101% (iako nam nece trebati ni za kojeg qrca)
a sad slavite

istorija se ponavlja na hercegovackom kamenu....2003 nam je Široki izbio titulu, 2014 Velež

E napokon a čekam već dugo da ono što ste radili svim timovima u BiH priznate.Ima boga da je ko zrno graška,ovo vaše priznanje sam dugo čekao ali tačno ovako navedeno kako si ti sam naveo.Izbacili ste Borca,izbacili ste nas izbacili ste Slobodu a ubacili ste ovu spodobu od ekipe Olimpic da bi mogli trehat kad vam treba i kako vama treba.Međutim ako ste pametni a sumnjam ali ipak vam savjetujem dobro pogledajte izvještaj sa utakmice Olimpic-Zrinjski.Nadam se da ako niste pametni da bar imate oči pa ćete dobro vidjet ko vam uze vašu "žestoko" zasluženu titulu koju vam namjeni ivica.Stvarno se nadam da ćete dobro vidjet ko vas je prodao.A od ova dva NK i vas trećeg NK opet ti kažem zabolje nas ko će bit prvi.Mi bi volili da je bilo koji FK.Samo da znaš da vam niko navijače danas nije bio niti gonjao kao što vi svma po BiH radite,normalno savez je na to slijep jer tata je tamo.Ne smaraj nas više,završili smo s vama aj lagano na pdf Sarajeva pa kmečite njima da vas puste.

Biće Seljo qurac šampion :nene: kuknjava :guz: :plac: :tralala: Joj molim vas izvinite za ovo,omaklo se!!! :D :lol: :njanjanja:
tipicno navijanja iskompleksiranih navijaca ;)

vrištite Bice Željo qrac šampion, kad da se vi borite za titulu i kao da cete vi biti šampioni :lol: ...a ne komšije vam :o
halo, napravite im šampionski špalir u zadnjem kolu ;) :thumbup: red bi bio, nakon svega

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 26 apr 2014, 21:04

Bice Zeljo qrac sampion, qrac sampion, qrac sampion....
Biiiceeee Zeeeeljoooooo, qrac sampion
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2014, 21:05

Kako da vam objasnimo da nas boli quratz i za vas i za komšije?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 26 apr 2014, 21:06

ma samo nek vi niste Sarajevske jajare,nafurani mali plavi strumfovi kojim je tata osim kupio sta se moglo kupit.
u vas standardna prica svi namjestaju samo ste vi cisti (ko o cemu,kurv.a o postenju) aj sad razgulite vise odavde
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2014, 21:09

MostaracVelezovac je napisao/la:Bice Zeljo qrac sampion, qrac sampion, qrac sampion....
Biiiceeee Zeeeeljoooooo, qrac sampion
ocekujem da budeš tako grlat i zapjevaš u zadnjem kolu Bice Zrinjski opet šampion ;)

svakako ime vašeg kluba i imenica šampion ne ide jedno uz drugo

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 26 apr 2014, 21:10

Cestitke na pobjedi,trenutno ste bolja ekipa i to je to,malo gledatelji nekulturni al to je Balkan,ovi sto provociraju i mole za tri poklonjena boda se ocigledno nikada nisu bavili sportom i ne poznaju pojam fer play ,gledaju i i prave tabele koje veci bosnjak i bosnjo a Dejan Jankovic nam zavali dva gola!
Drago mi je sto je bilo fer i posteno na terenu a tribine ko tribine toga ima i u engleskoj a kamoli kod nas!
Ako ne dobijemo licencu sto se svevise spominje mogli bi vas zrinjsvci pustiti da igrate europu na njihovom stadionu koliko ste ih danas usrecili! :D
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 26 apr 2014, 21:10

let3 je napisao/la:
MVB je napisao/la:
a sad slavite

E napokon a čekam već dugo da ono što ste radili svim timovima u BiH priznate.Ima boga da je ko zrno graška,ovo vaše priznanje sam dugo čekao ali tačno ovako navedeno kako si ti sam naveo.Izbacili ste Borca,izbacili ste nas izbacili ste Slobodu a ubacili ste ovu spodobu od ekipe Olimpic da bi mogli trehat kad vam treba i kako vama treba.Međutim ako ste pametni a sumnjam ali ipak vam savjetujem dobro pogledajte izvještaj sa utakmice Olimpic-Zrinjski.Nadam se da ako niste pametni da bar imate oči pa ćete dobro vidjet ko vam uze vašu "žestoko" zasluženu titulu koju vam namjeni ivica.Stvarno se nadam da ćete dobro vidjet ko vas je prodao.A od ova dva NK i vas trećeg NK opet ti kažem zabolje nas ko će bit prvi.Mi bi volili da je bilo koji FK.Samo da znaš da vam niko navijače danas nije bio niti gonjao kao što vi svma po BiH radite,normalno savez je na to slijep jer tata je tamo.Ne smaraj nas više,završili smo s vama aj lagano na pdf Sarajeva pa kmečite njima da vas puste.

Biće Seljo qurac šampion :nene: kuknjava :guz: :plac: :tralala: Joj molim vas izvinite za ovo,omaklo se!!! :D :lol: :njanjanja:
tipicno navijanja iskompleksiranih navijaca ;)

vrištite Bice Željo qrac šampion, kad da se vi borite za titulu i kao da cete vi biti šampioni :lol: ...a ne komšije vam :o
halo, napravite im šampionski špalir u zadnjem kolu ;) :thumbup: red bi bio, nakon svega
slika
Šta njuši ovaj pas?Pdf nam je još zatrovan,nadam se brzom čišćenju.Samo da vam napomenem ako ste toliko u komi zbog poraza i da vas podsjetim da za 7 dana igrate sa Sarajevom pa haj trujte i kmečite na njihovom pdf.Valjda će ovaj pas ubrzo nanjušiti čisti mostarski zrak.Vozdra. :wave:

Biće Seljo nekad qurac šampion kuknjava
Zadnja izmjena: MVB, dana/u 26 apr 2014, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.

dzumbastiko
Kontakt:

Post Postao/la dzumbastiko » 26 apr 2014, 21:11

Cestitke Rodjenima na pobjedi danas!
vi sto pisete kako vas je Zeljo izbacio iz lige, zaboravljate da vas je kolo prije toga u vasim Vrapcicima Sarajevo pobjedilo 3:1i jos jedno zaboravljate da je na toj utakmici na Grbavici citav sjever skandirao Velez,Velez, pitajte saku vasih navijaca koji su tad bili tu!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 26 apr 2014, 21:12

Reći ću još nešto, najrealnije moguće.

Dakle da se danas MENE pitalo, Velež bi prodao Želji pobjedu ili za pare ili za neke bodove naredne sezone, čisto da Zrinjski ne bude prvak. Ne bi bilo ni Veležu prvi put da proda, a ni njima da kupe, a ni ostatku klubova u ligi nije strano da prodaju ili kupuju - dakle, uobičajena BH fudbalska situacija.

Ali,

ovakvom Želji se nije moglo ni prodati, ni pokloniti, jer su jednostavno preloši.

A kao šlag na tortu, dolaze ove strahovite uvrede koje ne bih očekivao ni od najgorih neprijatelja, čisto onako u "svebošnjačkom interesu" spomenuće Štelu i Tutu i ostale zločine u Mostaru. Pa dan te yebo više poštujem najekstremnije ultrase nego ovakve hinjavce, ako ništa sa njima znaš na čemu si i otvoreno ti to kažu.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2014, 21:15

Tek sam skontao...nije problem naša pobjeda već skandiranje :shock:
Kako objasniti to da nijednom navijaču Želje nije zafalila dlaka sa glave,iako je zabrana za gostujuće,kako obajasniti ono skandiranje ustaše,ustaše...ko je ovdje lud,yebote?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 apr 2014, 21:15

Ja ne znam sta vi serete da je Velez bolja ekipa.

Bolja ekipa postajes kada ti gost pokloni dva gola na staru i kada ti sudija pokloni zavrsni gol a omjer snaga najbolje ce pokazati oranica na kojoj igrate. :lol:

Jebote, prosto nevjerovato bolja ekipa...Sila nebeska...

Pa kod 3:2 rezultata Zeljo ima sansu za 3:3 i fula, i onda ti neko kaze, Velez nebeska sila....

@tepsija - Pa zar niste balijske-ustase po potrebi, mislim, danas ste nam to najbolje predocili na tribinama!

Sa druge strane, na terenu je sve bilo korektno i evo momacki ruka za to! ;) Snasli ste se bolje, iskoristili ste nase greske i sasvim zasluzeno pobijedili i sada slavite jer ste pobijedili aktuelnog prvaka protiv kojeg niste sest godina osjetili slast pobjede. ;)
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 26 apr 2014, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 26 apr 2014, 21:16

Capt_Billy je napisao/la:Ja ne znam sta vi serete da je Velez bolja ekipa.

Bolja ekipa postajes kada ti gost pokloni dva gola na staru i kada ti sudija pokloni zavrsni gol a omjer snaga najbolje ce pokazati oranica na kojoj igrate. :lol:

Pa kod 3:2 rezultata Zeljo ima sansu za 3:3 i fula, i onda ti neko kaze, Velez nebeska sila....
Velez je space shuttle za vas.
StarMo nije skutorija...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2014, 21:17

neka, pobjedili su šampiona nakom 10 godina, pa su sad pod utiskom i svašta pjevaju.
ova pobjeda je za njih , događaj godine....treba i to razumjeti
Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 apr 2014, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 apr 2014, 21:18

Apsolutno su smiješni. :rol:
Hvala vam štrumfovi što ste mi uljepšali večer.

@Kapetane, da je Velež iskoristio sve što je morao iskoristiti danas, utakmica bi završila rezultatom 8 : 3. Hajd sad razlaz. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 26 apr 2014, 21:19

MoR je napisao/la:Reći ću još nešto, najrealnije moguće.

Dakle da se danas MENE pitalo, Velež bi prodao Želji pobjedu ili za pare ili za neke bodove naredne sezone, čisto da Zrinjski ne bude prvak. Ne bi bilo ni Veležu prvi put da proda, a ni njima da kupe, a ni ostatku klubova u ligi nije strano da prodaju ili kupuju - dakle, uobičajena BH fudbalska situacija.

Ali,

ovakvom Želji se nije moglo ni prodati, ni pokloniti, jer su jednostavno preloši.

A kao šlag na tortu, dolaze ove strahovite uvrede koje ne bih očekivao ni od najgorih neprijatelja, čisto onako u "svebošnjačkom interesu" spomenuće Štelu i Tutu i ostale zločine u Mostaru. Pa dan te yebo više poštujem najekstremnije ultrase nego ovakve hinjavce, ako ništa sa njima znaš na čemu si i otvoreno ti to kažu.
Upravo tako,s pravim neprijateljem znaš na čemu si i znaš kako je,s hinjavcima,kmečanima,prodanim dušama nikad nećeš biti načisto šta je.Uvijek je bolje da te neko pukne štocem u lice nego ozada u glavu.E to je to majstori moji.Čuvajmo se udara sa leđa a mi ćemo se lako izboriti sa ovim naprijed.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.

Biće Seljo nekad qurac šampion kuknjava.Izvinite opet mi se omaklo :D :D.Izinjajem se familiji Osim što mi se ponekad omakne ovaka drskost.Izvinite molim vas.Duboko vam se izvinjavam :guz:

VM69
Kontakt:

Post Postao/la VM69 » 26 apr 2014, 21:20

Sad donjeti tri boda iz Bijeljine i onda mlatnut komsije i kud ces bolje.

Ja evo vec pjan. Slavim povratak Veleza tamo gdje mu je mjesto, a to je kao nekada top 5 stare juge. Samo naporan rad, postena uprava to nam moze vratiti. Drugi neka kukaju a mi trebamo nastaviti ovim putem laganini, ovaj rad brato. ;)

Velez Ljubavi Moja Jedina Volim Te Najvise Ja!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 apr 2014, 21:21

Deniro je napisao/la:

Biceee seeeljo qrac sampion, qurac sampioonnnn, qrac sampion
BIIICEEE SEEELJOOO QRACCC SAMPIOONNN, QRAC SAMPIONN !!! :mrgreen:
Covjek bi rekao da ste uzeli titulu koliko se dicis trijumfom? :mrgreen: :mrgreen: Osigurali evropu istim, ostali u ligi ili sta vec...

Ali dobro, razumijem. Najveci klub u BiH kada god dobijes slavis kao da si titulu uzeo. :urnebes:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 26 apr 2014, 21:21

Čestitke rođenim na zasluženoj pobijedi, odigrali muški i dobili.
Mi poslije godina apsolutne dominacije, prepuštamo palicu, najvjerovatnije, kako sad stoje stvari zrinjskom,
Do slijedećih utakmica i nove sezone pozz,
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.