Majstore da si danas bio uz svoj voljeni klub u Vrapčićima znao bi o čemu govorimo.Jok, ti si ljuti internet huligan i znaš apsolutno sve bez da mrdneš iz svog grada.let3 je napisao/la:wtfMoR je napisao/la:Mozgu, mi pamtimo dane kad ste nas već poslali u cvajtu, tako da ne znam šta hoćeš? Naletili smo vam na volej hiljadu puta i nikad niste promašili, nego ste dotukli koliko ste mogli, samo što mi kad smo padali i bili najgori nismo vama spominjali zlikovca Batka i slične, nismo spominjali zapaljenju Grbavicu - ko što vaši maloumnici spominju naše ratne rane i to ne samo na ovoj temi i ne samo jedan, nego masa vaših.let3 je napisao/la: ma super, sve za 5
"plakat " cete i vi uskoro i proklinjati Želju kad opet budete letili u cvajtu - baš kao što su plakali navijaci Borca i Slobodea sad se qrci i budi mangup
...naleticete na volej kad-tad, trebat ce vam bodovi ko za lijeka u zadnjim kolima na Grbavavici, pa cemo onda i mi odigrati sportski 101% (iako nam nece trebati ni za kojeg qrca)
a sad slavite
istorija se ponavlja na hercegovackom kamenu....2003 nam je Široki izbio titulu, 2014 Velež
Zapamtimo ovaj dan, bracno manijaci
Mentalitet licemjernih primadona je izašao u punom sjaju, šta reći osim svaka vam čast![]()
kakav ba Batko i zlikovcija to nisam pomenuo, niti znam ko su ti ljudi...to ti sad nešto nameces i blebetaš bezveze
i jel to se dicite što ne pljujete spaljenu Grbavicu
to kao neki kulturološki civilizacijski podvig, koji treba naglasiti, što ne velicate jedan urbicid kakav je zasigno paljenje Grbavice
![]()
Bože me sacuvaj takvog razmišljanja
Opet danas ste nam pjevali da smo ustaše, a evo i po forumu se slitašte brate više.Zumra ste prava!