Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Sta je bilo protiv Evertona..
Pritisak je bio tu iz razloga sto je Moyes usro sezonu.. Naprosto igra lici na nesto, a ovako nesto nije vidjeno ove sezone..

Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 26 apr 2014, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
e steta
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Auuu, uzasan zavrsetak kontre, ko bi se njemu ponadao da ovako lose sutira 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- red devil88
- Kontakt:
Manchester United je u današnjoj utakmici imao više udaraca na gol nego u bilo kojoj utakmici pod vodstvom Moyesa.
Ne moguce da je slucajnost
Glory Glory Man United !!! 

nemoguće*red devil88 je napisao/la:Manchester United je u današnjoj utakmici imao više udaraca na gol nego u bilo kojoj utakmici pod vodstvom Moyesa.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Chicharito je morao da zaokruži na pet.
Giggs objasnio, izvlači najbolje iz svakog igrača što je i SAF radio, čak ni Young nije bio loš. Zaslužuje šansu, a ja sam siguran da bi istu iskoristio.
Giggs objasnio, izvlači najbolje iz svakog igrača što je i SAF radio, čak ni Young nije bio loš. Zaslužuje šansu, a ja sam siguran da bi istu iskoristio.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Molim vaas dajte Giggsa za stalno! 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ocisto opstruiranje igre od strane igraca dok su bili pod vodstvom i Moyesa. Totalo neprofesionalno i oni snose najveci dio odgovornosti.Nitro je napisao/la:Ne pretjerujemo, jednostavno momci danas lete kao nikad u zadnjih nekoliko mjeseci.RiNo je napisao/la:Necemo sad pretjerivati, ovo je ipak utakmica bez ikakvog pritiska, "za raju"
Ekipa je dozivjela pozitivan sok, to je po meni primaran razlog ovako dobre partije u DRUGOM, igra u prvom i nije bila bog zna sta, poluvrmenu. Imao je Fergie hejbet ovakvih meceva, nece nikako u gol, udje nekako - jedva, i onda rapsodija i iskre na sve strane, to je danas uradio United pod vodstvom Giggsa.
Nije ozbiljno pricati o njemu kao dugorocnom treneru, ja nisam za tu varijentu nego za ozbiljno ime, sve mi ovo sa Giggsom lici na neku romantiku koja moze vrlo lako, al` prelagano, zavrsiti kao drugi mandat Dalglisha u Liverpoolu. Nije vrijeme za ekspreimente, Giggsu dati posao u klubu ili nek` ide trenirati nekog drugog pa ako se pokaze nek` dodje nazad kuci.
Nije ozbiljno pricati o njemu kao dugorocnom treneru, ja nisam za tu varijentu nego za ozbiljno ime, sve mi ovo sa Giggsom lici na neku romantiku koja moze vrlo lako, al` prelagano, zavrsiti kao drugi mandat Dalglisha u Liverpoolu. Nije vrijeme za ekspreimente, Giggsu dati posao u klubu ili nek` ide trenirati nekog drugog pa ako se pokaze nek` dodje nazad kuci.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rasterećeno su igrali momci danas, posebno nakon onog prvog gola, lijepo je to bilo vidjeti, kao da smo se vratili godinu unazad
Bez obzira na ovako lošeg protivnika, ipak pobjeda raduje, vidi se koliko su željni igre i samog povratka samopuzdanja kao ekipe, posebno na OT-u

Bez obzira na ovako lošeg protivnika, ipak pobjeda raduje, vidi se koliko su željni igre i samog povratka samopuzdanja kao ekipe, posebno na OT-u

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sasha Breese, agent of Kroos & Reus met with Moyes in Germany & with Ferguson at Old Trafford today
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 26 apr 2014, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Zekoo je napisao/la:
Sasha Breese, agent of Kroos & Reus met with Moyes in Germany & with Ferguson at Old Trafford today

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Najveca greška bi bila da se nakon ove i eventulanih pobjeda u preostalim utakmicama, pomisliti da je Giggs svemoguć, da je sve bilo do Moyesa, da nam mozda i nije potreban remont ekipe i sl.
Ova ekipa treba 4 vrhunska pojacanja na kritičnim pozicijama (lijevi bek,stoper,zadnji vezni i centralni vezni) bez obzira ko da bude menadžer sljedeće sezone.
Dobra utakmica uz vidnu rasterećenost u igri, čak je i Cleverly imao 3 pasa prema naprijed
Ova ekipa treba 4 vrhunska pojacanja na kritičnim pozicijama (lijevi bek,stoper,zadnji vezni i centralni vezni) bez obzira ko da bude menadžer sljedeće sezone.
Dobra utakmica uz vidnu rasterećenost u igri, čak je i Cleverly imao 3 pasa prema naprijed

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
Cestitke Sir Ryan.Naravno da su pojacanja i dalje prijeko potrebna Carvalho,Shaw,Kross stoper
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!
Momci se preporodili otkad je neandertalac otisao, kako i nece. Moyes i njegovi sljedbenci na aparatima.
Treba pricekat ove 4 tekme. Ako Giggs odradi u ovom stilu, onda zasto ne probat. Mislim da nece pogrijesit ni sa Giggsom ni sa van Gaalom, Vazno je da ne bude vise neandertalaca u stilu Moyesa.

Treba pricekat ove 4 tekme. Ako Giggs odradi u ovom stilu, onda zasto ne probat. Mislim da nece pogrijesit ni sa Giggsom ni sa van Gaalom, Vazno je da ne bude vise neandertalaca u stilu Moyesa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nema potrebe za tolikim vrijeđanjem Moyesa.
Čovjek se trudio,pokazao da ne može voditi veliki klub, 'zahvalili' smo mu se na saradnji i to je to.Da je bio najslabija karika generalno lošeg ovogodišnjeg Uniteda to je tacno, ali to 'neandertalac' ne zaslužuje.

Čovjek se trudio,pokazao da ne može voditi veliki klub, 'zahvalili' smo mu se na saradnji i to je to.Da je bio najslabija karika generalno lošeg ovogodišnjeg Uniteda to je tacno, ali to 'neandertalac' ne zaslužuje.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
@ AlanSmith14
slazem se!
slazem se!
Budući veliki menadžer definitivno
nema potrebe da se vrijeđa Moyes

DDG: 7 Did everything he had to do and then some, but not much to do.
Jones: 7 - terrific enthusiasm and got a very fine assist.
Rio: 8 - flawless
Vidic: 7,5 - amazing, but gave away some unnecessary free kicks.
Evra: 8 - I think this display shows why he is so important for us - his overlap runs give our attackers so much space. Defended well most of the time.
Valencia: 8,5 - motm for me. Kept attacking and attacking, and although his crosses are a bit meh, his contribution was terrific.
Carrick: 8 - last year's Carrick for me. Controlled the show from beginning to end.
Cleverley: 5 - woeful and not United standards.
Kagawa: 7 - created a few chances, but his touch was a bit off at times. He moves so well with and without the ball though.
Rooney: 8 - 15 minutes of brilliance and two great goals, but otherwise too wasteful once again. His stats are great though.
Welbeck: 6 - very average.
Mata: 8,5 - probably motm as he was the best player on the pitch when he played...
Hernandez: 6 - should have scored, but showed once again that his overall play has improved significantly. Amazing pace for that chance.
Young: 5 - why?
P.S. ovo zadnje me zakocenulo....

Jones: 7 - terrific enthusiasm and got a very fine assist.
Rio: 8 - flawless
Vidic: 7,5 - amazing, but gave away some unnecessary free kicks.
Evra: 8 - I think this display shows why he is so important for us - his overlap runs give our attackers so much space. Defended well most of the time.
Valencia: 8,5 - motm for me. Kept attacking and attacking, and although his crosses are a bit meh, his contribution was terrific.
Carrick: 8 - last year's Carrick for me. Controlled the show from beginning to end.
Cleverley: 5 - woeful and not United standards.
Kagawa: 7 - created a few chances, but his touch was a bit off at times. He moves so well with and without the ball though.
Rooney: 8 - 15 minutes of brilliance and two great goals, but otherwise too wasteful once again. His stats are great though.
Welbeck: 6 - very average.
Mata: 8,5 - probably motm as he was the best player on the pitch when he played...
Hernandez: 6 - should have scored, but showed once again that his overall play has improved significantly. Amazing pace for that chance.
Young: 5 - why?
P.S. ovo zadnje me zakocenulo....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.