hahahahahaHenderson je napisao/la:Zaključak je da bezgriješne osobe ne griješe, a pošto takva osoba nikad nije postojala, onda treba ukazati na neke greške. Ali teško je bilo šta dokazati steroidnom mozgu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
hahahahahaHenderson je napisao/la:Zaključak je da bezgriješne osobe ne griješe, a pošto takva osoba nikad nije postojala, onda treba ukazati na neke greške. Ali teško je bilo šta dokazati steroidnom mozgu.
A tebi je lahko dokazati? Posle svega što si napisao i što se izdešavalo ne mijenjaš priču, jel to znak da se tebi može dokazati? Ne mogu da vjerujem da neko u 2 reda može sebe toliko kompromitirati. Kao prvo niko nije ovdje rekao da je iko bezgrešan, a kamoli Rodgers, a kao drugo ti nisi ukazivao na neke greške nego si okretao svaku riječ i izjavu koja se mogla okrenuti. Kad je nestalo tih stvari onda si počeo izmišljati. Mislim da si čak i svjesno lagao jer si pisao neke izvrnute izjave i pokretao prepirke dok su snimci tih konferencija bili lahko dostupni i time si naveo mnoge druge da "zamrze" čovjeka. Poprilično sam siguran da si znao za to jer je jedan od razloga zbog koji sam počeo pratiti ovaj forum bio to što si puno brže od ikog ovdje (u Bosni) dolazio do nekih, većinom tačnih, informacija. Da se razumijemo nemam ja ništa protiv tebe, ali brate pogledaj sebe malo pa drugima pričaj. Ne voliš Rodgersa, i ne moraš, to nije bitno. Bitno je da si ti sve ove koji su ga ( sada izgleda s razlogom) zavoljeli provocirao dugo vremena. Bolje reć da si im pio krv nekim sitnim provokacijama, a kad su ti oni pokazivali da griješiš to si samo ignorisao. Red bi bio da bar prestaneš ako nisi dovoljno čovjek da se izvineš. Moguće da je to sve tebi bila zahebancija ali onda kao vjernik pokušaj shvatiti da mnoge ljude uspiješ isprovocirati i pokvariti im sat, minutu, sekundu nije bitno.Henderson je napisao/la:Zaključak je da bezgriješne osobe ne griješe, a pošto takva osoba nikad nije postojala, onda treba ukazati na neke greške. Ali teško je bilo šta dokazati steroidnom mozgu.
ja sam nedavno onu sto je u jedan pocinjala zamalo prespavao. u glavnom ocekujem tesku utakmicu i bilo bi super da osvojimo i bod i vrijeme je da se odjavim jer ja kad pisem u toku utakmice liverpool rijetko i do boda dolazi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Bitno je da ja nisam prespavao utakmicu, a imao sam osjecaj da je oko 15:00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.