RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

lumani
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la lumani » 26 apr 2014, 19:27

zeljeznicar1 je napisao/la:
lumani je napisao/la:ne kontam pojedine manijake,sta ste milsili da vas puste :?: pa nije Velez od jucer oa da pusta.Obraz je jaci od svega..
Niko nije mislio da nas puste, to nije toliko ni bitno.Bili su bolji i zasluzeno pobjedili, ali sva mrznja, skandiranja i ostala sranja govore da se neke stvari trebaju promjeniti izmedju dva kluba.

ahh,tribine i navijanje su skroz nesto drugo..to zapamtis,pa vratis.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 26 apr 2014, 19:27

Je li istina da u zadnjem kolu Štela dobija nagradu za životno djelo?

Velezovac22
Kontakt:

Post Postao/la Velezovac22 » 26 apr 2014, 19:29

Southboy je napisao/la:Hvala rodjeni za ovo..
OVO CE SE PAMTITI I DUPLO S KAMATAMA VRATITI...
Jedva cekam kad budemo ponovo igrali,ili vi u Sarajevu da se opet sretnemo...uzivaj te do tada.. ;)
Velež od danas vise nije dobro dosao na Grbavicu..
Pozdrav za Mostar ;)
a kad je bio dobrodosao pravite se mahniti, zaslusite na terenu pobjedu nije Velez Merhamet strumficu aj zdravo :salut:

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 26 apr 2014, 19:29

Hajde strumfovi odpepajte sa teme.Placite Osimu... a da ove godine niste objezbjedili pare " za zastitu igraca u gostima" citiram Osima prije nekoliko god kad je u Mimohodu rekao kako je Zeljo dosao do titule.....Zadnje kolo karanje komsinica :opaopa: :opaopa:
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 26 apr 2014, 19:30

storm_raider je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:

Miran psicu, ne papuci se opanak tako. Barem su tvoji znali to.
Sve sto ima veze sa BiH mrzis, to je svima vec jasno, zato miran i igraj se u pijesku dok tatica obradjuje. Papak vidio Mostar na karti 2 puta. :mrgreen: :clap:
Vas Tata nema za vas titula.Kaze da ste ispucali bonuse.
Ja sam Mostarac,sto si se uznemirio kad sam spomenuo Romaniju???
Zao mi je sto ne mozes tamo,zauzeli su to vasi "prijatelji" :shhh:
StarMo nije skutorija...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 apr 2014, 19:31

Zasluzili ste igrom danas pobjedu i ja vam na tome cestitam.Utakmica je bila dobra sa vase strane,a mi katastrofalni.Da je Selimovic pogodio ono za 3:3 moglo je drukcije zavrsiti,ali nije ...

Samo su me navijaci razocarali zbog onog skandiranja :thumbdown: ali Bože moj
Lijep pozdrav

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 26 apr 2014, 19:32

Semper je napisao/la:Je li istina da u zadnjem kolu Štela dobija nagradu za životno djelo?
Prodali ste obraz za 5 feninga kad ste nas izbacili iz lige."Pamti pa vrati" ;)
StarMo nije skutorija...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2014, 19:33

arelinho je napisao/la:Zasluzili ste igrom danas pobjedu i ja vam na tome cestitam.Utakmica je bila dobra sa vase strane,a mi katastrofalni.Da je Selimovic pogodio ono za 3:3 moglo je drukcije zavrsiti,ali nije ...

Samo su me navijaci razocarali zbog onog skandiranja :thumbdown: ali Bože moj
Lijep pozdrav
niti je Sarajevo niti je Mostar isti kao nekada kao što ga ja pamtim kroz maglu, nažalost. :(
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 26 apr 2014, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 apr 2014, 19:34

Svaka cast igracima Veleza, tako se bori i igra za sveti dres... Navijacima, zbog skandiranja zelim najmanje remi sa Zrinjskim u zadnjem kolu ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 apr 2014, 19:35

Čestitke na čistoj pobjedi.. Meni lično je draži ovaj poraz nego što bi bila neka "dogovorena" pobjeda. Puno sreće u budućnosti..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 26 apr 2014, 19:36

Forza Velez!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 apr 2014, 19:36

Sto kukaju cuj hvala vam :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

modric

Post Postao/la modric » 26 apr 2014, 19:38

Cestitke Velezu na fer i sportskoj igri.

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 26 apr 2014, 19:41

champions1921 je napisao/la:Čestitke na čistoj pobjedi.. Meni lično je draži ovaj poraz nego što bi bila neka "dogovorena" pobjeda. Puno sreće u budućnosti..

Svaka čast na razmišljanju. Da je sreće ovakvi stavovi bi bili većinski, ali nije tako ... :(

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 26 apr 2014, 19:42

Sarajlijc@ je napisao/la:Sto kukaju cuj hvala vam :lol: :lol: :lol:

bas srajevo nije iigralo danas?
jednom pitar-uvijek supak

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 26 apr 2014, 19:43

champions1921 je napisao/la:Čestitke na čistoj pobjedi.. Meni lično je draži ovaj poraz nego što bi bila neka "dogovorena" pobjeda. Puno sreće u budućnosti..

Pravi navijač bi trebao ovako razmišljati a ne da cmizdri ko čkapi zato što mu Velež nije dao bodove!

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 26 apr 2014, 19:43

RockyMaivia je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Znam da si se muckao u mudima kada su zauzimali, a kopile takvo je trebalo biti izbaceno u prvu wc solju, ali hajde kakav tata takvo i kopile. :lol: :lol:

Nego miran psicu i idi muzi krave, tatica ima nekog ozbiljnog posla. Mozda ti i cokolada ostane. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Do tada.. mrzi Papeta i sve sto ima veze s BiH, to barem znas da radis. :kafa: :kafa:
Ovo za oca i kopile,mater ti je najveca ravaku u Sarajevu,ako nisi znao... :shh:
Kad naucis,dodji da te naucim kako se koristi kompjuter.
Vas dvojica ste pretjerali. Nije nam do tuđih bljuzgotina. Ohanite odavde

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 26 apr 2014, 19:43

Moze slobodno bujrum sedam dana nisam pisao zbog vas gamadi koji ste kampovali i vrijedali sve nas na našem pdf-u.Sad samo da vam kažem ovo vam je za sve a naročito za jesen kad ste skoro linčovali našu upravu na vašoj mirnoj tribini-zapadu, ovo vam je za sve uvrede i skandiranje Zrinjski i zapadni mostar prizivanje heliodroma i ostalih stratišta nas mostaraca.Samo da vam kažem između dva NK zabolje nas koji će biti prvi mi bi smo samo voljeli da to bude FK ma ko to bio.Kmečali ste molili poslaliste juče na trening da nam upadne vaš nakarada od čovjeka Sir amar osim to se na ovim prostorima još nije desilo niti će se desiti takvo ponižavanje prevashodno vaše ponižavanje stvarno nejasno je šta hoće čovjek dan prije utakmice na našem terenu.Bili smo uljudni i pustili ga da sve sagleda jer smo svjesni svoje snage.Ovo vam je za one parole PARTIZANEN BANDITEN a da vam kažem da ste pod tim partizanima radili bili puni para bili ljudi, svugdje smo svi mogli hodati, dragi moji dođe Alijina država 5 kil. od vašeg stadiona kao i od našeg vijore se neke tuđe zastave i tuđe države.Sve firme u ovoj napaćenoj BiH su opljačkane i zatvorene ali ako volite tako neka vam.Ovaj jadni srušeni opljačkani sa svih strana unakaženi Mostar još drži ponosno svoju petokraku na prsima, žao nam je što svima toliko smeta ali od 1922 to je naš grb.I usred ovoga košmara divljaštva i svega zlog i što ne valja svega nakaradnoga i nazadnog sve ga nacionalističkog i fašistoidnog mi još uvijek smo ponosni, još uvijek ponosno volimo petokraku i crvenu boju našega kluba.Svi naši simpatizeri mogu biti kao nikada možda do sada ponosni na ovaj klub i na ove momke šta su sve pritisaka, omalovažavanja i svega ružnog pretrpili u ovih 5 kola.Ali svi širom svijeta kojima je ovaj klub na srcu ponosno vam kažem danas i večeras slavite veselite se, uživajte popite koju ne radi ove pobjede danas nego radi ovoga gore navedenoga.
DRAGI MOJI ROĐENI ŠIROM SVIJETA DIŽEMO SE!!PODRŽIMO KLUB NASTAVIMO OVIM PUTEM.NEK VJEČNO ŽIVI VELEŽ.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.SMRT FAŠISTIMA PROSPERITET I ŽIVOT NAPREDNOJ RAJI.NEK ŽIVI VJEČNA LJUBAV PREMA NAŠEM KLUBU I GRADU :bow: :njanjanja: :D :clap: :salut: :tralala:

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 26 apr 2014, 19:43

naravno, ima nas jos koji realno gledamo na nas nogomet, tako i nas klub. sve cestitke igracima Veleža na borbenosti, a i nasima svakako, igrali, izgubili, sastavni dio igre, zar ne!? Ovo spominjanje mama, Starog Mosta, familije, ne banovat, nego iskljucit internet.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 26 apr 2014, 19:47

MVB je napisao/la:Moze slobodno bujrum sedam dana nisam pisao zbog vas gamadi koji ste kampovali i vrijedali sve nas na našem pdf-u.Sad samo da vam kažem ovo vam je za sve a naročito za jesen kad ste skoro linčovali našu upravu na vašoj mirnoj tribini-zapadu, ovo vam je za sve uvrede i skandiranje Zrinjski i zapadni mostar prizivanje heliodroma i ostalih stratišta nas mostaraca.Samo da vam kažem između dva NK zabolje nas koji će biti prvi mi bi smo samo voljeli da to bude FK ma ko to bio.Kmečali ste molili poslaliste juče na trening da nam upadne vaš nakarada od čovjeka Sir amar osim to se na ovim prostorima još nije desilo niti će se desiti takvo ponižavanje prevashodno vaše ponižavanje stvarno nejasno je šta hoće čovjek dan prije utakmice na našem terenu.Bili smo uljudni i pustili ga da sve sagleda jer smo svjesni svoje snage.Ovo vam je za one parole PARTIZANEN BANDITEN a da vam kažem da ste pod tim partizanima radili bili puni para bili ljudi, svugdje smo svi mogli hodati, dragi moji dođe Alijina država 5 kil. od vašeg stadiona kao i od našeg vijore se neke tuđe zastave i tuđe države.Sve firme u ovoj napaćenoj BiH su opljačkane i zatvorene ali ako volite tako neka vam.Ovaj jadni srušeni opljačkani sa svih strana unakaženi Mostar još drži ponosno svoju petokraku na prsima, žao nam je što svima toliko smeta ali od 1922 to je naš grb.I usred ovoga košmara divljaštva i svega zlog i što ne valja svega nakaradnoga i nazadnog sve ga nacionalističkog i fašistoidnog mi još uvijek smo ponosni, još uvijek ponosno volimo petokraku i crvenu boju našega kluba.Svi naši simpatizeri mogu biti kao nikada možda do sada ponosni na ovaj klub i na ove momke šta su sve pritisaka, omalovažavanja i svega ružnog pretrpili u ovih 5 kola.Ali svi širom svijeta kojima je ovaj klub na srcu ponosno vam kažem danas i večeras slavite veselite se, uživajte popite koju ne radi ove pobjede danas nego radi ovoga gore navedenoga.
DRAGI MOJI ROĐENI ŠIROM SVIJETA DIŽEMO SE!!PODRŽIMO KLUB NASTAVIMO OVIM PUTEM.NEK VJEČNO ŽIVI VELEŽ.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.SMRT FAŠISTIMA PROSPERITET I ŽIVOT NAPREDNOJ RAJI.NEK ŽIVI VJEČNA LJUBAV PREMA NAŠEM KLUBU I GRADU :bow: :njanjanja: :D :clap: :salut: :tralala:
:tokralju: :tokralju:
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.