nije bilo u planugeoxx je napisao/la:Al ovaj cules furymaker usporedbom Ozila i Isca iskusno baci kost i unese nemir u tabor madridista.
Takticki.
A ne ozbiljno , citava igra je isla preko Ozila , tako i u Njemackoj , naravno da ce on kreirati sanse i davati zadnje dodavanje , sigurno nece Khedira i Xabi koji su igrali za njega . On je bio taj koji je imao zadatak dati zadnje dodavanje , jedini kreativac u citavoj toj postavci Reala , naravno da ce imati ogroman broj asistencija . ( a i nije neki problem asistirati Ronaldu
Mislim da je Messi jednu sezonu imao isti broj asistencija kao Ozil , a iduce godine je Mata bio tu negdje s njim .
Ne kazem ja , on je top 5 igrac na svojoj poziciji , i kad ima sve uslove on ce cvjetati . S tim uslovima mislim na igrace kojima ce slati lopte , igraca koji ce trcati za njega i jos jednog koji ce oduzimati lopte ( Khedira i Xabi ) .
S razlogom se patio kad je Modric bio tu , a ja mu najvise zamjeram sto je znao nestati po 10+ utakmica po sezoni i cesto u nekim kljucnim utakmicama sto mu se zamjera evo vec 3-4 godine .
O potencijalu necu pricati , Isco moze biti na nivou Laudrupa i Zidanea , a trenutno , a sa 21 je vec na Ozilovom nivou.
Nego , ima li sanse da veceras ispustite koji bod?