RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Tako je druze*p!p!t@* je napisao/la:Kakvih sve idiota nećeš vidjeti brate dragi. Eto ispade igramo za komšije koje su nam sve oduzele. Shvatite imbecili da mi samo za sebe igramo, i da se i pepla dižemo na ovoj oranici u Vrapčićima. U inat svima vama!!!
Mostar u srcu Velež do groba!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko oni su nas nesto volili kad smo im bodove davali
A sibe kerovi
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
cestitam vam na zasluzenoj pobjedi.............vidimo se kada vama bude trebalo..........pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ja sam jucer napisao da ce ga zabiti i Janko i Blagoje. Janko ga zabi, Blagoje umalo. 
Hajmo sad taj radnik i komsije da se igramo.
Mi nismo niciji filijala, dosta vise. Mi smo vrh ove lige, a ne neki seljacki klub. Vidim da je nekima to krivo da prihvate ali ko ih ebe.
Samo Velez Volim Ja!

Mi nismo niciji filijala, dosta vise. Mi smo vrh ove lige, a ne neki seljacki klub. Vidim da je nekima to krivo da prihvate ali ko ih ebe.
Samo Velez Volim Ja!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Cestitam na pobjedi, i nadam se da cete docekati Zrinjski kako i treba u zadnjem kolu ako budu prvaci.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ma ja, imbecili smo i p...ke sarajevske... Kamenujte jos nase navijace tamo, ne bi vam bio prvi put...*p!p!t@* je napisao/la:Kakvih sve idiota nećeš vidjeti brate dragi. Eto ispade igramo za komšije koje su nam sve oduzele. Shvatite imbecili da mi samo za sebe igramo, i da se i pepla dižemo na ovoj oranici u Vrapčićima. U inat svima vama!!!
Mostar u srcu Velež do groba!!!
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Svaka vam cast, prijatno ste me iznenadili 

Maloumnice..boli nas racku i za vas i za njihzeljeznicar1 je napisao/la:Cestitam na pobjedi, i nadam se da cete docekati Zrinjski kako i treba u zadnjem kolu ako budu prvaci.
RODJENI DOLAZEEEEEEEEE
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ja ne mrzim BiH,samo ne volim Zeljeznicar.storm_raider je napisao/la: Tesko, sisao si sa nekog brda i opapucio opanak. Miran psicu, i ti i tvoji preci, kao sto su navikli. Zalosno je zivjeti ovdje a mrziti sve ima veze sa BiH. Pozdrav normalnim Mostarcima.
Vase kupljene titule... Ali neka,doci ce i to na naplatu.
Sve se vraca,sve se placa,majmune

I jos:
Zemljo tisucljetna,na vjernosti se kunem...

StarMo nije skutorija...
na noz mislis? za to se ne sekiraj!zeljeznicar1 je napisao/la:Cestitam na pobjedi, i nadam se da cete docekati Zrinjski kako i treba u zadnjem kolu ako budu prvaci.
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- plavipatriota
- Kontakt:
čestitam na tituli, a pardon, trebao sam na temu zrinjskog otić, nego se zeznuh, znam da neko igra pod bijelim brijegom..
a isti ste grad, hoćete i vi slavit sa njima (kad već pogriješih temu) ?
a isti ste grad, hoćete i vi slavit sa njima (kad već pogriješih temu) ?
- RockyMaivia
- Kontakt:
Mi mislite da cemo vas pustiti...Pirke_TM87 je napisao/la:Bas na vasoj temi, u ovom trenutku cestitam Hrvatskom Športskom klubu Velez... ups milism Zrinjski titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Vidjeti igrace Veleza kako slave poslije utakmice titulu Zrinjskog NEPROCJENJIVO... Zivotna zelja pun stadion u vrapcicima u zadnjem kolu i da zajedno proslavite titulu uz sahovnicu i himnu LIPA NASA!
Gdje ste bili izdajice kad smo iz lige ispali???
StarMo nije skutorija...
-
- Kontakt:
Pa da ti kazem nemoj se cuditi jer i vi nas isto ispratite kamenjem kako vas nije vise stid i usput odpepaj s pdf-a nasega idi placi i kmeci tatu osima da stisne savez da vam vrate 1 mjestoMinhi je napisao/la:
Ma ja, imbecili smo i p...ke sarajevske... Kamenujte jos nase navijace tamo, ne bi vam bio prvi put...

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
natovarim ti serpu vnago u tu u suplju pacu, takodjer....idiotePirke_TM87 je napisao/la:Bas na vasoj temi, u ovom trenutku cestitam Hrvatskom Športskom klubu Velez... ups milism Zrinjski titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Vidjeti igrace Veleza kako slave poslije utakmice titulu Zrinjskog NEPROCJENJIVO... Zivotna zelja pun stadion u vrapcicima u zadnjem kolu i da zajedno proslavite titulu uz sahovnicu i himnu LIPA NASA!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- storm_raider
- Kontakt:
Mrzis ti sve sto ima veze sa BiH, obicni ubaceni elemenat koji nije vrijedan pisha da se ugasi ako bude gorio.RockyMaivia je napisao/la:Ja ne mrzim BiH,samo ne volim Zeljeznicar.storm_raider je napisao/la: Tesko, sisao si sa nekog brda i opapucio opanak. Miran psicu, i ti i tvoji preci, kao sto su navikli. Zalosno je zivjeti ovdje a mrziti sve ima veze sa BiH. Pozdrav normalnim Mostarcima.
Vase kupljene titule... Ali neka,doci ce i to na naplatu.
Sve se vraca,sve se placa,majmune
I jos:
Zemljo tisucljetna,na vjernosti se kunem...

Opapucio opanak svakak papak u ovom prelijepom Mostaru.
Zalosno ko sve hoda tobom, miran psicu i igraj se u pijesku, tatica ima nesto da obavi.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Pravili transparente podrške VeležuRockyMaivia je napisao/la:Gdje ste bili izdajice kad smo iz lige ispali???

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da oni su vas poslali u drugu, baš kao i Slobodu dok su šurovali sa Leotarom,Slavijom pa i dalje,,,RockyMaivia je napisao/la:Mi mislite da cemo vas pustiti...Pirke_TM87 je napisao/la:Bas na vasoj temi, u ovom trenutku cestitam Hrvatskom Športskom klubu Velez... ups milism Zrinjski titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Vidjeti igrace Veleza kako slave poslije utakmice titulu Zrinjskog NEPROCJENJIVO... Zivotna zelja pun stadion u vrapcicima u zadnjem kolu i da zajedno proslavite titulu uz sahovnicu i himnu LIPA NASA!
Gdje ste bili izdajice kad smo iz lige ispali???

U novi boj ...
-
- Kontakt:
zaboravio si da ste jos uvijek nasa filijala,ako nam se nek osvidi uzecemo ga kao i do sad..VM69 je napisao/la:Ja sam jucer napisao da ce ga zabiti i Janko i Blagoje. Janko ga zabi, Blagoje umalo.
Samo Velez Volim Ja!
cestitke hrvatskom športskom klubu zrinjski mostar na tituli
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Gdje je sad taj stasni kvalitet koji poshedujete i koji svakome na nos nabijate Žabari? Znali ste ismijavati Velež a sad bi nekakvih poklona, ku'rca graha što bi rekli, da imatrle kvalitet bili bi prvaci. A Zrinjski će gore proći od vas i na našem stadionu pehara podići neće a ni titulu proslaviti to vam garantujem...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 26 apr 2014, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
cestitke na pobjedi, zivjeli
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.