vidi ovo hahahaha, smradovaterabajt je napisao/la:Vidi ovog valja se uzima vrijeme haha
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
joj Zolotića i trke 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- mordfustang
- Kontakt:
Neka je,bravo
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Koji majmun je ovaj sudija , dabogda noge polomio
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
E moj Selimovicu.

- Capt_Billy
- Kontakt:
Nista jbg, Velez kao ekipa konkretno na terenu, iskoristili nase poklone maksimalno, mada opet nas je kostalo nase fulaje zicera. Jbg, sta je, tu je. Sada se borimo za evropu. Cestitke Velezu...
Sto se navijaca tice, volio bih da narednih 50 god ocima ne vide Grbavice vise!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Bilo ih je previse losih danasterabajt je napisao/la:E moj Selimovicu.![]()
Tako je mali,,,cestitajte Velikom Velezu aBd.Capt_Billy je napisao/la:Nista jbg, Velez kao ekipa konkretno na terenu, iskoristili nase poklone maksimalno, mada opet nas je kostalo nase fulaje zicera. Jbg, sta je, tu je. Sada se borimo za evropu. Cestitke Velezu...
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Jest', svaka čast, potpuno zasluženo 5. mjesto.podhum je napisao/la:Tako je mali,,,cestitajte Velikom Velezu aBd.Capt_Billy je napisao/la:Nista jbg, Velez kao ekipa konkretno na terenu, iskoristili nase poklone maksimalno, mada opet nas je kostalo nase fulaje zicera. Jbg, sta je, tu je. Sada se borimo za evropu. Cestitke Velezu...
FK Željezničar 1921
ako od nas izgubite nema evrope 

Vi ako osvojite kup ima evrope.rammstein je napisao/la:ako od nas izgubite nema evrope
sto se tice veleza oni su odlucili da zapnu protiv nas i to je ok i legitimno,sve po zakonu
ali ovo ne treba zaboraviti..kad tad ce i njima trebati bodovi (ili za titulu,opstanak) i onda im treba vratiti sa kamatama...kukace i oni kao i tuzlaci

Majke mi moje dobro ste prosli. Zelim vam puno srece u nastavku prvenstva. Nebojte se komsijama cemo zabiti 5 golova.
Samo Velez Volim Ja!
Samo Velez Volim Ja!
Dobro ste dogurali, još ćete se moliti Bogu da uzmemo KUPterabajt je napisao/la:Vi ako osvojite kup ima evrope.rammstein je napisao/la:ako od nas izgubite nema evrope

U novi boj ...
terabajt je napisao/la:Vi ako osvojite kup ima evrope.rammstein je napisao/la:ako od nas izgubite nema evrope

Ja reko ako Bog da iducu sezonu,,,zivio ti meniRobertoBaggio je napisao/la:Jest', svaka čast, potpuno zasluženo 5. mjesto.podhum je napisao/la:Tako je mali,,,cestitajte Velikom Velezu aBd.Capt_Billy je napisao/la:Nista jbg, Velez kao ekipa konkretno na terenu, iskoristili nase poklone maksimalno, mada opet nas je kostalo nase fulaje zicera. Jbg, sta je, tu je. Sada se borimo za evropu. Cestitke Velezu...
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Velez zasluzeno pobjedio, svi su otprilike bili losi i to je to.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ovaj Velež mi je bio draga ekipa ali poslije ovoga nije,nije problem što su nas pobijedili,svaka im čast na tome,al toliki ciganluk,pjevanje pjesmi bice Željo qrac šampion,zadržavanja lopte od one djece, ma fuj,sljedeci put kad dođu na Grbavicu na nož ih docekati kao što su oni nas docekali i to je to..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
To ti toliko siguran da cete nas pobijediti i da cete celik pobijeditirammstein je napisao/la:terabajt je napisao/la:Vi ako osvojite kup ima evrope.rammstein je napisao/la:ako od nas izgubite nema evrope![]()
mi igramo evropu kako god okrenes

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.