NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
samo sto on sam pretjeruje vise od bad boysa zajedno, do te mjere da je antipatican zbog toga
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Nisi ti gledao Bad Boyse.To što je Noah TEBI antipatičan ne mora značiti da je svima takav.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
tako je , nit je gledao bb nit je Chupo svima antipaticanMetanorisBack je napisao/la:Nisi ti gledao Bad Boyse.To što je Noah TEBI antipatičan ne mora značiti da je svima takav.
naravno da ih nisam gledao u vrijeme kad su igrali, tad je ipak bio rat u bosni a prije rata sam bio premlad sto i dalje nema apsolutno nikakve veze sa temom ali eto vi drobite li drobite tako, nepovezano i nebitno
da, noah je antipatican i to samo na ovom forumu tvrdi dosta ljudi, da ne pricamo dalje i, naravno, nisam napisao svima, citajte

oni su igrali prije rata,a u ratu se gledao NBA,bar kod nas struja dolazila navece oko 1,LenBias je napisao/la:naravno da ih nisam gledao u vrijeme kad su igrali, tad je ipak bio rat u bosni a prije rata sam bio premlad sto i dalje nema apsolutno nikakve veze sa temom ali eto vi drobite li drobite tako, nepovezano i nebitnoda, noah je antipatican i to samo na ovom forumu tvrdi dosta ljudi, da ne pricamo dalje i, naravno, nisam napisao svima, citajte
Ma Noah je u pogrešnom okruženju.Previše pi.čkica je s njim u ekipi.Westbrook,Stephenson i Noah bi trebali biti u istoj ekipi 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
a ipak ti Noah nije toliko los samo mu trazis dobro okruzenjeKawhi je napisao/la:Ma Noah je u pogrešnom okruženju.Previše pi.čkica je s njim u ekipi.Westbrook,Stephenson i Noah bi trebali biti u istoj ekipi
dema je napisao/la:oni su igrali prije rata,a u ratu se gledao NBA,bar kod nas struja dolazila navece oko 1,LenBias je napisao/la:naravno da ih nisam gledao u vrijeme kad su igrali, tad je ipak bio rat u bosni a prije rata sam bio premlad sto i dalje nema apsolutno nikakve veze sa temom ali eto vi drobite li drobite tako, nepovezano i nebitnoda, noah je antipatican i to samo na ovom forumu tvrdi dosta ljudi, da ne pricamo dalje i, naravno, nisam napisao svima, citajte

to ti je prvo, a drugo je ako si gledao nba u ratu onda ti rata vidio nisi, uz duzno postovanje i necemo dalje po tom pitanju jer stvarno nema potrebe prisjecati se tih stvari, ja sam to samo naveo kao referencu zbog cega nisam DIREKTNO gledao utakmice iz tog perioda, za stvari koje su se desile prije nego sto sam rodjen (znaci prije 1987. godine) nema potrebe da se zamaram, to je isto kao da se cudis sto nema snimaka starovjekovnih olimpijskih igara, malo samo logicki razmisljati i nista vise

Pa igračina i provokator i logično je da mrzim kad moja ekipa igra protiv njega.Kao što niko osim navijača Spursa nije volio vidjeti Bowena na parketu.dema je napisao/la:a ipak ti Noah nije toliko los samo mu trazis dobro okruzenjeKawhi je napisao/la:Ma Noah je u pogrešnom okruženju.Previše pi.čkica je s njim u ekipi.Westbrook,Stephenson i Noah bi trebali biti u istoj ekipi
Nou poštujem jer za razliku od Garnetta naprimjer nije čkapi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
vicko BB su harali prije rata a to u ratu su bili na zalasku gotovo.Rata sam vidio i oca u istom izgubio glupi stvore,u Zenici je struja dolazila navece i ljudi su tad gledali,a to sto kad su BB osvajali a ti piskio u pelene je tvoj problemLenBias je napisao/la:dema je napisao/la:oni su igrali prije rata,a u ratu se gledao NBA,bar kod nas struja dolazila navece oko 1,LenBias je napisao/la:naravno da ih nisam gledao u vrijeme kad su igrali, tad je ipak bio rat u bosni a prije rata sam bio premlad sto i dalje nema apsolutno nikakve veze sa temom ali eto vi drobite li drobite tako, nepovezano i nebitnoda, noah je antipatican i to samo na ovom forumu tvrdi dosta ljudi, da ne pricamo dalje i, naravno, nisam napisao svima, citajte
to ti je prvo, a drugo je ako si gledao nba u ratu onda ti rata vidio nisi, uz duzno postovanje i necemo dalje po tom pitanju jer stvarno nema potrebe prisjecati se tih stvari, ja sam to samo naveo kao referencu zbog cega nisam DIREKTNO gledao utakmice iz tog perioda, za stvari koje su se desile prije nego sto sam rodjen (znaci prije 1987. godine) nema potrebe da se zamaram, to je isto kao da se cudis sto nema snimaka starovjekovnih olimpijskih igara, malo samo logicki razmisljati i nista vise
Bad boys era je prekinuta kad ih je Jordan pomeo 91, nisu se nikad vise vratili, odnosno nisu bili road block/faktor u konferenciji, jer su Bullsi preuzeli to od njih, kao sto su oni od Celticsa.
meni je Bowen uvijek bio ok igrac nije bilo lako Kobea cuvat a pocesto je znao u tome bit i uspjesanKawhi je napisao/la:Pa igračina i provokator i logično je da mrzim kad moja ekipa igra protiv njega.Kao što niko osim navijača Spursa nije volio vidjeti Bowena na parketu.dema je napisao/la:a ipak ti Noah nije toliko los samo mu trazis dobro okruzenjeKawhi je napisao/la:Ma Noah je u pogrešnom okruženju.Previše pi.čkica je s njim u ekipi.Westbrook,Stephenson i Noah bi trebali biti u istoj ekipi
Nou poštujem jer za razliku od Garnetta naprimjer nije čkapi.
-
- Kontakt:
92. su vec prestali da postoje Bad Boysi.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
pa eto cak i to da je istina opet ne vidim smisao da mi prebacuje lik sto sa 4 godine nisam pratio nba, ono gdje je tu zdrav razum brate ako mozes ikako mi reci?alemsa je napisao/la:Bad boys era je prekinuta kad ih je Jordan pomeo 91, nisu se nikad vise vratili, odnosno nisu bili road block/faktor u konferenciji, jer su Bullsi preuzeli to od njih, kao sto su oni od Celticsa.

@dema
dobio si privatnu poruku, da ne spamamo ovde vise jer nema smisla, cak nema smisla ni privatnom porukom ali eto da nastavimo negdje jer stvari o kojima ti pricas nisu za forum definitivno jer nema adekvatne teme na koju bi isle

alemsa je napisao/la:Bad boys era je prekinuta kad ih je Jordan pomeo 91, nisu se nikad vise vratili, odnosno nisu bili road block/faktor u konferenciji, jer su Bullsi preuzeli to od njih, kao sto su oni od Celticsa.
otprilike tako,91/92 su već u prvoj rundi play offa ispali
Hajmo Indiana, Dallas i Oklahoma! 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
soxx je napisao/la:Hajmo Indiana, Dallas i Oklahoma!
Hajmo Atlanta, San Antonio i Memphis

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Imal kakav dobar link za Pacerse? Ili makar Hawkse 

Turner unio malo zivosti u ove mrtve Pacerse.
http://gofirstrow.eu/watch/256507/3/wat ... acers.html" onclick="window.open(this.href);return false;soxx je napisao/la:Imal kakav dobar link za Pacerse? Ili makar Hawkse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.