NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LenBias
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la LenBias » 26 apr 2014, 17:08

samo sto on sam pretjeruje vise od bad boysa zajedno, do te mjere da je antipatican zbog toga
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 26 apr 2014, 17:25

Nisi ti gledao Bad Boyse.To što je Noah TEBI antipatičan ne mora značiti da je svima takav.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 apr 2014, 17:26

MetanorisBack je napisao/la:Nisi ti gledao Bad Boyse.To što je Noah TEBI antipatičan ne mora značiti da je svima takav.
tako je , nit je gledao bb nit je Chupo svima antipatican

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 apr 2014, 17:31

naravno da ih nisam gledao u vrijeme kad su igrali, tad je ipak bio rat u bosni a prije rata sam bio premlad sto i dalje nema apsolutno nikakve veze sa temom ali eto vi drobite li drobite tako, nepovezano i nebitno ;) da, noah je antipatican i to samo na ovom forumu tvrdi dosta ljudi, da ne pricamo dalje i, naravno, nisam napisao svima, citajte

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 apr 2014, 17:50

LenBias je napisao/la:naravno da ih nisam gledao u vrijeme kad su igrali, tad je ipak bio rat u bosni a prije rata sam bio premlad sto i dalje nema apsolutno nikakve veze sa temom ali eto vi drobite li drobite tako, nepovezano i nebitno ;) da, noah je antipatican i to samo na ovom forumu tvrdi dosta ljudi, da ne pricamo dalje i, naravno, nisam napisao svima, citajte
oni su igrali prije rata,a u ratu se gledao NBA,bar kod nas struja dolazila navece oko 1,

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 26 apr 2014, 17:51

Ma Noah je u pogrešnom okruženju.Previše pi.čkica je s njim u ekipi.Westbrook,Stephenson i Noah bi trebali biti u istoj ekipi :opaopa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 apr 2014, 17:54

Kawhi je napisao/la:Ma Noah je u pogrešnom okruženju.Previše pi.čkica je s njim u ekipi.Westbrook,Stephenson i Noah bi trebali biti u istoj ekipi :opaopa:
a ipak ti Noah nije toliko los samo mu trazis dobro okruzenje

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 apr 2014, 17:56

dema je napisao/la:
LenBias je napisao/la:naravno da ih nisam gledao u vrijeme kad su igrali, tad je ipak bio rat u bosni a prije rata sam bio premlad sto i dalje nema apsolutno nikakve veze sa temom ali eto vi drobite li drobite tako, nepovezano i nebitno ;) da, noah je antipatican i to samo na ovom forumu tvrdi dosta ljudi, da ne pricamo dalje i, naravno, nisam napisao svima, citajte
oni su igrali prije rata,a u ratu se gledao NBA,bar kod nas struja dolazila navece oko 1,
slika

to ti je prvo, a drugo je ako si gledao nba u ratu onda ti rata vidio nisi, uz duzno postovanje i necemo dalje po tom pitanju jer stvarno nema potrebe prisjecati se tih stvari, ja sam to samo naveo kao referencu zbog cega nisam DIREKTNO gledao utakmice iz tog perioda, za stvari koje su se desile prije nego sto sam rodjen (znaci prije 1987. godine) nema potrebe da se zamaram, to je isto kao da se cudis sto nema snimaka starovjekovnih olimpijskih igara, malo samo logicki razmisljati i nista vise ;)

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 26 apr 2014, 17:58

dema je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Ma Noah je u pogrešnom okruženju.Previše pi.čkica je s njim u ekipi.Westbrook,Stephenson i Noah bi trebali biti u istoj ekipi :opaopa:
Pa igračina i provokator i logično je da mrzim kad moja ekipa igra protiv njega.Kao što niko osim navijača Spursa nije volio vidjeti Bowena na parketu.
Nou poštujem jer za razliku od Garnetta naprimjer nije čkapi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 apr 2014, 18:01

LenBias je napisao/la:
dema je napisao/la:
slika

to ti je prvo, a drugo je ako si gledao nba u ratu onda ti rata vidio nisi, uz duzno postovanje i necemo dalje po tom pitanju jer stvarno nema potrebe prisjecati se tih stvari, ja sam to samo naveo kao referencu zbog cega nisam DIREKTNO gledao utakmice iz tog perioda, za stvari koje su se desile prije nego sto sam rodjen (znaci prije 1987. godine) nema potrebe da se zamaram, to je isto kao da se cudis sto nema snimaka starovjekovnih olimpijskih igara, malo samo logicki razmisljati i nista vise ;)
vicko BB su harali prije rata a to u ratu su bili na zalasku gotovo.Rata sam vidio i oca u istom izgubio glupi stvore,u Zenici je struja dolazila navece i ljudi su tad gledali,a to sto kad su BB osvajali a ti piskio u pelene je tvoj problem

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2014, 18:01

Bad boys era je prekinuta kad ih je Jordan pomeo 91, nisu se nikad vise vratili, odnosno nisu bili road block/faktor u konferenciji, jer su Bullsi preuzeli to od njih, kao sto su oni od Celticsa.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 apr 2014, 18:04

Kawhi je napisao/la:
dema je napisao/la:
Pa igračina i provokator i logično je da mrzim kad moja ekipa igra protiv njega.Kao što niko osim navijača Spursa nije volio vidjeti Bowena na parketu.
Nou poštujem jer za razliku od Garnetta naprimjer nije čkapi.
meni je Bowen uvijek bio ok igrac nije bilo lako Kobea cuvat a pocesto je znao u tome bit i uspjesan

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 26 apr 2014, 18:07

92. su vec prestali da postoje Bad Boysi.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 apr 2014, 18:09

alemsa je napisao/la:Bad boys era je prekinuta kad ih je Jordan pomeo 91, nisu se nikad vise vratili, odnosno nisu bili road block/faktor u konferenciji, jer su Bullsi preuzeli to od njih, kao sto su oni od Celticsa.
pa eto cak i to da je istina opet ne vidim smisao da mi prebacuje lik sto sa 4 godine nisam pratio nba, ono gdje je tu zdrav razum brate ako mozes ikako mi reci? :D zamisli ja sam kriv sto nisam direktno gledao bad boyse jer eto nisam prije rodjen :crazy: kakav paradoks zivote dragi, bjezi ba i ja sam jos gori sto onda pokusam pojasniti, necu vise ni obracati paznju na takve stvari i gotovo, kraj price

@dema
dobio si privatnu poruku, da ne spamamo ovde vise jer nema smisla, cak nema smisla ni privatnom porukom ali eto da nastavimo negdje jer stvari o kojima ti pricas nisu za forum definitivno jer nema adekvatne teme na koju bi isle ;)

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 apr 2014, 18:40

alemsa je napisao/la:Bad boys era je prekinuta kad ih je Jordan pomeo 91, nisu se nikad vise vratili, odnosno nisu bili road block/faktor u konferenciji, jer su Bullsi preuzeli to od njih, kao sto su oni od Celticsa.

otprilike tako,91/92 su već u prvoj rundi play offa ispali

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 26 apr 2014, 19:33

Hajmo Indiana, Dallas i Oklahoma! :kafa:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 26 apr 2014, 20:03

soxx je napisao/la:Hajmo Indiana, Dallas i Oklahoma! :kafa:

Hajmo Atlanta, San Antonio i Memphis :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 26 apr 2014, 20:06

Imal kakav dobar link za Pacerse? Ili makar Hawkse :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 apr 2014, 20:29

Turner unio malo zivosti u ove mrtve Pacerse.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 apr 2014, 20:29

soxx je napisao/la:Imal kakav dobar link za Pacerse? Ili makar Hawkse :mrgreen:
http://gofirstrow.eu/watch/256507/3/wat ... acers.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.