FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Majke mi moje primicete 5 golova, ali nemojte se ljutit i komsijama cemo 5 komada uvuci zadnje kolo.
Nek pobijedi bolji i nek bolji bude sampion. Ovim dokazujemo da smo vrh bih fudbala. Puno srece u nastavku i nek pobijedi bolji.
Samo Velez Volim Ja!
Nek pobijedi bolji i nek bolji bude sampion. Ovim dokazujemo da smo vrh bih fudbala. Puno srece u nastavku i nek pobijedi bolji.
Samo Velez Volim Ja!
I sta kad zavrsi kad imaju utakmicu u vrapcicima vidis kako ovi ginu za njih.Elegant je napisao/la:Daj Boze da na Otoci zavrsi 1:1.
- plavipatriota
- Kontakt:
oj bht-a, treba ih kamenovat!
Uredu je sve to samo ste me razocarali sa onim skandiranjemVM69 je napisao/la:Majke mi moje primicete 5 golova, ali nemojte se ljutit i komsijama cemo 5 komada uvuci zadnje kolo.
Samo Velez Volim Ja!

Ne ginu ovi samo za njihterabajt je napisao/la:I sta kad zavrsi kad imaju utakmicu u vrapcicima vidis kako ovi ginu za njih.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Niste vi dobri koliko smo mi losi danas, malo se spusti na zemljuVM69 je napisao/la:Majke mi moje primicete 5 golova, ali nemojte se ljutit i komsijama cemo 5 komada uvuci zadnje kolo.
Samo Velez Volim Ja!
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
sta nam vrijedi taj bod,kad mi porazom u Mostaru,vracamo Siroki u igru.**** ti odbranu,znao sam da ce nam kad tad **** mater.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- corleone87
- Kontakt:
Daj Bože da Olimpic dobije nemas od remija nistaElegant je napisao/la:Daj Boze da na Otoci zavrsi 1:1.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma ne mozes ti balavce kontrolisat bolaarelinho je napisao/la:Uredu je sve to samo ste me razocarali sa onim skandiranjemVM69 je napisao/la:Majke mi moje primicete 5 golova, ali nemojte se ljutit i komsijama cemo 5 komada uvuci zadnje kolo.
Samo Velez Volim Ja!
Ginut ce i protiv njih, a mi derbi da dobijemo a onda u Prijedoru noge polomiti ako treba !terabajt je napisao/la:I sta kad zavrsi kad imaju utakmicu u vrapcicima vidis kako ovi ginu za njih.Elegant je napisao/la:Daj Boze da na Otoci zavrsi 1:1.
Ja se barem tome nadam !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da smo mi dali ovakva tri gola, ovdje bi sve vrvilo od teoretičara zavjera. Kojim se usput njampoke u usta žvaljava.
-
- Kontakt:
Link nektko,molim vas
Siroki je u tom slucaju prvak.Elegant je napisao/la:Ginut ce i protiv njih, a mi derbi da dobijemo a onda u Prijedoru noge polomiti ako treba !terabajt je napisao/la:I sta kad zavrsi kad imaju utakmicu u vrapcicima vidis kako ovi ginu za njih.Elegant je napisao/la:Daj Boze da na Otoci zavrsi 1:1.
Ja se barem tome nadam !
Ja se samo nadam da Olimpic uzme Zrinjski, a da mi nekako izvučemo bar bod.Elegant je napisao/la:Ja se barem tome nadam !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam kako opisati ovo prvo poluvrijeme..Katastrofalna igra nase odbrane..Da ne bi Loncarica primili bi i 4..U napadu i nismo toliko losi,pokusavamo,sutiramo,korneri..Gol..Al nazad..Najgore je sto teren postaje oranica doslovno i sto ce biti jako tesko igrati u 2 pol.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
3 gora gola nikako da se sjetim kada smo primili, ovo nema sanse da vidi titule. U drugom dijelu nek` nam je bog na pomoci sa ovakvom konfuzijom u veznom, kada pomazu odbrani, i u odbrani. Uzas, ovdje ako izgubimo tesko da se mozemo necemu nadati, Olimpic nece sigurno uzeti ni bod Zrinjskom. fuj
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ma mi ako izgubimo moramo uzeti Sarajevo za evropu, titula ide Sirokom ili Zrinjskomcorleone87 je napisao/la:Daj Bože da Olimpic dobije nemas od remija nistaElegant je napisao/la:Daj Boze da na Otoci zavrsi 1:1.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Kasnio sam na početak utakmice. Uključio se, a već 2:0, jbt...
Nije još gotovo. Sad ćemo mi to potplatiti na pauzi.
Nije još gotovo. Sad ćemo mi to potplatiti na pauzi.

FK Željezničar 1921
- corleone87
- Kontakt:
I ja istoVirtu4l je napisao/la:Ja se samo nadam da Olimpic uzme Zrinjski, a da mi nekako izvučemo bar bod.Elegant je napisao/la:Ja se barem tome nadam !
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ovaj Velez je karrina, ali smo nazalost mi danas veca karrina od njih, ne mogu da vjerujem kako slbo igramo, d ane bi ovog 3 njihovog gola sve bi bilo moguce, ali ovako je utakmica za nas izgubljena
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.