Valencia kao i uvjek raspolozen

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Sta je ovdje meni u inat?rio_Ferdy88 je napisao/la:Giggs samo za Dukea i u inat Cartmanu
Pa što crni Rayane... ovog morona stavi u ekipu... možda mu suprugu tuce...OnlyUnited je napisao/la:De Gea; Jones, Vidic (c), Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Kagawa; Welbeck, Rooney.
A Giggs legendo sta ucini...
Lindegaard, Smalling, Mata, Chicharito, Nani, Young, Fletcher.
Evo me.Cartman je napisao/la:Jedina greska je to sto Mata ne igra. Gdje je Belmin sto me je napadao neki dan, kad sam citirao novinara koji je upravo ovo najavio (Clev i Welbz u prvoj, Mata i Fella klupa)?
Valjda ClevzCartman je napisao/la: Sta je ovdje meni u inat?
Mislim da si pomjesao karte, vjerujem da sam jedan od onih koji je najmanje kritikovao njega i Welbecka ovdje. Sasvim ok sto igra, nema boljeg.rio_Ferdy88 je napisao/la:Valjda ClevzCartman je napisao/la: Sta je ovdje meni u inat?
Nemoj mi reći da on zaslužuje da igraCartman je napisao/la: Mislim da si pomjesao karte, vjerujem da sam jedan od onih koji je najmanje kritikovao njega i Welbecka ovdje. Sasvim ok sto igra, nema boljeg.
Mozda sto ga je previse koristio oko Bozica. Isto ili igrao on, Fletcher ili Fellaini. Ovi sto kmece radi njega, ne znam koga vi zelite u ekipi?rio_Ferdy88 je napisao/la:Nemoj mi reći da on zaslužuje da igraCartman je napisao/la: Mislim da si pomjesao karte, vjerujem da sam jedan od onih koji je najmanje kritikovao njega i Welbecka ovdje. Sasvim ok sto igra, nema boljeg.Kritikovao si Moyesa zato što je ubacivao Clevza, ako se ne varam
Može i Mata na njegovo mjesto, sigurno će bolje odigrati od njegaCartman je napisao/la: Mozda sto ga je previse koristio oko Bozica. Isto ili igrao on, Fletcher ili Fellaini. Ovi sto kmece radi njega, ne znam koga vi zelite u ekipi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.