FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 26 apr 2014, 15:28

stannis je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Ne lupaj ti, provjeri ponešto prije nego sto hoćeš da ispadnes pametan ;)

P.s. pročitaj dva posta iznad ;)
Ne lupaj!
hahahahahaha dobro pametni ti gledaj kombinovani prenos, ja cu cijelu tekmu ;)

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 26 apr 2014, 15:30

JoseMourinho je napisao/la:
stannis je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Ne lupaj ti, provjeri ponešto prije nego sto hoćeš da ispadnes pametan ;)

P.s. pročitaj dva posta iznad ;)
Ne lupaj!
hahahahahaha dobro pametni ti gledaj kombinovani prenos, ja cu cijelu tekmu ;)
Kako da ne, gledat ces :lolno:

bakehz87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bakehz87 » 26 apr 2014, 15:32

Sta očekujete komšije ?

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 26 apr 2014, 15:32

De majke ti jesil toliki zatucanko svijuti??? Prenos te utakmice je dogovoren davno a eno i Velež je fino napiso da ima prenos ;)

Vidiš da gluposti valjas ;)

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 apr 2014, 15:32

pitic je napisao/la:t@erabajt

:kafa:
Pa naravno da je dozvoljeno to je sasvim ok situacija, ali nemojte ovde držati predavanja i seminare kako samo Sarajevo premira. Marifetluci se nastavljaju bravo Željezničari. Uglavnom vidjeti ćemo kako će sve ovo ispasti do 19 sati, a sada odoh na stadion kluba koji se ne može premirati ni rubinima ni dijamantima ni safirima :nene:
sta vi imate pricati,odgovorno tvrdim da su igraci mladosti protiv zelje imali premiju 30 k samo da ne izgube(zrinjski,siroki,sarajevo po 10 k) i za tvoj info stimulacija nije zabranjena
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 apr 2014, 15:33

Haj pratite hoce li ubaciti kanal Premijer liga, pa javite ovdje da znamo sta da radimo.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 apr 2014, 15:34

Pa naravno da je dozvoljeno to je sasvim ok situacija, ali nemojte ovde držati predavanja i seminare kako samo Sarajevo premira. Marifetluci se nastavljaju bravo Željezničari. Uglavnom vidjeti ćemo kako će sve ovo ispasti do 19 sati, a sada odoh na stadion kluba koji se ne može premirati ni rubinima ni dijamantima ni safirima :nene:
Prvo pises dozvoljeno pa u slejdecoj recenici marifetluci se nastavljaju. Nisi ti dobar u glavi nikako. Sto niste premirali protivnike sirokog i zrinjskog ?

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 26 apr 2014, 15:35

Procitaj opet sta si napisao. Pa se skontaj sta hoces da kazes ?

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 26 apr 2014, 15:48

JoseMourinho je napisao/la:De majke ti jesil toliki zatucanko svijuti??? Prenos te utakmice je dogovoren davno a eno i Velež je fino napiso da ima prenos ;)

Vidiš da gluposti valjas ;)
:lolno: :lolno: :lolno: :lol: :clap:

Treba li ti crtati.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 26 apr 2014, 15:51

Ovaj "momcic" je zaista manje pametan....... :shh:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 apr 2014, 15:53

terabajt je napisao/la:

Prvo pises dozvoljeno pa u slejdecoj recenici marifetluci se nastavljaju. Nisi ti dobar u glavi nikako. Sto niste premirali protivnike sirokog i zrinjskog ?
Prvo nauči šta znači marifetluci pa onda nešto piši. Prevedeno (vragolije) u ovoj situaciji koje su dozvoljene ;)
SRETAN BROJ - 1725

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 apr 2014, 15:55

pitic je napisao/la:
terabajt je napisao/la:

Prvo nauči šta znači marifetluci pa onda nešto piši. Prevedeno (vragolije) u ovoj situaciji koje su dozvoljene ;)
Zar nisi na stadionu kluba koji se ne moze kupiti za rubine,safire ni dijamante ..... al moze za 750 000 e

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 26 apr 2014, 15:58

nema zvanicno na stranici mojaTv niti najava prenosa na kablovskoj sto inace bude
jednom pitar-uvijek supak

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 26 apr 2014, 15:59

Pa naravno da je dozvoljeno to je sasvim ok situacija, ali nemojte ovde držati predavanja i seminare kako samo Sarajevo premira. Marifetluci se nastavljaju bravo Željezničari. Uglavnom vidjeti ćemo kako će sve ovo ispasti do 19 sati, a sada odoh na stadion kluba koji se ne može premirati ni rubinima ni dijamantima ni safirima :nene:[/quote]
Prvo pises dozvoljeno pa u slejdecoj recenici marifetluci se nastavljaju. Nisi ti dobar u glavi nikako. Sto niste premirali protivnike sirokog i zrinjskog ?[/quote]

Prvo nauči šta znači marifetluci pa onda nešto piši. Prevedeno (vragolije) u ovoj situaciji koje su dozvoljene ;)[/quote]
Zar nisi na stadionu kluba koji se ne moze kupiti za rubine,safire ni dijamante ..... al moze za 750 000 e[/quote]
:rol: :rol: :rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 apr 2014, 16:05

@terabajt

Nemoj se brinuti svetinja je veoma blizu ;). Prvo sam primjetio da ne znaš šta znače pojedine riječi, pa sam isto primjetio da ja napišem jedno, a ti tumačiš druge stvari kao što sam rekao oko premiranja kluba, a ti spominješ kupovinu kluba bravo momčino. Halali, ali si malo paglu. I jedan savjet kada nešto čitaš skoncentriši se, a ako ne možeš postoje lijekovi da ti povrate koncentraciju.
SRETAN BROJ - 1725

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 apr 2014, 16:09

pitic je napisao/la:@terabajt

Nemoj se brinuti svetinja je veoma blizu ;). Prvo sam primjetio da ne znaš šta znače pojedine riječi, pa sam isto primjetio da ja napišem jedno, a ti tumačiš druge stvari kao što sam rekao oko premiranja kluba, a ti spominješ kupovinu kluba bravo momčino. Halali, ali si malo paglu. I jedan savjet kada nešto čitaš skoncentriši se, a ako ne možeš postoje lijekovi da ti povrate koncentraciju.
Ako nekog premiras das mu pare da nekog pobijedi koji to ne bi najvjerovatnije uradio (ne trebamu, nema motiva ili ensto trece) jer ga time stimulis , to nije kupnja , potkupljivanje ???? A tan je kupio pravo glasa i njegovi ljudi se nalaze u skupstini znaci nije vlasnik sarajeva vec samo pravo upravljanja skupstinom zar to nije isto mozgu.

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 26 apr 2014, 16:15

kako imate snage s njima raspravljat :hmmmmm:
jednom pitar-uvijek supak

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 apr 2014, 16:17

Ima li tog prenosa ili ne?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 26 apr 2014, 16:22

Što nema Tomića u sastavu? :hmmmmm:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 apr 2014, 16:22

ŽELJEZNIČAR: Lončarić, Kerla, Bučan, Zolotić, Hodžić, Stanić, Selimović, Čolić B., Zeljković, Svraka, Jamak.
Poprilicno ofanzivan sastav, bez Tomica u prvih 11. Nadam se da ovo znaci da ce Svraka napokon igrati u veznom redu. Hajde Zeljo pobijedi!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.