hahahahahaha dobro pametni ti gledaj kombinovani prenos, ja cu cijelu tekmustannis je napisao/la:Ne lupaj!JoseMourinho je napisao/la:Ne lupaj ti, provjeri ponešto prije nego sto hoćeš da ispadnes pametan
P.s. pročitaj dva posta iznad

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hahahahahaha dobro pametni ti gledaj kombinovani prenos, ja cu cijelu tekmustannis je napisao/la:Ne lupaj!JoseMourinho je napisao/la:Ne lupaj ti, provjeri ponešto prije nego sto hoćeš da ispadnes pametan
Kako da ne, gledat cesJoseMourinho je napisao/la:hahahahahaha dobro pametni ti gledaj kombinovani prenos, ja cu cijelu tekmustannis je napisao/la:Ne lupaj!JoseMourinho je napisao/la:Ne lupaj ti, provjeri ponešto prije nego sto hoćeš da ispadnes pametan
sta vi imate pricati,odgovorno tvrdim da su igraci mladosti protiv zelje imali premiju 30 k samo da ne izgube(zrinjski,siroki,sarajevo po 10 k) i za tvoj info stimulacija nije zabranjenapitic je napisao/la:t@erabajt
![]()
Pa naravno da je dozvoljeno to je sasvim ok situacija, ali nemojte ovde držati predavanja i seminare kako samo Sarajevo premira. Marifetluci se nastavljaju bravo Željezničari. Uglavnom vidjeti ćemo kako će sve ovo ispasti do 19 sati, a sada odoh na stadion kluba koji se ne može premirati ni rubinima ni dijamantima ni safirima
Prvo pises dozvoljeno pa u slejdecoj recenici marifetluci se nastavljaju. Nisi ti dobar u glavi nikako. Sto niste premirali protivnike sirokog i zrinjskog ?pitic je napisao/la:t@erabajt
![]()
Pa naravno da je dozvoljeno to je sasvim ok situacija, ali nemojte ovde držati predavanja i seminare kako samo Sarajevo premira. Marifetluci se nastavljaju bravo Željezničari. Uglavnom vidjeti ćemo kako će sve ovo ispasti do 19 sati, a sada odoh na stadion kluba koji se ne može premirati ni rubinima ni dijamantima ni safirima
Procitaj opet sta si napisao. Pa se skontaj sta hoces da kazes ?pitic je napisao/la:t@erabajt
![]()
JoseMourinho je napisao/la:De majke ti jesil toliki zatucanko svijuti??? Prenos te utakmice je dogovoren davno a eno i Velež je fino napiso da ima prenos
Vidiš da gluposti valjas
Ovaj "momcic" je zaista manje pametan.......pitic je napisao/la:t@erabajt
![]()
Prvo nauči šta znači marifetluci pa onda nešto piši. Prevedeno (vragolije) u ovoj situaciji koje su dozvoljeneterabajt je napisao/la:Prvo pises dozvoljeno pa u slejdecoj recenici marifetluci se nastavljaju. Nisi ti dobar u glavi nikako. Sto niste premirali protivnike sirokog i zrinjskog ?pitic je napisao/la:t@erabajt
![]()
Zar nisi na stadionu kluba koji se ne moze kupiti za rubine,safire ni dijamante ..... al moze za 750 000 epitic je napisao/la:Prvo nauči šta znači marifetluci pa onda nešto piši. Prevedeno (vragolije) u ovoj situaciji koje su dozvoljeneterabajt je napisao/la:Prvo pises dozvoljeno pa u slejdecoj recenici marifetluci se nastavljaju. Nisi ti dobar u glavi nikako. Sto niste premirali protivnike sirokog i zrinjskog ?pitic je napisao/la:t@erabajt
![]()
Ako nekog premiras das mu pare da nekog pobijedi koji to ne bi najvjerovatnije uradio (ne trebamu, nema motiva ili ensto trece) jer ga time stimulis , to nije kupnja , potkupljivanje ???? A tan je kupio pravo glasa i njegovi ljudi se nalaze u skupstini znaci nije vlasnik sarajeva vec samo pravo upravljanja skupstinom zar to nije isto mozgu.pitic je napisao/la:@terabajt
Nemoj se brinuti svetinja je veoma blizu. Prvo sam primjetio da ne znaš šta znače pojedine riječi, pa sam isto primjetio da ja napišem jedno, a ti tumačiš druge stvari kao što sam rekao oko premiranja kluba, a ti spominješ kupovinu kluba bravo momčino. Halali, ali si malo paglu. I jedan savjet kada nešto čitaš skoncentriši se, a ako ne možeš postoje lijekovi da ti povrate koncentraciju.
Poprilicno ofanzivan sastav, bez Tomica u prvih 11. Nadam se da ovo znaci da ce Svraka napokon igrati u veznom redu. Hajde Zeljo pobijedi!ŽELJEZNIČAR: Lončarić, Kerla, Bučan, Zolotić, Hodžić, Stanić, Selimović, Čolić B., Zeljković, Svraka, Jamak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.