Nije valjda da se plasis slabasnih Uniteda, Chelsea i Arsenala? S onim timom se ja nikog pod nebom ne bi plasio.Casillas je napisao/la:Ako izbacimo Lyon i u nastavku, mislim na cetvrtfinale, izbjegnemo engleze, idemo u finale 100%
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trasimaco je napisao/la:Nije valjda da se plasis slabasnih Uniteda, Chelsea i Arsenala? S onim timom se ja nikog pod nebom ne bi plasio.Casillas je napisao/la:Ako izbacimo Lyon i u nastavku, mislim na cetvrtfinale, izbjegnemo engleze, idemo u finale 100%
United i Chelsea nisu slabasni nego su uz Barcu dva najjaca kluba na svijetu. Taj Arsenal bi smo, ako Ronaldo kao i obicno bude raspolozen protiv njih, rasuli ko siroce keks, a ako Ronaldo ne bude rasplozen onda bi oni nas rasuli ko Liverpool

- BlueSharks
- Kontakt:
To je taktika, sad ih malo pustimo da se nadaju, i onda BUMSaurman je napisao/la:sve vi razbijate nema sta...samo i dalje ste iza blaugrane 5 bodova

Strauss Junior
Trajno si isključen/a s foruma.
Kontaktiraj administratora/icu za dodatne informacije.
Razlog isključenja: vrijeđanje i psovanje nije dozvoljeno na forumu SportSport.ba..
Isključeno je tvoje korisničko ime.

Kontaktiraj administratora/icu za dodatne informacije.
Razlog isključenja: vrijeđanje i psovanje nije dozvoljeno na forumu SportSport.ba..
Isključeno je tvoje korisničko ime.

Evo citam da je Barci ozljedjen i Chygrinsky i da je Puyol upitan - AS.com 
Bice veselo, decki ja mislim da dolazimo na -2

slazem seCasillas je napisao/la:Evo citam da je Barci ozljedjen i Chygrinsky i da je Puyol upitan - AS.com

MElloo je napisao/la:slazem seCasillas je napisao/la:Evo citam da je Barci ozljedjen i Chygrinsky i da je Puyol upitan - AS.com
Bice veselo, decki ja mislim da dolazimo na -2![]()
sutra aguero i forlan protiv levatske odbrane
![]()
To idole

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hhahahahahaahahahahha
joj mello ucera ti

joj mello ucera ti

- Marseille84
- Kontakt:
MARSEILLE UNIQUE
stas zna se desit stres od skoleCasillas je napisao/la:hhahahahahaahahahahha![]()
joj mello ucera ti

kako god mi smo na 2 boda

o.O 3:0 3:1, 35 metara slobodnjakMarseille84 je napisao/la:MARSEILLE UNIQUE

znam, znamMElloo je napisao/la:stas zna se desit stres od skoleCasillas je napisao/la:hhahahahahaahahahahha![]()
joj mello ucera ti![]()
![]()

- Marseille84
- Kontakt:
Eeeee moj PapitaCasillas je napisao/la:o.O 3:0 3:1, 35 metara slobodnjakMarseille84 je napisao/la:MARSEILLE UNIQUE![]()
znam, znamMElloo je napisao/la:stas zna se desit stres od skoleCasillas je napisao/la:hhahahahahaahahahahha![]()
joj mello ucera ti![]()
![]()

M84 jarane neces valjda da se svdjamo
Prema prvim izvještajima iz Španjolske, Bayern na nljeto neće dobiti Rafaela van der Vaarta.
Rafael van der Vaart, nizozemski veznjak koji trenutno brani boje Kraljevskog kluba, bi mogao na ljeto napustiti Real, no samo ukoliko ga Florentino Perez odluči prodati, jer Rafael nema namjeru sam tražiti deportaciju iz Real Madrida jer je navodno sretan.

Prema prvim izvještajima iz Španjolske, Bayern na nljeto neće dobiti Rafaela van der Vaarta.
Rafael van der Vaart, nizozemski veznjak koji trenutno brani boje Kraljevskog kluba, bi mogao na ljeto napustiti Real, no samo ukoliko ga Florentino Perez odluči prodati, jer Rafael nema namjeru sam tražiti deportaciju iz Real Madrida jer je navodno sretan.

znači vdv ostaje pa dobro je to kako god bolje neg da ga bayernu prodamo i pročitao sam da benzema ne igra protiv lyona sad sam uvjeren u prolaz 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma kakav crni Lyon gledao sam ih mislim u nedelju i zaprepastio se kako lose igraju,ako njih ne mozemo izbaciti onda ne mozemo nikog 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
ma niko osim bordoa ne može ništa napravit u evropi od francuza ni lil nije loš ono ostalo je sve c liga evropskog fudbala
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
kad ste razvalili marseile onda cete i slabasni lyonJameS 23 je napisao/la:ma kakav crni Lyon gledao sam ih mislim u nedelju i zaprepastio se kako lose igraju,ako njih ne mozemo izbaciti onda ne mozemo nikog

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
REALnoCRNI_SA je napisao/la:kad ste razvalili marseile onda cete i slabasni lyonJameS 23 je napisao/la:ma kakav crni Lyon gledao sam ih mislim u nedelju i zaprepastio se kako lose igraju,ako njih ne mozemo izbaciti onda ne mozemo nikog

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Magnus Carlsen, najbolji šahist svijeta je posjetio Santiago Bernabeu.
19-godišnji Norvežanin Magnus Carlsen je trenutno najbolji šahist svijeta te se od januara ove godine nalazi na prvom mjestu najbolje rankiranih šahista. Ono što ga veže za sve nas jeste da je veliki fan madridskog Reala, te je prošlu subotu imao veliku čast jer je pozvan na Bernabeu kao počasni gost.
sahista

19-godišnji Norvežanin Magnus Carlsen je trenutno najbolji šahist svijeta te se od januara ove godine nalazi na prvom mjestu najbolje rankiranih šahista. Ono što ga veže za sve nas jeste da je veliki fan madridskog Reala, te je prošlu subotu imao veliku čast jer je pozvan na Bernabeu kao počasni gost.
sahista

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.