FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

djulba
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la djulba » 26 apr 2014, 07:18

dobro. I šta sad ?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 apr 2014, 08:03

senjorsamko je napisao/la:Pazi sad ovo: Jedinstvo je bilo PRVAK Premijer lige FBiH u sezoni 1999-2000. Bilo je i PRVAK 1.Lige FBiH,u sezoni 2004-2005,kad su se vratili u P.L. Možda se nitko od vas ne sjeća,ali tako piše na ovom sport forumu.Kliknite na rubriku " Pregled klupske statistike u svim sezonama",ako netko ne vjeruje.Istovremeno na Slobodinoj statistici piše da oni nisu od poslije rata bili prvaci bilo gdje.Ukoliko se radi o nekoj pogreški,molim uredništvo ovog foruma da je ispravi...Neka i navijači Bratstva provjere i svoju statistiku,jer tamo piše da su samo četiri sezone bili članovi ove lige,a u P.L. nikako.Nije mi jasno gdje su bili preostalih skoro 15 godina.Ne zamjerite,ali ja sam samo prenio ono što je uredništvo ovoga sportsport.ba napisalo :bih:
hhaha cuj ako mi znamo..znamo jasta ne trebamo mi ni klikat da gledamo to kad znamo ..nismo svi kao ovaj vas anonimni i iceplayer mislim njihovih godina .
Dobro Sloboda nije bila ali je bila na domak titule izgubivsi onu utkamicu u Tuzli od Celika, a uvjeren sam da je ona ekipa bila tad i bolja..nikako mi ne ide u glavu izgubit 1-4 doduse bilo je nerijeseno i onda smo brzo primili dva gola i predali se..7 dana nakontoga i to u Sarajevu na Grbavici finale igramo opet utkamicu sa Celikom i to dobijemo 2 crvena kartona i nakraju u produzetku iz penala primimo odlucujuci gol za 1-2...znaci sv eukupno 6 puta smo igrlai finale kupa nakon rata...najmanje smo 2 prodali sigurno :) a to su ova finala protiv Zrinjskog i Slavije to su Sabovici zgrnili pare
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 26 apr 2014, 08:19

e jbga kad bi se gledalo ko igra finale kupa onda bi celik bio jedna od naj uspjesnih ekipa u bih u zadnje 2 3 godine... ove god sa sarajevom finale prije 2 god sa zeljom... al to neznaci nista nazalost. nemoj tako drug ona posljeratna ekipa celika s japaurom, tumbicem, hrustanovicem na golu, mladim brkom, beganovicem itd je bila daleko najjaca u bih u ono vrijeme, nisu djaba bili trostruki prvaci... to nam nemoze niko uzet i rec da smo "kupili" itd.... i ptice na grani znaju da je likce tad bio daleko najjaci. iza je bilo sarajevo po kvalitetu, pa onda vi pa i bosna visoko.
opet se nadam najiskrenije da cete prevazic to jedinstvo na tabeli i vratit se u pl na godinu, mada realno obe ekipe zasluzuju premier ligu ja mislim da ste trenutno jaci od pola premier ligasa... i jedinstvo zasluzuje povratak u pl isto kao i sloboda. al eto ko god od vas dvoje ne uspije mislim da ce sljedece godine 100% uspit tako da cemo vas vidit u premieri i jedne i druge u sljedece dvi godine... mada moje simpatije su itekako na slobodinoj strani i nadam se da ce tuzlaci nac snage dovoljno da predju jedinstvo tj da ce jedinstvo kiksat a sloboda iskoristit priliku...
poz od robije za fkr tz

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 apr 2014, 08:42

Hoce li iko ovdje reci, hoce li biti turnira Mustafa Hukic Huka u ljeto ili nece. U pm svi ignorisu ovo pitanje
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 apr 2014, 08:47

marseille_unique je napisao/la:Hoce li iko ovdje reci, hoce li biti turnira Mustafa Hukic Huka u ljeto ili nece. U pm svi ignorisu ovo pitanje
Vjerovato zato sto to niko ni ne spominje u klubu, ja se nadam da ce bit, i vjerujem da bi trebalo da bude al nije bilo jos nikakvih prica oko toga.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 26 apr 2014, 09:30

senjorsamko je napisao/la:Pazi sad ovo: Jedinstvo je bilo PRVAK Premijer lige FBiH u sezoni 1999-2000. Bilo je i PRVAK 1.Lige FBiH,u sezoni 2004-2005,kad su se vratili u P.L. Možda se nitko od vas ne sjeća,ali tako piše na ovom sport forumu.Kliknite na rubriku " Pregled klupske statistike u svim sezonama",ako netko ne vjeruje.Istovremeno na Slobodinoj statistici piše da oni nisu od poslije rata bili prvaci bilo gdje.Ukoliko se radi o nekoj pogreški,molim uredništvo ovog foruma da je ispravi...Neka i navijači Bratstva provjere i svoju statistiku,jer tamo piše da su samo četiri sezone bili članovi ove lige,a u P.L. nikako.Nije mi jasno gdje su bili preostalih skoro 15 godina.Ne zamjerite,ali ja sam samo prenio ono što je uredništvo ovoga sportsport.ba napisalo :bih:
Bili u PREMIJER LIGI, dok ste vi bili u 1. LIGI FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE.
Jedan grad, jedna ljubav!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 apr 2014, 12:49

SaltCityAttack je napisao/la: najmanje smo 2 prodali sigurno :) a to su ova finala protiv Zrinjskog i Slavije to su Sabovici zgrnili pare
Izgleda da ti imaš patološki problem Šabovica Saliha. Lažeš na njega očito jer si plaćen za to. Sutra ćeš ti isto tako pljuvati i ovog Husića kad te neko drugi plati više. *ebe se tabi za Slobodom, tebi je važno samo da si nečiji podrepak.
Vidim i Ćiri već tražiš zamjenu, ko biva Azmir ga doveo pa će poslije davesti i drugog. Azmir jest dovezao Ćiru autom iz Zagreba, ali je Ćiru doveo Faraon preko svog prijatelja Bandića i Opština ga i plaća.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 apr 2014, 12:51

Nabijem svakog na k ko brani Sabovica!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 apr 2014, 12:59

sloboda72 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nabijem svakog na k ko brani Sabovica!

Popuši ti stoko nekulturna i mani (advokatu) i Šaboviću
Jadna li je Sloboda s takvim "navijačem"
Zbog Sabovica i jesmo tu gdje jesmo...On sto uzme u ruku osusi se

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 apr 2014, 13:02

@Sloboda72 Zamolio bih te da ne gadis temu sa prezimenom " Šabović " toliko od mene :oops:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fukarezv
Kontakt:

!

Post Postao/la fukarezv » 26 apr 2014, 13:37

Joj ovog mentola, lik brani Šabovića koji je Slobodi i nabio ovakve dugove i pokro je koliko se pokrasti moze.
BRAVO ZA TEBE! :clap:
SAD SVI U KAVEZ !
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 26 apr 2014, 14:06

za nekih pola sata stizu tri boda iz sanskog mosta u tz.
:cool:

Tuzlak04
Kontakt:

Re: !

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 apr 2014, 15:04

fukarezv je napisao/la:Joj ovog mentola, lik brani Šabovića koji je Slobodi i nabio ovakve dugove i pokro je koliko se pokrasti moze.
BRAVO ZA TEBE! :clap:
SAD SVI U KAVEZ !
Treba sve one koji su nesavjesno proizveli dugove (Slobodi) sudski goniti i oduzeti svu imovinu koju su stekli na taj način.Nije moguće da se neko tek tako izvuče.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 26 apr 2014, 15:47

Pretpostavljam da se ovo pitanje ponavljalo 100 puta do sada, ali ja nisam obracao paznju, do sada.

Da li ima/postoji link za TVTK ??? :)

Hvala

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 26 apr 2014, 18:03

nema care

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 apr 2014, 18:05

sloboda72 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la: najmanje smo 2 prodali sigurno :) a to su ova finala protiv Zrinjskog i Slavije to su Sabovici zgrnili pare
Izgleda da ti imaš patološki problem Šabovica Saliha. Lažeš na njega očito jer si plaćen za to. Sutra ćeš ti isto tako pljuvati i ovog Husića kad te neko drugi plati više. *ebe se tabi za Slobodom, tebi je važno samo da si nečiji podrepak.
Vidim i Ćiri već tražiš zamjenu, ko biva Azmir ga doveo pa će poslije davesti i drugog. Azmir jest dovezao Ćiru autom iz Zagreba, ali je Ćiru doveo Faraon preko svog prijatelja Bandića i Opština ga i plaća.
pa jeli nije?..jeli nije nastimao prolaz u 1/2 finala kupa protiv Sirokog?.. jeli nam Alackovic sudio na gostovanju a svi znamo cije on bio sudija u to vrijeme..u obadva finala dva ista igraca su napravili greske koje su nas kostale pehara slucajn ili ne ?..Jest da su nam Prodanovic i Mikelini bili veoma dragi igraci ali Prodanovic daje sam sebi gol u Tuzli i fulaju penale sa Mikeliniem u Mostaru, dok protiv Slavije isto samo Mikelini pusta loptu ljudi daju gol i onda opet na penale isti akteri fulaju penal
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 apr 2014, 18:28

To je to, ja sam napisao jos neki dan da idemo u Premijer ligu :salut: Hocu da me castite :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 26 apr 2014, 18:31

Samo sad nemojte molim vas pisati kako idemo u PL kako smo prvi i najjači i slično.Ajde da spustimo loptu na zemlju i do kraja ovo sve fino odradimo, nije još gotovo ništa ima puno da se igra.
Neka vam Bišćani služe za primjer pola godine već govore kako će u PL i slično a ev prestigosmo ih lagano.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 apr 2014, 18:31

Ja sam neki dan reko da mora Jedinstvo izgubit i desilo se ;)

doktor22
Kontakt:

Post Postao/la doktor22 » 26 apr 2014, 18:34

Gotovo je sve :)
Jedinstvo diže ruke i sljedeće kolo pušta Budućnosti pobjedu.
Provjerene informacije :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 3 gosta.