Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

heski
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la heski » 26 apr 2014, 13:03

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/27149695" onclick="window.open(this.href);return false;

Sto ga hvale sa svih strana. Zanimljive su i ove neke sitnice o kojim se vodi racuna, sigurno da i to donosi prednost, a rijetko ko obraca paznju na takve stvari. Samo neka nastave raditi sa ovim entuzijazmom i trudom.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 apr 2014, 13:30

A nikad nije pobijedio ekipu koja je iznad nas na tabeli :yawn:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 apr 2014, 14:08

As a man-manager, Rodgers is more flexible too. In the summer of 2012, he attempted to sell Jordan Henderson to Fulham having decided he might not develop into a top-class midfielder. Martin Skrtel and full-back Jon Flanagan were told they could look for other clubs. There was even a reluctance to sign Daniel Sturridge - who has 20 league goals this season - when he was offered to Rodgers 18 months ago.
Ja mislim da je samo ovo izmišljeni tekst. :kafa:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 apr 2014, 14:21

Hendo je u intervjuu izjavio da mu je dosao rodgers I rekao za ponudu fulhama, hendo je odma rekao da zeli da ostane I Rodgers je to prihvatio, za Sturridgea je potpuna laz jer je Brendan jednom rekao da je sturridge bio prvo ime koje je on rekao zelio u liverpoolu, sad iskreno, jel bi neko od vas ovdje plakao za flanaganom I skrtelom da su otisli iz kluba ??

Stvarno ne znam sta pokusavas dokazati ovim postom I zasto se ne pomiris sa cinjenicom da je Brendan kao stvoren za Liverpool. Tebi izgleda prvo mjesto na tabeli tri kola prije kraja I obezbjedjena liga prvaka I nije neki uspjeh, mozda bi vise volio da sad imamo 40 bodova pa da nam se svima mozes napiti krvi kako si I najavljivao na pocetku sezone.

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 26 apr 2014, 14:28

http://www.****.com/vesti/fizic ... foto/75128" onclick="window.open(this.href);return false;

šta se ovo šoraju pred utakmicu sezone :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 26 apr 2014, 14:30

Ma glupost, daily fail napuhao stvari.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... cider.html" onclick="window.open(this.href);return false;

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 apr 2014, 14:33

Orion87 je napisao/la:http://www.****.com/vesti/fizic ... foto/75128

šta se ovo šoraju pred utakmicu sezone :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Ovo je glupost, prepirka ko je dobio poen, kao oni se saketaju a ovamo ostali okrecu se u krug :D Ne vjerujem da je to ista ozbiljno.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 apr 2014, 14:35

Hendo je u intervjuu izjavio da mu je dosao rodgers I rekao za ponudu fulhama, hendo je odma rekao da zeli da ostane I Rodgers je to prihvatio
Ja sam to pisao prije dvije godine, ali su mi drugi odgovarali kako to nije istina.
za Sturridgea je potpuna laz jer je Brendan jednom rekao da je sturridge bio prvo ime koje je on rekao zelio u liverpoolu
Poslije Tonya Evansa ovo je drugi novinar koji to ponavlja, ovaj put Ben Smith. Čim je ovo izjavio, odmah je nepouzdan novinar i lažov.
jel bi neko od vas ovdje plakao za flanaganom I skrtelom da su otisli iz kluba ??
Ne bi niko plakao, jer niko ne bi znao šta oni mogu nama ponuditi ove sezone. Iz one perspektive ne, iz ove da. Ali to je nebitno u cijeloj ovoj priči. Bitno je da ti pokušavaš čovjeka od krvi i mesa opravdati svim mogućim sredstvima i diskreditirati svakog novinara na svijetu koji napiše istinu i bilo kojeg igrača našeg kluba radi bibliotekara.
Stvarno ne znam sta pokusavas dokazati ovim postom
Ako ovaj pasos u tekstu nije ispravan ( a izgleda po tebi nije ), onda ni čitav tekst nije ispravan?
I zasto se ne pomiris sa cinjenicom da je Brendan kao stvoren za Liverpool.
Jedna lasta ne čini proljeće. Hvala mu na tituli ali treba još dosta hljeba jesti da bi bio bezgriješan.
Tebi izgleda prvo mjesto na tabeli tri kola prije kraja I obezbjedjena liga prvaka I nije neki uspjeh, mozda bi vise volio da sad imamo 40 bodova pa da nam se svima mozes napiti krvi kako si I najavljivao na pocetku sezone.
Neću ti piti krv, ali neći ni kao ti lijepiti postove kako smo svi pogriješili jer je klub otpustio Beniteza ( sjećaš se kada si nam pretprošle godine u oktombru novembru lijepio te postove ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 apr 2014, 14:38

Marcus je napisao/la:Ma glupost, daily fail napuhao stvari.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... cider.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Opće je poznata činjenica da svako ko se ošiša dobija čvoku, jasno se vidi da se Agger ošišao. Ali podrška za neupućene. :rol:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 apr 2014, 14:40

[quote="Henderson"]Jedna lasta ne čini proljeće. Hvala mu na tituli ali treba još dosta hljeba jesti da bi bio bezgriješan.[quote]

Zašto se uopšte raspravljam sa likom koji piše ovako nešto. Zašto gubiti vrijeme na ovakve maloumnosti.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 apr 2014, 14:47

:facepalm: Pa zar si ocekivao da Rizla promijeni misljenje, valja saprati sve ono sto je kenjao o Generalu.
Cuj treba jos hljeba jesti da bude bezgrijesan :urnebes: Inace, legenda kaze da je postojao covjek koji je bezgrijesan.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 apr 2014, 14:49

Statuu ispred Anfielda postaviti, cak i da sledece ispadne iz lige.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 apr 2014, 14:53

Lik dodje, ucini ono sto niko u zadnjih 25 godina nije mogao i ne valja :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 apr 2014, 14:55

Fakat sam mislio sa nekim ljudima ovdje popraviti stvari, dosta sam griješio i ja a i neki ovdje, dosta je teških riječi rečeno što je stvarno ružno ali nakon toliko lijepih stvari koje se dešavaju Liverpoolu trenutno i dalje pisati onakve nebuloze i gluposti je nešto zbog čega će stvari ostat kakve i jesu, opet Rizo se nije potpuno povukao u mišiju rupu kao neki koji su bili redovni pljuvači na temi prošle sezone a sad samo ulete i napišu "Jessssss" nakon pobjede. Toliko o tome. Hajmo o veselijim temama.

@Otelo polako, ima još da se igra-
Zadnja izmjena: neurofunk, dana/u 26 apr 2014, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 apr 2014, 14:55

Ne znam što raja obraća pažnju na ovog tuljana, ja sam ga držao na gnjavator listi, ali ga vi stalno citirate, pa sam ga vratio. Ali bez obzira na to, preskačem njegove umotvorine, puno je lakše.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 26 apr 2014, 14:55

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... or-rodgers" onclick="window.open(this.href);return false;

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 apr 2014, 15:02

Da utvrdimo gradivo, Ben Smith, jedan od najpouzdanijih i najboljih novinara je objavio sljedeći tekst u jednim od najpouzdanijih novina na Otoku:
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/27149695" onclick="window.open(this.href);return false;

Čovjek je nahvalio Rodgersa, obznanio nam neke tajne koje nismo znali ( tipa da je Ferguson poslao pismo Rodgersu ...) i između ostalog bio je i ovaj pasos u kojem zapravo Smith objašnjava kako Rodgers nije tvrdoglav i kako je promjenio mišljenje po pitanju četiri igrača ( Hendersona, Sturidga, Flane i Skrtela ).
Zaključak iz ovog teksta jeste da je Henderson Rizla, tuljan, da sam napisao kako Rodgers ne valja...
Jedan veliki aplauz za djecu niskobudžetnog fonda riječi. :clap: :clap: :clap:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 apr 2014, 15:08

jel Smoking rizla ili neka druga marka?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 apr 2014, 16:54

Zakljucak svega toga jeste da se trebas poklopiti po usima i da svaki put kad krenes napisati ime Generala, ustanes.

PS: Steta sto Njonjo i Bony nisu bili ovako raspolozeni protiv Chelsea kao sto su protiv Ville :problem:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 apr 2014, 17:11

Zaključak je da bezgriješne osobe ne griješe, a pošto takva osoba nikad nije postojala, onda treba ukazati na neke greške. Ali teško je bilo šta dokazati steroidnom mozgu. :bih:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.