NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
28%, 31%, 37%.
Kao što je evidentno iz priloženog, konstantno napreduje iz utakmice u utakmicu. Kapa do poda.
Kao što je evidentno iz priloženog, konstantno napreduje iz utakmice u utakmicu. Kapa do poda.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: NBA Playoffs
Po prikazanom u playoffu DeRozan je bolji od bradonje 
Nisam ni ja neki fan bradonje, al uredu ako ne najbolji, medju najboljim SGovima je lige, al po meni radi toga sto nema puno kvalitetnih igrača na toj poziciji...
Po nekom kvalitetu igre/igrača bgm nema mjesta sigurno u top10 a na granici je da udje u top 20 po meni...
jbg puca puno al bas puno, potrošač je lopti nevidjeni, još drka ku.rac u odbrani tako da po meni ko igrač nije bas neki...

Nisam ni ja neki fan bradonje, al uredu ako ne najbolji, medju najboljim SGovima je lige, al po meni radi toga sto nema puno kvalitetnih igrača na toj poziciji...
Po nekom kvalitetu igre/igrača bgm nema mjesta sigurno u top10 a na granici je da udje u top 20 po meni...
jbg puca puno al bas puno, potrošač je lopti nevidjeni, još drka ku.rac u odbrani tako da po meni ko igrač nije bas neki...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pierce i Garnett igracine, ljudi su u BKN pored toga sto su igraci i treneri 

James Harden je prvi igrač u povijesti koji je u pobjedi svoje ekipe u playoffu ispucao najmanje 35 lopti od čega bar 10 trica!

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nije ni Durant nista bolji protiv Memphisa bio.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pokusavaju svi redom da budu Jordan, a nije mu niko do koljena..Svi redom imaju kompleks zvani Jordan
Jest jedan. Igra u Miamiu trenutno. Nije bolji, ali je jako blizu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na koga mislis Wadea ili Allena?Greivis je napisao/la:Jest jedan. Igra u Miamiu trenutno. Nije bolji, ali je jako blizu.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Na koga mislis Wadea ili Allena?Greivis je napisao/la:Jest jedan. Igra u Miamiu trenutno. Nije bolji, ali je jako blizu.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Bez Hardena nea igre, kad napad ide preko Dwighta, ostali samo gledaju, sto dozvaljava odbrani da se odmara, kad se ide preko Hardena svi su ukljuceni, ukljucujuci Dwighta. FG% mu je mizeran, uzima I lose suteve, ali I dosta su dobri sutevi samo ne upadaju, valjda ga krene.
Da ne forsira tricu toliko kad ga ne ide... Jucer je bas imao par odlicnih suteva kad su ga Wes i Batum dobro ustopali, al' ne mozes nista kad pogodi.. Uglavnom, Howard mi se cini kao veca briga
..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
cuj howard briga, pa nije da je on najbolji centar lige hmmm
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je Howard dosta dobar u ovoj seriji, ne znam sto jos vise ne idu na njega. Lopez mu ne moze nista..
Pa rekao sam da je trenutno puno veci problem za Blazerse od Hardena tj. igra bolje ovu seriju..LenBias je napisao/la:cuj howard briga, pa nije da je on najbolji centar lige hmmm
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Harden je najbolji SG lige, o tome nema nikakve rasprave. Čovjek je dobar defanzivac, samo je pitanje njegove motivisanosti da igra istu, a nije baš i da ga trener tjera na to kad forsira run 'n' gun u playoffu.
Druga stvar, dosta njegovih promašenih polaganja sinoć je bilo nakon što visoki igrači izađu na pomaganje, tako da visoki igrač Houstona(Dwight ili Omer) ostanu sami u toj situaciji i lagano riješe situaciju nakon skoka u napadu. Ovo suštinski dođe kao asistencija.
Druga stvar, dosta njegovih promašenih polaganja sinoć je bilo nakon što visoki igrači izađu na pomaganje, tako da visoki igrač Houstona(Dwight ili Omer) ostanu sami u toj situaciji i lagano riješe situaciju nakon skoka u napadu. Ovo suštinski dođe kao asistencija.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Cuj dobar defanzivac, ma qrc dobar odlican
:lol:

Harden je najblolji SG lige. DeMar me iznenadio pozitivno, ali nije njegov nivo.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
prije ce harden uzeti prsten nego durant, durant kako je krenulo bi mogao postati tek malo bolji melo jer ovo u dosadasnjoj karijeri izgleda tanko nekakako, zabija, zabija i zabija ali nikad nesto ozbiljno da se desi na timskom planu, nece pa nece 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trebao bi otici kod nekog superstara u ekipu ?LenBias je napisao/la:prije ce harden uzeti prsten nego durant, durant kako je krenulo bi mogao postati tek malo bolji melo jer ovo u dosadasnjoj karijeri izgleda tanko nekakako, zabija, zabija i zabija ali nikad nesto ozbiljno da se desi na timskom planu, nece pa nece
Nije do njega. Kad u OKC-u skontaju da e titula uzima sa timom, a ne sa dva jaka individualca i statistima, onda će imati šanse.LenBias je napisao/la:prije ce harden uzeti prsten nego durant, durant kako je krenulo bi mogao postati tek malo bolji melo jer ovo u dosadasnjoj karijeri izgleda tanko nekakako, zabija, zabija i zabija ali nikad nesto ozbiljno da se desi na timskom planu, nece pa nece
Druga solucija je, naravno da promjeni sredinu. Mislim da bi Boston bila dobra ideja.

NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.