NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Kobe Bryant » 26 apr 2014, 07:37

alemsa je napisao/la:joj Line umri
spasi te Lin , doda vec izguljenu loptu Danijelsu ;) idi u 7 brace pod hitno :lol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2014, 07:38

Kobe Bryant je napisao/la:
alemsa je napisao/la:joj Line umri
spasi te Lin , doda vec izguljenu loptu Danijelsu ;) idi u 7 brace pod hitno :lol:
ma sjebo je sa pologanjem nije trebalo ni otic u OT

HVALA TI ALLAHU DRAGI, uzesmo

JOS SMO ZIVI

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 apr 2014, 07:39

Oj kakva guzovaca i rookie rijesi tekmu pored najboljeg SG lige koji je ukopao svoj tim :shock: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 26 apr 2014, 07:39

Bravo Houston, bolja su ekipa, samo chokeaju iz nekih njima poznatih razloga. :thumbup:
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2014, 07:40

adriano_leite je napisao/la:Oj kakva guzovaca i rookie rijesi tekmu pored najboljeg SG lige koji je ukopao svoj tim :shock: .
Ma ljubi te brat :lol: :lol: :lol: :lol:

Harden BOG

Kakav potez McHale-a ubaciti Danielsa a ne ubaciti Asika
Moram i njemu kapu skinuti

TROY DANIELS u D-Ligi igro prije dvije hefte :lol: Boze

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 apr 2014, 07:44

Timska pobjeda HOU.Svi su dali svoj doprinos,ali mi se cini da je kljucna bila odbrana Howarda krajem 4/4 i u OT-u.Harden je u nekim situacijama ili preumoran ili je izgubio samopouzdanje,jer mi nije jasno da ne napada obruc,a Lillard ga cuva!? :shock: Rekoh ja da ce tesko biti zatvoriti ovu seriju! ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2014, 07:44

work je napisao/la:Bravo Houston, bolja su ekipa, samo chokeaju iz nekih njima poznatih razloga. :thumbup:
pogađaj dva puta koji je to razlog ;)

dok imaju bradatog magarca koji uzima 40 šuteva po utakmici sa 30% uspješnosti - chokejat ce i dalje ;)

vaceras ih je neki rookie Daniels izvadio, niotkud se momak pojavi

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2014, 07:47

NEZALAGANJE je napisao/la:Timska pobjeda HOU.Svi su dali svoj doprinos,ali mi se cini da je kljucna bila odbrana Howarda krajem 4/4 i u OT-u.Harden je u nekim situacijama ili preumoran ili je izgubio samopouzdanje,jer mi nije jasno da ne napada obruc,a Lillard ga cuva!? :shock: Rekoh ja da ce tesko biti zatvoriti ovu seriju! ;)
I ja sam to konto attack the rim, ali **** ga odigro je skoro cijelu tekmu, plus u ISO situacijama si vidio da svi stoje i cekaju na njeg. Sve 3 tekme su bile blizu, posebno prva.

I upravu si, tesko je zatvoriti 2-0 ili 3-1, posebno ako se radi o relativno ne iskusnoj ekipi, ja @saltu na FB govorim CHi uzima, lik ne vjeruje :mrgreen: . Ovo je bila najvaznija pobjeda od ove dvije tekme, slijedecu i ako izgubimo, nije gotovo.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 26 apr 2014, 07:48

odgovaraju mi termini utakmica ove serije. ne moram se zahmetit sa previše ranim ustajanjem :yawn: , a i na posao mogu stići na vrijeme. :zviz:

da su i ovu izgubili, na sličan način kao i prethodne dvije četvrtu bi onda trebali predati bez borbe. Lina probat trejdat. i pick druge runde bi bio dobar. :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 apr 2014, 07:48

alemsa je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Oj kakva guzovaca i rookie rijesi tekmu pored najboljeg SG lige koji je ukopao svoj tim :shock: .
Ma ljubi te brat :lol: :lol: :lol: :lol:

Harden BOG

Kakav potez McHale-a ostaviti Danielsa a ne ubaciti Asika
Moram i njemu kapu skinuti

TROY DANIELS u D-Ligi igro prije dvije hefte :lol: Boze
37 poena iz 35 suteva, 8 slobodnih pogodio, ukopao tim, nestao kad je bilo najpotrebnije da se zavrsi tekma, tesko vama s takvim bogom. Precijenjeni ste do bola. Najiskrenije se izvinjavam navijacima Portlanda jer sam tipovao da ce Houston proci.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 26 apr 2014, 07:50, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 26 apr 2014, 07:48

JoseMourinho je napisao/la:A znam ima tu tih nazovimo ih malih faktora al neznam čudno mi bgm da se nako raspadnu...
kad sam ih gledo u prvom dijelu sezone favoriti su mi bili za naslov, poslije playoffa sranje, al haj u playoffu ce ae uozbiljit al ponovo slabo, ako i prodju Atalantu nekako jedva ispadaju lahko u idućoj rundi po prikazanoj igri trenutno...
Pogledaj im raspored... U prvoj polovini sezone su većinom igrali protic istoka, a protiv zapada su igrali kući. Drugi dio sezone je bio težak za njih. Još što su izgubili bivšeg lidera, doveli Bynuma i Turnera (koji se bori za novi ugovor)... I Stephenson će postati ili Rip Hamilton++ ili J.R. Smith - -...

Nisam ništa gledao poslije Raptorsa, nemam volje. Fali nam iskustva i drugi centar. KG je prljav igrač u pm. Onaj treći JVov faul što ste spomenuli kad ga je Garnett gurnuo na Johnsona ili šta ja znam. Mrzim takve igrače.

Navijači Brooklyna k*rac. Komentator priča o tome kako se utakmica igra rano i da ima prometa itd... A u Torontu raja vani po kiši na 5° gledaju na ekranu. Bezze. Možda nemamo najbolji ekipu ali imamo top 5 navijače (nešto kao Golden State, 20 godina smo većinom go*no a svaka tekma je rasprodaja).

Sent from my C6506 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 26 apr 2014, 07:59, ukupno mijenjano 2 puta.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 apr 2014, 07:49

work je napisao/la:Igrači Bullsa opet provociraju. Ovaj put je Nene nasjeo, nažalost. Protivnici Bullsa moraju biti pripremljeni na ove niske udarce, najprljavija ekipa u ligi.
ti nisi normalan :)..ovaj je Butlera prvi odgurno , pa su se tu pogurali i onda ovaj ga za glavu hvata nigdje veze..ubi se
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2014, 07:49

Pasha je napisao/la:odgovaraju mi termini utakmica ove serije. ne moram se zahmetit sa previše ranim ustajanjem :yawn: , a i na posao mogu stići na vrijeme. :zviz:

da su i ovu izgubili, na sličan način kao i prethodne dvije četvrtu bi onda trebali predati bez borbe. Lina probat trejdat. i pick druge runde bi bio dobar. :mrgreen:
Ma za vrecu krmpira brate, meni je tesko za ove tekme kad igramo u Portlandu, jer ustajem u 6 na poso, a vec je 1, a necu zaspati nakon ovog jos sat najmanje :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 apr 2014, 07:51

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Timska pobjeda HOU.Svi su dali svoj doprinos,ali mi se cini da je kljucna bila odbrana Howarda krajem 4/4 i u OT-u.Harden je u nekim situacijama ili preumoran ili je izgubio samopouzdanje,jer mi nije jasno da ne napada obruc,a Lillard ga cuva!? :shock: Rekoh ja da ce tesko biti zatvoriti ovu seriju! ;)
I ja sam to konto attack the rim, ali **** ga odigro je skoro cijelu tekmu, plus u ISO situacijama si vidio da svi stoje i cekaju na njeg. Sve 3 tekme su bile blizu, posebno prva.

I upravu si, tesko je zatvoriti 2-0 ili 3-1, posebno ako se radi o relativno ne iskusnoj ekipi, ja @saltu na FB govorim CHi uzima, lik ne vjeruje :mrgreen: . Ovo je bila najvaznija pobjeda od ove dvije tekme, slijedecu i ako izgubimo, nije gotovo.
Ma nije samo pred kraj tekme,vec inace slabo napada u seriji kad ima missmatch.Nije gotovo,ali morate igrati bolje i pametnije. ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2014, 07:57

adriano_leite je napisao/la: 37 poena iz 35 suteva, 8 slobodnih pogodio, ukopao tim, nestao kad je bilo najpotrebnije da se zavrsi tekma, tesko vama s takvim bogom. Precijenjeni ste do bola. Najiskrenije se izvinjavam navijacima Portlanda jer sam tipovao da ce Houston proci.
I uspio pogodit vazna slobodna down the strech, the step back, 9 skokova, 6 asistencija, 2 steals, jes mu FG% los, ali ga znaju i duplat i bez lopte, plus je igro stvarno dobru odbranu veceras, za razlike od cijele karijere, da Harden je igro dobru odbranu. Liku je 24 ggodine, drugi Po kao prvi igrac tima, ovo je sve lekcija, kako serija bude odmicala, pravit ce se adjustments sa obje strane i trebo bi uci u ritam, kako je igro prve dvije tekme, veceras je bio zlatan, posebno u odbrani. A sta ti ja mogu kad ti ekipa ne moze PO, pa da se i ti radujes u doigravanju :lol: Ljubi te braca :lol:

NEZALAGANJE je napisao/la: Ma nije samo pred kraj tekme,vec inace slabo napada u seriji kad ima missmatch.Nije gotovo,ali morate igrati bolje i pametnije. ;)
Da, i vise PnR, on i Dwighta iz PnR-a je totalno ne zaustivljo, Harden kad je agresivniji cijela ekipa igra, kad se forsira sve preko Dwighta, ostali samo gledaju. Mada kapa dole Dwightu, extra 3 tekme od njeg, bez daljnjeg. Nastaviti sa Asikom na LMA i tekmu po tekmu, u slucaju da dobijemo u nedelju, onda vracamo HC.

slika

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2014, 08:04

Samo je možda Westbrook bezobrazno gluplji igrac od Hardena, u citavoj NBA....svakako su tu negdje po košarkaškom IQ i razumjevanju igre... s tom razlikom da je Wastbrook ipak za klasu bolji defanzivac.
Njih dvojica prosto iritiraju gledateljstvo svojom nedisciplinovanom, divljackom košarkom, prepunom bezobrazluka i nerezonskiih poteza/šuteva/odluka.
Jadni McHale kakvog kretena mora trpiti i podilaziti mu :roll:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2014, 09:33

slika

Stvarno ne mogu da vjerujem da je McHale svoj poso stavio u ruke rookie igracu iz D-Lige.

Muda do poda, kapa dole.

Dosta mene, vozdra vam, narode dobre volje

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 apr 2014, 09:38

ne znam zasto ali sad sam nekako prilicno siguran da rakete prolaze dalje, netsi su sasvim ocekivano pobjedili a wizardsi su cudni da ne mogu biti cudiniji, prva kod kuce i odma poraz a onako dobri u gostima bili :crazy:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 apr 2014, 10:59

U dosadasnjem p-o najveca razocarenja Crawford (mozda zbog povrede) i Noah.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 26 apr 2014, 10:59

Cuj ovog adriana sto provocira i pise gluposti i onda se zali kad njega neko zajebava.
Ko je sine najbolji SG trenutno ako to nije James Harden? Bas me zanima odgovor.

EDIT: Zaboravio sam na Waitersa. Jbg bio si upravu.
work je napisao/la:Igrači Bullsa opet provociraju. Ovaj put je Nene nasjeo, nažalost. Protivnici Bullsa moraju biti pripremljeni na ove niske udarce, najprljavija ekipa u ligi.
Stvarno uvijek gluposti rade. Jos kad majmun Noah poludi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.