FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

avlami97
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avlami97 » 26 apr 2014, 09:08

RodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove. Ovo je dokaz koliko je nasa liga smjesna, nadam se da nece biti mutni radnji, da gledamo lijep fudbal, da bude golova i nek bolji pobjedi. :wave:
Odakle ti u svlačionici Veleža? Da nisi igrač, neko iz Kluba, obezbjeđenja, radnik Veleža....? Je li se i sa tobom pozdravio Amar, ukoliko se uopće i pozdravljao. S obzirom da si sve vidio svojim očima, možda si mogao načuti o čemu se pričalo ili ti je to samo neko prenio, kako je Amar u svlačionici Veleža dočekao igrače?

Milion pitanja! Volio bih da odgovoriš, jer pišem samo na osnovu onoga što si ti napisao, Pročitaj svoj post još koji put. Eto, ja ti sve vjerujem i volio bih čuti odgovore. U suprotnom posjeti okulistu ili neku drugu zdravstvenu ustanovu da dijagnosticiraju problem.

Nemoj samo odgovoriti, kako si ti to čuo od nekoga i kako se po mahalama priča o navedenom događaju, jer se to iz tvog post ne može vidjeti. U tvom postu su samo konstatacije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 apr 2014, 09:34

Zna li iko hoče li biti gdje prenosa

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 26 apr 2014, 09:55

Zna li iko hoče li biti gdje prenosa

Ima na BHT 1 kombinovani prenos : Velež -Željo , Mladost-Radnik i Rudar -Travnik :)
Brkica

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 apr 2014, 10:06

Daj zaigraj,zaplesi na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica..1921
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 26 apr 2014, 10:32

imal na mojaTv il samo konbinovani
jednom pitar-uvijek supak

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 apr 2014, 10:40

O Veležu sve najbolje. Odrastao sam uz igre Kajtaza, Tucea, Jurića, jos mi u glavi reklama na TV SA - crveni, crveni, rođeni su rođeni... Velikane tipa Bajević, Vaha i jos puno njih nam je dao taj Velež.
Na zalost, to vise nije veliki klub. Skoro svake sezone borba za opstanak, smjene po 3 - 4 trenera... To nisu odlike velikog kluba.
Onda, pozitivno me iznenade ove sezone, evo sada imaju 4 u nizu, i odmah pricaju kako neko od njih "prosi" bodove.
Svasta, pa ako Ljože ne može dobiti Veleža i ne zaslužuje da bude prvak. I tačka! ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 26 apr 2014, 10:52

FK ŽELJEZNIČAR 10. JULA OTVARA REKONSTRUISANI POMOĆNI TEREN NA GRBAVICI
Direktor Mirsad Šiljak najavio radove na pomoćnom terenu
http://www.sou.rce.ba/clanak/6366651191 ... a-Grbavici" onclick="window.open(this.href);return false; (obrisi tacku)

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 26 apr 2014, 11:29

ackeey je napisao/la:O Veležu sve najbolje. Odrastao sam uz igre Kajtaza, Tucea, Jurića, jos mi u glavi reklama na TV SA - crveni, crveni, rođeni su rođeni... Velikane tipa Bajević, Vaha i jos puno njih nam je dao taj Velež.
Na zalost, to vise nije veliki klub. Skoro svake sezone borba za opstanak, smjene po 3 - 4 trenera... To nisu odlike velikog kluba.
Onda, pozitivno me iznenade ove sezone, evo sada imaju 4 u nizu, i odmah pricaju kako neko od njih "prosi" bodove.
Svasta, pa ako Ljože ne može dobiti Veleža i ne zaslužuje da bude prvak. I tačka! ;)
Prijatelju tvoj Ljože Veleža može dobiti samo na šupački način,kao i sve ove godine...penali,crveni,štele i ostalo... Jesenas ga u 80 date,jedva,u kupu nam 3 crvena podijelite do poluvremena,penali u Vrapčićima smiješni za Riplija vjerovali ili ne.... U Vitezu je golmanu Veleža dodijeljen treći žuti karton,a na inicijativu nekoga iz Želje. Zašto,piztaš li se ? Zato da najbolji golman lige nebi branio danas. Razlog žutog kartona je odugovlačenje igre....daj majke ti kakvo odugovlačenje u 81.min kod 5:1 za Velež...To samo sudija iz Sarajeva zna. Omalovažavaš ime Veleža.....bezveze ti je to. Čuj nije to klub,ako ljože nemože dobiti....pa bolan i da nas dobijete danas ( a nećete ) Sarajevo nemožete proći nikako...i opet ćete kao pice moliti da mi Zrinjskog u zadnjem kolu dobijemo. E zbog takvih kao ti na ovom forumu koji pišu gluposti,omalovažavaju Velež.....volio bih da Sarajevo,Široki i čak Zrinjski uzmu titulu samo vi NE.Tebi pozdrav i nadam se da ćeš do iduće sezone utuviti sebi neke stvari u glavu,izvini odoh se spremati za tekmu.Valaj na put. Ima nas koji Velež volimo ,a evo dok ti pišem gledam reflektore Želje......i zgradu Lorisa

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 26 apr 2014, 11:34

mahabih je napisao/la:
ackeey je napisao/la:O Veležu sve najbolje. Odrastao sam uz igre Kajtaza, Tucea, Jurića, jos mi u glavi reklama na TV SA - crveni, crveni, rođeni su rođeni... Velikane tipa Bajević, Vaha i jos puno njih nam je dao taj Velež.
Prijatelju tvoj Ljože Veleža može dobiti samo na šupački način,kao i sve ove godine...penali,crveni,štele i ostalo... Jesenas ga u 80 date,jedva,u kupu nam 3 crvena podijelite do poluvremena,penali u Vrapčićima smiješni za Riplija vjerovali ili ne.... U Vitezu je golmanu Veleža dodijeljen treći žuti karton,a na inicijativu nekoga iz Želje. Zašto,piztaš li se ? Zato da najbolji golman lige nebi branio danas. Razlog žutog kartona je odugovlačenje igre....daj majke ti kakvo odugovlačenje u 81.min kod 5:1 za Velež...To samo sudija iz Sarajeva zna. Omalovažavaš ime Veleža.....bezveze ti je to. Čuj nije to klub,ako ljože nemože dobiti....pa bolan i da nas dobijete danas ( a nećete ) Sarajevo nemožete proći nikako...i opet ćete kao pice moliti da mi Zrinjskog u zadnjem kolu dobijemo. E zbog takvih kao ti na ovom forumu koji pišu gluposti,omalovažavaju Velež.....volio bih da Sarajevo,Široki i čak Zrinjski uzmu titulu samo vi NE.Tebi pozdrav i nadam se da ćeš do iduće sezone utuviti sebi neke stvari u glavu,izvini odoh se spremati za tekmu.Valaj na put. Ima nas koji Velež volimo ,a evo dok ti pišem gledam reflektore Želje......i zgradu Lorisa
Hajde sad priznaj da si pitar i još podstanar blizu Doline ćupova... :D :D :D
Jer si JEDAN JEDINI...........

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 apr 2014, 11:35

Pitar nego sta, pa ova recenica da bi volio da zrinjski bude prvak govori sve o njemu al nazalost to mu se nece ostvariti :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 apr 2014, 11:36

PARTIZANEN BANDITEN :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 26 apr 2014, 11:37

Tješi se covjek, tuga je sto je najveci uspjeh "njegovog "kluba u zadnjih 20 pa i vise godina to sto su tek u 80' primili go od šampiona :mrgreen: Sta ce tek biti kad ga danas zabijemo u 90' iz nepostojeceg penala kojem je prethodio ofsajd kojeg linijski nije vidio :mrgreen:
FKŽ !

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 26 apr 2014, 11:48

black64 je napisao/la:FK ŽELJEZNIČAR 10. JULA OTVARA REKONSTRUISANI POMOĆNI TEREN NA GRBAVICI
http://www.sou.rce.ba/clanak/6366651191 ... a-Grbavici" onclick="window.open(this.href);return false; (obrisi tacku)
Nadam se da ce od ovoga biti nesto na kraju. Podrska Siljku :thumbup:
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 apr 2014, 11:50

JosipBukal je napisao/la:Zna li iko hoče li biti gdje prenosa
moja TV .... Danas ce da Svraka rijesi pitanje pobjednika :njanjanja:

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 26 apr 2014, 11:52

bob je napisao/la:
sigurno mojaTv :thumbup: ?
jednom pitar-uvijek supak

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 apr 2014, 11:54

Trebaju peraja ponijeti u Mostar jer izgleda da će teren više ličiti na Hutovo Blato nego na nešto na čemu se igra fudbal.

Sretno našima..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 apr 2014, 11:55

mentalitet87 je napisao/la:
bob je napisao/la:
sigurno mojaTv :thumbup: ?
Sigurno ;)

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 26 apr 2014, 11:59

bob je napisao/la:
Iskreno ja bih Svraku danas ostavio na klupi iz prostog razloga jer prethodna utakmica protiv V.O. ne moze nikako biti mjerilo. Logicno je da veci motiv i zelja za dokazivanjem biti danas protiv Veleza i zato ocekujem 3x veci angazman citave ekipe koja je pocela protiv V.O. a i teren ,nadam se, nece biti tezak kao prosle sedmice. Stoga, ja bih poceo sa istom ekipom koja je izasla protiv Olimpica i Celika jer ce oni itekako znati odgovoriti zadatku i uz maksimalnu pozrtvovanost i ozbiljnost, 3 boda nece doci u pitanje ;)
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 apr 2014, 12:00

plavalokomotiva je napisao/la:
black64 je napisao/la:FK ŽELJEZNIČAR 10. JULA OTVARA REKONSTRUISANI POMOĆNI TEREN NA GRBAVICI
Nadam se da ce od ovoga biti nesto na kraju. Podrska Siljku :thumbup:
Ovo je trenutno najvaznije pitanje u Zelji, teren za trening! Uslov za napredak mladih igraca i jos jace oslanjenje na vlastiti pogon. Prilika svima da pokazu koliko mogu i nametnu se strucnom stabu. Prije svega i lakse ce igracima biti uvijek na istom trenirati manje ce povreda biti a nama je to jako bitno. Ocegledno su u klubu poredali pripritete i evo umjesto dovodjenja skupih pojacanja imacemo nestos to je neminovno za buducnost sto ce koristiti Zeljinoj djeci.
PARTIZANEN BANDITEN
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 26 apr 2014, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2014, 12:01

Teren ce biti katastrofa, strah me povreda a sljedeca utakmica derbi. :silent:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina i 27 gostiju.