FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
dobro. I šta sad ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hhaha cuj ako mi znamo..znamo jasta ne trebamo mi ni klikat da gledamo to kad znamo ..nismo svi kao ovaj vas anonimni i iceplayer mislim njihovih godina .senjorsamko je napisao/la:Pazi sad ovo: Jedinstvo je bilo PRVAK Premijer lige FBiH u sezoni 1999-2000. Bilo je i PRVAK 1.Lige FBiH,u sezoni 2004-2005,kad su se vratili u P.L. Možda se nitko od vas ne sjeća,ali tako piše na ovom sport forumu.Kliknite na rubriku " Pregled klupske statistike u svim sezonama",ako netko ne vjeruje.Istovremeno na Slobodinoj statistici piše da oni nisu od poslije rata bili prvaci bilo gdje.Ukoliko se radi o nekoj pogreški,molim uredništvo ovog foruma da je ispravi...Neka i navijači Bratstva provjere i svoju statistiku,jer tamo piše da su samo četiri sezone bili članovi ove lige,a u P.L. nikako.Nije mi jasno gdje su bili preostalih skoro 15 godina.Ne zamjerite,ali ja sam samo prenio ono što je uredništvo ovoga sportsport.ba napisalo
Dobro Sloboda nije bila ali je bila na domak titule izgubivsi onu utkamicu u Tuzli od Celika, a uvjeren sam da je ona ekipa bila tad i bolja..nikako mi ne ide u glavu izgubit 1-4 doduse bilo je nerijeseno i onda smo brzo primili dva gola i predali se..7 dana nakontoga i to u Sarajevu na Grbavici finale igramo opet utkamicu sa Celikom i to dobijemo 2 crvena kartona i nakraju u produzetku iz penala primimo odlucujuci gol za 1-2...znaci sv eukupno 6 puta smo igrlai finale kupa nakon rata...najmanje smo 2 prodali sigurno

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
e jbga kad bi se gledalo ko igra finale kupa onda bi celik bio jedna od naj uspjesnih ekipa u bih u zadnje 2 3 godine... ove god sa sarajevom finale prije 2 god sa zeljom... al to neznaci nista nazalost. nemoj tako drug ona posljeratna ekipa celika s japaurom, tumbicem, hrustanovicem na golu, mladim brkom, beganovicem itd je bila daleko najjaca u bih u ono vrijeme, nisu djaba bili trostruki prvaci... to nam nemoze niko uzet i rec da smo "kupili" itd.... i ptice na grani znaju da je likce tad bio daleko najjaci. iza je bilo sarajevo po kvalitetu, pa onda vi pa i bosna visoko.
opet se nadam najiskrenije da cete prevazic to jedinstvo na tabeli i vratit se u pl na godinu, mada realno obe ekipe zasluzuju premier ligu ja mislim da ste trenutno jaci od pola premier ligasa... i jedinstvo zasluzuje povratak u pl isto kao i sloboda. al eto ko god od vas dvoje ne uspije mislim da ce sljedece godine 100% uspit tako da cemo vas vidit u premieri i jedne i druge u sljedece dvi godine... mada moje simpatije su itekako na slobodinoj strani i nadam se da ce tuzlaci nac snage dovoljno da predju jedinstvo tj da ce jedinstvo kiksat a sloboda iskoristit priliku...
poz od robije za fkr tz
opet se nadam najiskrenije da cete prevazic to jedinstvo na tabeli i vratit se u pl na godinu, mada realno obe ekipe zasluzuju premier ligu ja mislim da ste trenutno jaci od pola premier ligasa... i jedinstvo zasluzuje povratak u pl isto kao i sloboda. al eto ko god od vas dvoje ne uspije mislim da ce sljedece godine 100% uspit tako da cemo vas vidit u premieri i jedne i druge u sljedece dvi godine... mada moje simpatije su itekako na slobodinoj strani i nadam se da ce tuzlaci nac snage dovoljno da predju jedinstvo tj da ce jedinstvo kiksat a sloboda iskoristit priliku...
poz od robije za fkr tz
- marseille_unique
- Kontakt:
Hoce li iko ovdje reci, hoce li biti turnira Mustafa Hukic Huka u ljeto ili nece. U pm svi ignorisu ovo pitanje
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Vjerovato zato sto to niko ni ne spominje u klubu, ja se nadam da ce bit, i vjerujem da bi trebalo da bude al nije bilo jos nikakvih prica oko toga.marseille_unique je napisao/la:Hoce li iko ovdje reci, hoce li biti turnira Mustafa Hukic Huka u ljeto ili nece. U pm svi ignorisu ovo pitanje
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Bili u PREMIJER LIGI, dok ste vi bili u 1. LIGI FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE.senjorsamko je napisao/la:Pazi sad ovo: Jedinstvo je bilo PRVAK Premijer lige FBiH u sezoni 1999-2000. Bilo je i PRVAK 1.Lige FBiH,u sezoni 2004-2005,kad su se vratili u P.L. Možda se nitko od vas ne sjeća,ali tako piše na ovom sport forumu.Kliknite na rubriku " Pregled klupske statistike u svim sezonama",ako netko ne vjeruje.Istovremeno na Slobodinoj statistici piše da oni nisu od poslije rata bili prvaci bilo gdje.Ukoliko se radi o nekoj pogreški,molim uredništvo ovog foruma da je ispravi...Neka i navijači Bratstva provjere i svoju statistiku,jer tamo piše da su samo četiri sezone bili članovi ove lige,a u P.L. nikako.Nije mi jasno gdje su bili preostalih skoro 15 godina.Ne zamjerite,ali ja sam samo prenio ono što je uredništvo ovoga sportsport.ba napisalo
Jedan grad, jedna ljubav!
Izgleda da ti imaš patološki problem Šabovica Saliha. Lažeš na njega očito jer si plaćen za to. Sutra ćeš ti isto tako pljuvati i ovog Husića kad te neko drugi plati više. *ebe se tabi za Slobodom, tebi je važno samo da si nečiji podrepak.SaltCityAttack je napisao/la: najmanje smo 2 prodali sigurnoa to su ova finala protiv Zrinjskog i Slavije to su Sabovici zgrnili pare
Vidim i Ćiri već tražiš zamjenu, ko biva Azmir ga doveo pa će poslije davesti i drugog. Azmir jest dovezao Ćiru autom iz Zagreba, ali je Ćiru doveo Faraon preko svog prijatelja Bandića i Opština ga i plaća.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nabijem svakog na k ko brani Sabovica!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zbog Sabovica i jesmo tu gdje jesmo...On sto uzme u ruku osusi sesloboda72 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Nabijem svakog na k ko brani Sabovica!
Popuši ti stoko nekulturna i mani (advokatu) i Šaboviću
Jadna li je Sloboda s takvim "navijačem"
@Sloboda72 Zamolio bih te da ne gadis temu sa prezimenom " Šabović " toliko od mene 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
!
Joj ovog mentola, lik brani Šabovića koji je Slobodi i nabio ovakve dugove i pokro je koliko se pokrasti moze.
BRAVO ZA TEBE!
SAD SVI U KAVEZ !
BRAVO ZA TEBE!

SAD SVI U KAVEZ !
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
za nekih pola sata stizu tri boda iz sanskog mosta u tz.

Re: !
Treba sve one koji su nesavjesno proizveli dugove (Slobodi) sudski goniti i oduzeti svu imovinu koju su stekli na taj način.Nije moguće da se neko tek tako izvuče.fukarezv je napisao/la:Joj ovog mentola, lik brani Šabovića koji je Slobodi i nabio ovakve dugove i pokro je koliko se pokrasti moze.
BRAVO ZA TEBE!![]()
SAD SVI U KAVEZ !
Pretpostavljam da se ovo pitanje ponavljalo 100 puta do sada, ali ja nisam obracao paznju, do sada.
Da li ima/postoji link za TVTK ???
Hvala
Da li ima/postoji link za TVTK ???

Hvala
nema care
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa jeli nije?..jeli nije nastimao prolaz u 1/2 finala kupa protiv Sirokog?.. jeli nam Alackovic sudio na gostovanju a svi znamo cije on bio sudija u to vrijeme..u obadva finala dva ista igraca su napravili greske koje su nas kostale pehara slucajn ili ne ?..Jest da su nam Prodanovic i Mikelini bili veoma dragi igraci ali Prodanovic daje sam sebi gol u Tuzli i fulaju penale sa Mikeliniem u Mostaru, dok protiv Slavije isto samo Mikelini pusta loptu ljudi daju gol i onda opet na penale isti akteri fulaju penalsloboda72 je napisao/la:Izgleda da ti imaš patološki problem Šabovica Saliha. Lažeš na njega očito jer si plaćen za to. Sutra ćeš ti isto tako pljuvati i ovog Husića kad te neko drugi plati više. *ebe se tabi za Slobodom, tebi je važno samo da si nečiji podrepak.SaltCityAttack je napisao/la: najmanje smo 2 prodali sigurnoa to su ova finala protiv Zrinjskog i Slavije to su Sabovici zgrnili pare
Vidim i Ćiri već tražiš zamjenu, ko biva Azmir ga doveo pa će poslije davesti i drugog. Azmir jest dovezao Ćiru autom iz Zagreba, ali je Ćiru doveo Faraon preko svog prijatelja Bandića i Opština ga i plaća.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
To je to, ja sam napisao jos neki dan da idemo u Premijer ligu
Hocu da me castite 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Samo sad nemojte molim vas pisati kako idemo u PL kako smo prvi i najjači i slično.Ajde da spustimo loptu na zemlju i do kraja ovo sve fino odradimo, nije još gotovo ništa ima puno da se igra.
Neka vam Bišćani služe za primjer pola godine već govore kako će u PL i slično a ev prestigosmo ih lagano.
Neka vam Bišćani služe za primjer pola godine već govore kako će u PL i slično a ev prestigosmo ih lagano.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam neki dan reko da mora Jedinstvo izgubit i desilo se 

Gotovo je sve 
Jedinstvo diže ruke i sljedeće kolo pušta Budućnosti pobjedu.
Provjerene informacije

Jedinstvo diže ruke i sljedeće kolo pušta Budućnosti pobjedu.
Provjerene informacije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.