spasi te Lin , doda vec izguljenu loptu Danijelsualemsa je napisao/la:joj Line umri

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
spasi te Lin , doda vec izguljenu loptu Danijelsualemsa je napisao/la:joj Line umri
ma sjebo je sa pologanjem nije trebalo ni otic u OTKobe Bryant je napisao/la:spasi te Lin , doda vec izguljenu loptu Danijelsualemsa je napisao/la:joj Line umriidi u 7 brace pod hitno
Ma ljubi te bratadriano_leite je napisao/la:Oj kakva guzovaca i rookie rijesi tekmu pored najboljeg SG lige koji je ukopao svoj tim.
pogađaj dva puta koji je to razlogwork je napisao/la:Bravo Houston, bolja su ekipa, samo chokeaju iz nekih njima poznatih razloga.
I ja sam to konto attack the rim, ali **** ga odigro je skoro cijelu tekmu, plus u ISO situacijama si vidio da svi stoje i cekaju na njeg. Sve 3 tekme su bile blizu, posebno prva.NEZALAGANJE je napisao/la:Timska pobjeda HOU.Svi su dali svoj doprinos,ali mi se cini da je kljucna bila odbrana Howarda krajem 4/4 i u OT-u.Harden je u nekim situacijama ili preumoran ili je izgubio samopouzdanje,jer mi nije jasno da ne napada obruc,a Lillard ga cuva!?Rekoh ja da ce tesko biti zatvoriti ovu seriju!
37 poena iz 35 suteva, 8 slobodnih pogodio, ukopao tim, nestao kad je bilo najpotrebnije da se zavrsi tekma, tesko vama s takvim bogom. Precijenjeni ste do bola. Najiskrenije se izvinjavam navijacima Portlanda jer sam tipovao da ce Houston proci.alemsa je napisao/la:Ma ljubi te bratadriano_leite je napisao/la:Oj kakva guzovaca i rookie rijesi tekmu pored najboljeg SG lige koji je ukopao svoj tim.
![]()
![]()
![]()
![]()
Harden BOG
Kakav potez McHale-a ostaviti Danielsa a ne ubaciti Asika
Moram i njemu kapu skinuti
TROY DANIELS u D-Ligi igro prije dvije hefteBoze
Pogledaj im raspored... U prvoj polovini sezone su većinom igrali protic istoka, a protiv zapada su igrali kući. Drugi dio sezone je bio težak za njih. Još što su izgubili bivšeg lidera, doveli Bynuma i Turnera (koji se bori za novi ugovor)... I Stephenson će postati ili Rip Hamilton++ ili J.R. Smith - -...JoseMourinho je napisao/la:A znam ima tu tih nazovimo ih malih faktora al neznam čudno mi bgm da se nako raspadnu...
kad sam ih gledo u prvom dijelu sezone favoriti su mi bili za naslov, poslije playoffa sranje, al haj u playoffu ce ae uozbiljit al ponovo slabo, ako i prodju Atalantu nekako jedva ispadaju lahko u idućoj rundi po prikazanoj igri trenutno...
ti nisi normalanwork je napisao/la:Igrači Bullsa opet provociraju. Ovaj put je Nene nasjeo, nažalost. Protivnici Bullsa moraju biti pripremljeni na ove niske udarce, najprljavija ekipa u ligi.
Ma za vrecu krmpira brate, meni je tesko za ove tekme kad igramo u Portlandu, jer ustajem u 6 na poso, a vec je 1, a necu zaspati nakon ovog jos sat najmanjePasha je napisao/la:odgovaraju mi termini utakmica ove serije. ne moram se zahmetit sa previše ranim ustajanjem, a i na posao mogu stići na vrijeme.
![]()
da su i ovu izgubili, na sličan način kao i prethodne dvije četvrtu bi onda trebali predati bez borbe. Lina probat trejdat. i pick druge runde bi bio dobar.
Ma nije samo pred kraj tekme,vec inace slabo napada u seriji kad ima missmatch.Nije gotovo,ali morate igrati bolje i pametnije.alemsa je napisao/la:I ja sam to konto attack the rim, ali **** ga odigro je skoro cijelu tekmu, plus u ISO situacijama si vidio da svi stoje i cekaju na njeg. Sve 3 tekme su bile blizu, posebno prva.NEZALAGANJE je napisao/la:Timska pobjeda HOU.Svi su dali svoj doprinos,ali mi se cini da je kljucna bila odbrana Howarda krajem 4/4 i u OT-u.Harden je u nekim situacijama ili preumoran ili je izgubio samopouzdanje,jer mi nije jasno da ne napada obruc,a Lillard ga cuva!?Rekoh ja da ce tesko biti zatvoriti ovu seriju!
I upravu si, tesko je zatvoriti 2-0 ili 3-1, posebno ako se radi o relativno ne iskusnoj ekipi, ja @saltu na FB govorim CHi uzima, lik ne vjeruje. Ovo je bila najvaznija pobjeda od ove dvije tekme, slijedecu i ako izgubimo, nije gotovo.
I uspio pogodit vazna slobodna down the strech, the step back, 9 skokova, 6 asistencija, 2 steals, jes mu FG% los, ali ga znaju i duplat i bez lopte, plus je igro stvarno dobru odbranu veceras, za razlike od cijele karijere, da Harden je igro dobru odbranu. Liku je 24 ggodine, drugi Po kao prvi igrac tima, ovo je sve lekcija, kako serija bude odmicala, pravit ce se adjustments sa obje strane i trebo bi uci u ritam, kako je igro prve dvije tekme, veceras je bio zlatan, posebno u odbrani. A sta ti ja mogu kad ti ekipa ne moze PO, pa da se i ti radujes u doigravanjuadriano_leite je napisao/la: 37 poena iz 35 suteva, 8 slobodnih pogodio, ukopao tim, nestao kad je bilo najpotrebnije da se zavrsi tekma, tesko vama s takvim bogom. Precijenjeni ste do bola. Najiskrenije se izvinjavam navijacima Portlanda jer sam tipovao da ce Houston proci.
Da, i vise PnR, on i Dwighta iz PnR-a je totalno ne zaustivljo, Harden kad je agresivniji cijela ekipa igra, kad se forsira sve preko Dwighta, ostali samo gledaju. Mada kapa dole Dwightu, extra 3 tekme od njeg, bez daljnjeg. Nastaviti sa Asikom na LMA i tekmu po tekmu, u slucaju da dobijemo u nedelju, onda vracamo HC.NEZALAGANJE je napisao/la: Ma nije samo pred kraj tekme,vec inace slabo napada u seriji kad ima missmatch.Nije gotovo,ali morate igrati bolje i pametnije.
Stvarno uvijek gluposti rade. Jos kad majmun Noah poludi.work je napisao/la:Igrači Bullsa opet provociraju. Ovaj put je Nene nasjeo, nažalost. Protivnici Bullsa moraju biti pripremljeni na ove niske udarce, najprljavija ekipa u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.