drago mi je vidjeti da si budan za vecerasnju tekmuLillard je napisao/la:Daj, Pierce nije normalan..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
drago mi je vidjeti da si budan za vecerasnju tekmuLillard je napisao/la:Daj, Pierce nije normalan..
de reci kako je Harden **** od igraca, sta sutis jajaroadriano_leite je napisao/la:Mo jede malu djecu, sjajna tekma.
Ne nazivaj me jajarom jer zvucis glupo i neiteligentno, a Harden nije **** od igraca, ali jos mora pure jesti da bude najbolji SG lige. Howard za klasu bolju utakmicu igra, kao i seriju. Harden se gubi bez 10 slobodnih bacanja koliko je imao u regularnom dijelu sezone. 30 koseva na 30 suteva je sve osim efikasna pucacka vecer.alemsa je napisao/la:de reci kako je Harden **** od igraca, sta sutis jajaroadriano_leite je napisao/la:Mo jede malu djecu, sjajna tekma.
Kako god bolji su od CLE, tamo da je otiso umro bi od depresije, goreg grada u USA nea, CLE I OKCadriano_leite je napisao/la:Tacno mi zao Howarda u kakvu precijenjenu ekipu ode, sa precijenjenim superstarom koji i nije superstar, ali ima bradu i stekao je taj status zahvaljujuci hypeu. Strasno! Vratio je Portland u igru i na kraju ce izgubiti. Ajmo Portland metla, strasno simpaticna ekipa predvodjena najboljim visokim igracem lige uz Duncana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.