Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

demir44
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la demir44 » 06 feb 2010, 17:28

Grafite jos jednom pokazao kakva je igracina...... :shock: :oops: :lol:
Rotor Volgograd...

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 06 feb 2010, 17:28

Na pocetku tekme malo mi je Dzeko bio sebican ali u drgom djelu prvog poluvremena je zaista dokazao da je klasa sam stvorio priliku ali nazalost nista,Grafite konstantno los(sebican) , Miske nije los ali se nije ni isticao ,odbrana je u ku*cu nista od nji nema uglavnom Dzeko prva prilika bjezi ,nema tu mjesta za napredak....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 06 feb 2010, 17:30

harry_90 je napisao/la:Jedino ovako grafice zna dat go,ja sam se isao umio nisam vjerovao da je dao go,odo drugi tiket ispunit,imal ko parove,iznad 1.50 da su :D :D svaka pomoc je dobro dosla
Psg-lorient 1
Livorno-Juve 2
Rotor Volgograd...

THE MESENGER
Kontakt:

Post Postao/la THE MESENGER » 06 feb 2010, 17:35

kako je ovaj grafite bezobrazan!nisam mogao da vjerujem kad je sam uzeo loptu da izvede penal,a džeko samo šuti i gleda...hej moj džeko pa valjda znaš da si ti najbolji igrač tima pokaži zube i .ebi mu mater onu izgubljenu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 feb 2010, 17:37

Džeko je i dalje na relativno dobrom nivou a ostali igrači, ali baš svi ostali, katastrofa.

Grafite - Bio dobar il' ne bio sad je kriminalan

Gentner - Ja mislim da je ovaj čovjek ozbiljno bolestan kad ga vidim ili je eventualno na utakmicu došao direkt iz kafane

Misimović - Totalno van forme a zdendo se ko medo

Hasebe - On se ko nešto i trudi al džaba mu kad ne zna

Josue - On meni ne bi igrao ni pod razno. Šta taj čovjek sve upropasti

Odbrana - Toliko su očajni, posebno oni bekovi, da mi se neda da ih imenujem

Lenz - Da valja ne bi bio na klupi gdje god igra, Benaglio je dobar
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 feb 2010, 17:38

demir44 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jedino ovako grafice zna dat go,ja sam se isao umio nisam vjerovao da je dao go,odo drugi tiket ispunit,imal ko parove,iznad 1.50 da su :D :D svaka pomoc je dobro dosla
Psg-lorient 1
Livorno-Juve 2
Ok hvala,ev odigro sam Lille X/2,odigrao poljsku kosarku Kotwice na 5 km i ova tvoja dva para
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 06 feb 2010, 17:39

Real 1 hendikep

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 06 feb 2010, 17:41

harry_90 je napisao/la:
demir44 je napisao/la:
Psg-lorient 1
Livorno-Juve 2
Ok hvala,ev odigro sam Lille X/2,odigrao poljsku kosarku Kotwice na 5 km i ova tvoja dva para
Et častis ako dobijes ;) Odo i ja na popravni,skide me Bayer
Rotor Volgograd...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2010, 17:45

Grafite nije uopste zasluzio ovaj gol, da je bilo ko drugi dao, ne bih se bunio. A sto se tice penala, volim sto ga je promasio nego hljeba se najest. Kad se prije on stvori da puca penal nije mi jasno. Nije sudac ni kako treba svirao on odmah leti prema lopti, kretencina.

Dzeko opet najbolji. Jos jednom je pokazao klasu, i siguran sam da nece ostati u Wolfsburgu poslije ljeta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 feb 2010, 17:49

znao sam da ce bayer danas zeznut dao sam prognozu jucer na ovaj mec da ga se treba cuvat,red bi bio da bayern kiksne jednom,i et bas danas :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 06 feb 2010, 18:23

[youtube][/youtube]

E moj Wolfsburg...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 feb 2010, 18:28

Džeko ove sezone od 15 golova za Wolfsburg, 13 dao u gostima!
Nakon osvojene titule imaju fobiju od uloge favorita, što uglavnom i jesu kad igraju na svom stadionu. Najbolji primjer koliko je titulu teže odbraniti nego osvojiti. Svima je motiv da dobiju šampione, još kad su ti šampioni najvećim djelom zbog nepostojećeg pritiska osvojili titulu, a manjim dijelom radi kvaliteta...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 10 feb 2010, 00:37

Džeko: Volio bih Francuze dočekati na Koševu
Imamo grupu u kojoj može biti mnogo iznenađenja i tu vidim svoju šansu - kaže naš najbolji reprezentativac
Autor: A. S. (Avaz sport)
10.02.2010. 00:30
Džeko: Portugal trebamo zaboraviti
Foto: Arhiv

Edin Džeko u ponedjeljak, kada smo razgovarali nakon treninga Volfsburga, nije bio dobrog raspoloženja.
Naš najbolji napadač razočaran je slabim igrama „vukova“, koji su u ovoj sezoni imali svoj najlošiji start šampiona u historiji Bundes lige.

Izlaz iz krize

- Više nikoga ne možemo pobijediti. Idem na trening teškom mukom, srce mi se cijepa zbog loših nastupa i što je najgore ne vidim izlaz iz krize. Trudim se, zaista dajem sve od sebe, ali kako ćeš nekoga pobijediti kada primimo gol u drugoj minuti susreta. I protiv manjih ekipa se teže vratiti, a da ne govorim protiv Bajerna kaže Džeko.

Depresivno stanje u svlačionici Volfsburga donekle je u nedjelju popravilo žrijebanje grupa za Euro.

Džeko je, kao i selektor Sušić, priželjkivao da izbjegnemo Španiju i Portugal i želja mu se ostvarila.

- Na kraju je ispalo i dobro. Imamo grupu u kojoj može biti mnogo iznenađenja i tu vidim svoju šansu. U prošlim kvalifikacijama od slabih imali smo samo Estoniju i Armeniju. Nadao sam se sada i grupi sa šest selekcija i to smo dobili. Sve je otvoreno - priča Džeko.

On smatra da će mnogo toga zavisiti od starta kvalifikacija. U posljednjim u Mursiji protiv Španije upisali smo poraz (0:1). Sada bi volio da borbu za prva dva mjesta otvorimo na domaćem terenu.

- Priželjkujem Francuze na Koševu. Nakon Mundijala u JAR-u sigurno će biti uspavani i to bismo mogli iskoristiti na našem terenu. Važno je da dobro startamo, jer bi nam to donijelo dodatno samopouzdanje - kaže Džeko.

Nezgodni Bjelorusi

Francuze vidi kao prve favorite u grupi. Kada smo govorili o preostalim rivalima u grupi, više je govorio o Bjelorusiji i Albaniji, nego o Rumuniji.

- Bjelorusija zna biti jako nezgodan rival. Imaju tim koji je u usponu, možda i najvećem uz nas od svih reprezentacija u grupi. Albanija nije atraktivna, ali su opasni na svom terenu. Zatvore se i vrebaju iz kontre. Rumuni su razočaranje posljednjih kvalifikacija. Potresa ih kriza, ali će sigurno u ovim kvalifikacijama tražiti šansu za Euro. Nadam se da je pored nas neće dočekati - kazao je Džeko.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2010, 10:01

Grafite šutira penale u Wolfsburgu. Džeko i Miske su fulali penale, Džeki je igrač odbranio penal, dok je Miske fulao protiv Portsmoutha u UEFA Kupu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 feb 2010, 14:55

Pa hoće li se ikad prestat sa ovim naslovima, dzeku hoće ova, džeku hoće onaj..? :evil:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 feb 2010, 15:11

AYAN je napisao/la:Pa hoće li se ikad prestat sa ovim naslovima, dzeku hoće ova, džeku hoće onaj..? :evil:
Pa tako ti je svugdje. Svi relevantni mediji u svijetu prenose kojekakva nagađanja i špekulacije. Štoviše, ovakvi naslovi i tekstovi im daju na čitanosti. Meni je, iskreno, dosadilo čitati bilo što vezano za Džeku i njegov transfer. Neka ide gdje ga sudbina odnese (ako Bog da Milan).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 10 feb 2010, 15:50

dahoce vise otici negdje.....
BLUE NATION.

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 10 feb 2010, 15:53

Majkemi me vise stid citat ovaj KURVALUK sto rade novinari sa njegovim imenom...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 feb 2010, 16:12

ma ne znam ali cirkus napravise
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

samoposmatram96
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram96 » 10 feb 2010, 16:24

gringo2 je napisao/la:Majkemi me vise stid citat ovaj KURVALUK sto rade novinari sa njegovim imenom...
Što je dosta ,dosta je svakim doanom sve više i više gluposti čitam o njemu .. :evil:
ŽELJO DO GROBA!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.