FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

stannis
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la stannis » 25 apr 2014, 22:46

JoseMourinho je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:
Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
amar osim samo prosi, onako, samo mu treba koji bod... A umjesto tri boda dobit cete aBd tri gola!
zaboravio si spomenut da on nije bio sam tamo nego sa još jednim čovjekom i evo on mi javi dogovorena je tekma 0-2 :rol: :rol: kaže jeftino ste se prodali platio amar račun u dobrim vodama danas rucka cijele ekipe :rol: :rol:
Kod Gojka ce hapit. Dogovorili su se da mogu popit po kafu i sok, i svaki sto kilu mesa..

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2014, 22:46

A zar nisi mozda predvidio da je covjek posmatrao trenig proucavao kako cete igrati ako je bio . jel to znaci da je dosao kupiti utakmicu ili pratiti protivnika kao sto vecina trenera to radi prije utakmice ???

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 apr 2014, 22:48

RodjeniiBrato je napisao/la:[quote="terabajt"
Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
amar osim samo prosi, onako, samo mu treba koji bod... A umjesto tri boda dobit cete aBd tri gola!
Mene bi bilo stid da sam na tvom mjestu nakon takvih prica. Ne da sramotis sebe evc grad i klub iza kojeg stojis.

100tinjak navijaca je danas bilo na treningu, a vidio sam da su neki i uslikali osima,ubrzo ce slike... :salut:[/quote]

Pa i da jeste bio neka je. To je vas problem ne nas. Vi ste mu dopustili
I ziv bio popusti, ako ima sta u vezi sutrasnje igre pisati pisi. Ali nemoj se glupirati sa ovakvim pricama.
NO PYRO NO PARTY

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 25 apr 2014, 22:52

Ljudi hajmo jednom da ignorišemo trolove majka mu stara,a ne jedan padobranac nešto napiše svi mu odgovarate,stavi ga na ignor i kad vidi da nije zanimljiv sam ce otici sa naše teme ili u Banoviće..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 25 apr 2014, 23:03

kupuju se tekme kupuje se titula licencu imamo evo evrope moze nam se :)

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 25 apr 2014, 23:05

A onaj jedan se jucer uclanio da nam kaze da su oni giganti i da smo bratski klubovi. E ako su oni normalni :wtf:

A ovog junfera treba s noge na nogu odavde ako ne bude kakve slike do jutra.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 apr 2014, 23:06

Ko ga je napravio već vi. Kad kažem Sarajlije, nisu samo manijaci u pitanju tupko. Kad kažem Sarajlije, onda mislim na medije koji su to tamo lijepo upakovali, je l' ti se mora sve crtat' ?

Zbogom pameti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 25 apr 2014, 23:07

jug-onostalgicar je napisao/la:kupuju se tekme kupuje se titula licencu imamo evo evrope moze nam se :)
Izvadila nas ona cvaja. :lol:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 25 apr 2014, 23:13

stannis je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:kupuju se tekme kupuje se titula licencu imamo evo evrope moze nam se :)
necu imenovati našeg bivšeg predsjednika koji je rekao da ozbiljan poduzetnik, od ništa može napraviti milion maraka,tako i naši u klubu od cvaje sve moguce pokupovaše.. :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 25 apr 2014, 23:19

Željooooo je napisao/la:
stannis je napisao/la:
necu imenovati našeg bivšeg predsjednika koji je rekao da ozbiljan poduzetnik, od ništa može napraviti milion maraka,tako i naši u klubu od cvaje sve moguce pokupovaše.. :mrgreen:
Mi prvo imamo para kupujemo sve tri godine, pa kad smo drugi, treci nemamo za plate, igraci spavaju u haustorima, a pred kraj prvenstva opet pocinjemo kupovati.

Pitarska je tuga pregolema. :lol:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 25 apr 2014, 23:21

nadam se da je Amar to izprosio, jedan razlike za nas bice prihvatljivo, mada mislim da je prihvatljivije vama nego nama

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 apr 2014, 23:26

Buu je napisao/la:Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
Zato su tako uspješni i jedni i drugi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VM69
Kontakt:

Post Postao/la VM69 » 25 apr 2014, 23:28

IlProfessore je napisao/la:@VM69 loša ti je furka majke mi tvoje, garant nemaš ni tlinest godina " onclick="window.open(this.href);return false;
A odakle ti znas da je furka? Vidim pamet te osvojila majke mi moje. Ja nisam nikoga vrijedjao ovdje niti namjeravam ulaziti u polemike sa djecom. Samo sam vam prijateljski zazelio srecu i da bolji pobijedi. Sta je u tome lose?
Uvijek sam respectirao Zelju, ali vidim ovdje dosta ove djece samo znaju poslijeratni Velez koga ocigledno svrstajete u grupu nizerazrednih ekipa, ali nema veze upoznace i mlade generacije Veliki Velez brzo. Nama je dosta trebalo da se iskoprcamo iz teske situacije, ali vracamo se na velike staze.

Puno pozdrava svim Pravim navijacima Zelje i inace svim pravim navijacima.

Avanti Velez!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 apr 2014, 23:29

Filip-Dedic/Bucan, Zeljkovic, Kerla, Stanic- Tomic, Zolotic, Jamak -Svraka/Bucan, Selimovic, Hodzic

Nadam se da ce Svraku ipak kao jokera iskoristiti, a Bucan od prve.
zizu1991 je napisao/la:
Ko ga je napravio već vi. Kad kažem Sarajlije, nisu samo manijaci u pitanju tupko. Kad kažem Sarajlije, onda mislim na medije koji su to tamo lijepo upakovali, je l' ti se mora sve crtat' ?

Zbogom pameti.

ja manijake spomenuo ? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 25 apr 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 apr 2014, 23:32

Manijaci su sinonim za vaš klub, isti qrac.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 apr 2014, 23:36

maa, ne vrijedi
sve je kako ti kazes :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 apr 2014, 23:41

Upravo tako, majstor spinovanja.

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 25 apr 2014, 23:58

terabajt je napisao/la:
Mene bi bilo stid da sam na tvom mjestu nakon takvih prica. Ne da sramotis sebe evc grad i klub iza kojeg stojis.
Nema ga šta bit stid, istinu čovjek govori.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 26 apr 2014, 00:31

Mogul se ja nadat sutra kakvom stream-u sa tekme?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 26 apr 2014, 00:49

Vakat je i da Jamak zabije, nije odavno 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.