Euroliga 2013/14
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2013/14
ma nebi ba...i prošlu tekmu su izgubili samo zato što ih šut nije išao ni naopako....moćan Real na svim pozicijama
A.F.C. Bournemouth!
Ma Real je sila,sve to stoji, ne moze im niko nista,najjaci su u Evropi, mada meni nekako zao Olympiacosa,a i Printesiza koji je kao kakav amater,dobijao po desetak minuta.
Steta sto je ova serija zavrsena,zaista svih 5 utakmica je bilo uzivancija gledati.
Steta sto je ova serija zavrsena,zaista svih 5 utakmica je bilo uzivancija gledati.
Printezis je bio povrijedjen duze vrijeme pred seriju , pa je mozda i to razlog.
Opet ocekivana pobjeda Reala
koji je mogao seriju zavrsit i ranije
bit ce dobra polufinala
osim el clasika
mogao bi Blatt zabiberit Mesini
Opet ocekivana pobjeda Reala
koji je mogao seriju zavrsit i ranije
bit ce dobra polufinala
osim el clasika
mogao bi Blatt zabiberit Mesini

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Fulao sinoc 0/3 za tri poena, bas u sva tri suta bio sam..ali kad nece nece.Guarin14 je napisao/la:Ma Real je sila,sve to stoji, ne moze im niko nista,najjaci su u Evropi, mada meni nekako zao Olympiacosa,a i Printesiza koji je kao kakav amater,dobijao po desetak minuta.
U trecoj utakmici pogodio tricu kad je Real 30tak sekudni prije kraja imao poen prednosti.
Real prejak.
koja bi bila neka idealna petorka eurolige? slabo to pratim inace, odgledam ovako nesto sto slucajno potrefim na sport klubu i to je to, vjerovatno rodriguez plej, rudy i koja bi bila jos trojica po pozicijama? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sergio
Langford
Rudy
Khryapa
Tomic
Ubacio bi i Maccabiovog nekog da mogu(Hickaman)
ovo je manje vise ono sto je bilo bitno u ovom playoffu.
Langford
Rudy
Khryapa
Tomic
Ubacio bi i Maccabiovog nekog da mogu(Hickaman)
ovo je manje vise ono sto je bilo bitno u ovom playoffu.
zezas da je euroliga spala na to da tomic bude najbolji centar? nemoguce da nema neko bolji 

LenBias je napisao/la:koja bi bila neka idealna petorka eurolige? slabo to pratim inace, odgledam ovako nesto sto slucajno potrefim na sport klubu i to je to, vjerovatno rodriguez plej, rudy i koja bi bila jos trojica po pozicijama?
rodriguez,fernandez,možda langford,tomić,mirotić
Evo vec 2 god.
Kakav god bio , a ima mana
njemu savrseno pase sistem Paskvala , pozicioni napadi gdje se zavrti s njim milion pikova tokom utakmice
Neces ga vidjeti nijednom da sili na postu , sve je kroz igru 2 na 2 gdje zavrsava akcije vrhunski
Krstic je bio slab prvi dio sezone , Tyus tek sad dobio svoju slobodu
i Dunstona jos valja spomenut koja je kvalitetna zvijer u oba pravca.
EDIT : da Mirotic prije Hrijape za citavu sezonu deff
al mi bi puno staviti 3 igraca iz Reala
njemu savrseno pase sistem Paskvala , pozicioni napadi gdje se zavrti s njim milion pikova tokom utakmice
Neces ga vidjeti nijednom da sili na postu , sve je kroz igru 2 na 2 gdje zavrsava akcije vrhunski

LenBias je napisao/la:zezas da je euroliga spala na to da tomic bude najbolji centar? nemoguce da nema neko bolji
i prošle sezone je bio najbolji centar koliko se sjećam
Raul_64 je napisao/la:Evo vec 2 god.
Neces ga vidjeti nijednom da sili na postu , sve je kroz igru 2 na 2 gdje zavrsava akcije vrhunski![]()
jest možda puno ali mi mirotić najbolji na 4,a tyus i nije baš centar,prije je 4
ma vjerujem ja vama ali mi nekako bas nevjerovatno zvuci, kako znam za tog lika on je talenat, talenat, bice nesto od njega, vanserijski, dominator u buducnosti, talenat, nba, hampa oko njega, borba do krvi i sve ostalo moguce u tom smislu i nikad nista tih proporcija
mirotica sam i ja kontao postaviti ali nisam iz istog razloga koji je i raul napisao, da ne bude real opet
znaci prilicno tanko je to sve nekako, teletovic bi npr da igra u europi i dalje opusteno imao sigurno mjesto u prvih pet, bez ikakvih problema 

Jesi gledao Maccabi ovih zadnjih par utakmiaca?
Tyus igra cistu peticu u niskim petorkama Blatta.
Raul_64 je napisao/la:Jesi gledao Maccabi ovih zadnjih par utakmiaca?
jesam,nemaju nikog osim njega da mijenja sofoa,mislim imaju žižića ali on ne igra nikako skoro
LenBias je napisao/la:ma vjerujem ja vama ali mi nekako bas nevjerovatno zvuci, kako znam za tog lika on je talenat, talenat, bice nesto od njega, vanserijski, dominator u buducnosti, talenat, nba, hampa oko njega, borba do krvi i sve ostalo moguce u tom smislu i nikad nista tih proporcijamirotica sam i ja kontao postaviti ali nisam iz istog razloga koji je i raul napisao, da ne bude real opet
znaci prilicno tanko je to sve nekako, teletovic bi npr da igra u europi i dalje opusteno imao sigurno mjesto u prvih pet, bez ikakvih problema
ne znam da je mirza ikad bio izabran u najbolju petorku eurolige,možda griješim,ali se ne sjećam toga
ma dobro pogresno sam napisao, mislim na to da se u ove dvije godine nije pojavio neko bolji od njega na pozicijama koje igra, nije mi bio cilj napisati da je bio izabran jer kao sto rekoh slabo to pratim, maksimalno povrsno za razliku od nba lige
euroliga mi spram nba dodje sto se pracenja tice kao nasa bosanska spram lige prvaka 

Odlicno igra jbg, Krstic je uveliko pao u formi a on mu je najveci konkurent.LenBias je napisao/la:zezas da je euroliga spala na to da tomic bude najbolji centar? nemoguce da nema neko bolji
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
filip13 je napisao/la:LenBias je napisao/la:ma vjerujem ja vama ali mi nekako bas nevjerovatno zvuci, kako znam za tog lika on je talenat, talenat, bice nesto od njega, vanserijski, dominator u buducnosti, talenat, nba, hampa oko njega, borba do krvi i sve ostalo moguce u tom smislu i nikad nista tih proporcijamirotica sam i ja kontao postaviti ali nisam iz istog razloga koji je i raul napisao, da ne bude real opet
ne znam da je mirza ikad bio izabran u najbolju petorku eurolige,možda griješim,ali se ne sjećam toga
nije

Dunston, Tomic, Mirotic i Krstic su bili najbolji ove sezone po meni na centarskoj poziciji. Plejevi Chacho i Arroyo, na dvici mi je daleko najbolji Weems, bolji i od Rudya, a tu su negdje jos i Langford i Hackett.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
asunsao je napisao/la:Dunston, Tomic, Mirotic i Krstic su bili najbolji ove sezone po meni na centarskoj poziciji. Plejevi Chacho i Arroyo, na dvici mi je daleko najbolji Weems, bolji i od Rudya, a tu su negdje jos i Langford i Hackett.
i hackett je play
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.