Kod Gojka ce hapit. Dogovorili su se da mogu popit po kafu i sok, i svaki sto kilu mesa..JoseMourinho je napisao/la:zaboravio si spomenut da on nije bio sam tamo nego sa još jednim čovjekom i evo on mi javi dogovorena je tekma 0-2RodjeniiBrato je napisao/la:amar osim samo prosi, onako, samo mu treba koji bod... A umjesto tri boda dobit cete aBd tri gola!Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.![]()
kaže jeftino ste se prodali platio amar račun u dobrim vodama danas rucka cijele ekipe
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
Re: FK Željezničar
A zar nisi mozda predvidio da je covjek posmatrao trenig proucavao kako cete igrati ako je bio . jel to znaci da je dosao kupiti utakmicu ili pratiti protivnika kao sto vecina trenera to radi prije utakmice ???
Mene bi bilo stid da sam na tvom mjestu nakon takvih prica. Ne da sramotis sebe evc grad i klub iza kojeg stojis.RodjeniiBrato je napisao/la:[quote="terabajt"amar osim samo prosi, onako, samo mu treba koji bod... A umjesto tri boda dobit cete aBd tri gola!Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
100tinjak navijaca je danas bilo na treningu, a vidio sam da su neki i uslikali osima,ubrzo ce slike...

Pa i da jeste bio neka je. To je vas problem ne nas. Vi ste mu dopustili
I ziv bio popusti, ako ima sta u vezi sutrasnje igre pisati pisi. Ali nemoj se glupirati sa ovakvim pricama.
NO PYRO NO PARTY
Ljudi hajmo jednom da ignorišemo trolove majka mu stara,a ne jedan padobranac nešto napiše svi mu odgovarate,stavi ga na ignor i kad vidi da nije zanimljiv sam ce otici sa naše teme ili u Banoviće..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
kupuju se tekme kupuje se titula licencu imamo evo evrope moze nam se 

A onaj jedan se jucer uclanio da nam kaze da su oni giganti i da smo bratski klubovi. E ako su oni normalniBuu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.

A ovog junfera treba s noge na nogu odavde ako ne bude kakve slike do jutra.
Ko ga je napravio već vi. Kad kažem Sarajlije, nisu samo manijaci u pitanju tupko. Kad kažem Sarajlije, onda mislim na medije koji su to tamo lijepo upakovali, je l' ti se mora sve crtat' ?Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
Zbogom pameti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Izvadila nas ona cvaja.jug-onostalgicar je napisao/la:kupuju se tekme kupuje se titula licencu imamo evo evrope moze nam se

necu imenovati našeg bivšeg predsjednika koji je rekao da ozbiljan poduzetnik, od ništa može napraviti milion maraka,tako i naši u klubu od cvaje sve moguce pokupovaše..stannis je napisao/la:Izvadila nas ona cvaja.jug-onostalgicar je napisao/la:kupuju se tekme kupuje se titula licencu imamo evo evrope moze nam se

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Mi prvo imamo para kupujemo sve tri godine, pa kad smo drugi, treci nemamo za plate, igraci spavaju u haustorima, a pred kraj prvenstva opet pocinjemo kupovati.Željooooo je napisao/la:necu imenovati našeg bivšeg predsjednika koji je rekao da ozbiljan poduzetnik, od ništa može napraviti milion maraka,tako i naši u klubu od cvaje sve moguce pokupovaše..stannis je napisao/la:Izvadila nas ona cvaja.jug-onostalgicar je napisao/la:kupuju se tekme kupuje se titula licencu imamo evo evrope moze nam se
Pitarska je tuga pregolema.

nadam se da je Amar to izprosio, jedan razlike za nas bice prihvatljivo, mada mislim da je prihvatljivije vama nego namaRodjeniiBrato je napisao/la:amar osim samo prosi, onako, samo mu treba koji bod... A umjesto tri boda dobit cete aBd tri gola!Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
Zato su tako uspješni i jedni i drugi.Buu je napisao/la:Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A odakle ti znas da je furka? Vidim pamet te osvojila majke mi moje. Ja nisam nikoga vrijedjao ovdje niti namjeravam ulaziti u polemike sa djecom. Samo sam vam prijateljski zazelio srecu i da bolji pobijedi. Sta je u tome lose?IlProfessore je napisao/la:@VM69 loša ti je furka majke mi tvoje, garant nemaš ni tlinest godina " onclick="window.open(this.href);return false;
Uvijek sam respectirao Zelju, ali vidim ovdje dosta ove djece samo znaju poslijeratni Velez koga ocigledno svrstajete u grupu nizerazrednih ekipa, ali nema veze upoznace i mlade generacije Veliki Velez brzo. Nama je dosta trebalo da se iskoprcamo iz teske situacije, ali vracamo se na velike staze.
Puno pozdrava svim Pravim navijacima Zelje i inace svim pravim navijacima.
Avanti Velez!
Filip-Dedic/Bucan, Zeljkovic, Kerla, Stanic- Tomic, Zolotic, Jamak -Svraka/Bucan, Selimovic, Hodzic
Nadam se da ce Svraku ipak kao jokera iskoristiti, a Bucan od prve.
ja manijake spomenuo ?
Nadam se da ce Svraku ipak kao jokera iskoristiti, a Bucan od prve.
zizu1991 je napisao/la:Ko ga je napravio već vi. Kad kažem Sarajlije, nisu samo manijaci u pitanju tupko. Kad kažem Sarajlije, onda mislim na medije koji su to tamo lijepo upakovali, je l' ti se mora sve crtat' ?Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
Zbogom pameti.
ja manijake spomenuo ?

Zadnja izmjena: Buu, dana/u 25 apr 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Manijaci su sinonim za vaš klub, isti qrac.
Upravo tako, majstor spinovanja.
-
- Kontakt:
Nema ga šta bit stid, istinu čovjek govori.terabajt je napisao/la:Mene bi bilo stid da sam na tvom mjestu nakon takvih prica. Ne da sramotis sebe evc grad i klub iza kojeg stojis.RodjeniiBrato je napisao/la:amar osim samo prosi, onako, samo mu treba koji bod... A umjesto tri boda dobit cete aBd tri gola!Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
-
- Kontakt:
Mogul se ja nadat sutra kakvom stream-u sa tekme?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Vakat je i da Jamak zabije, nije odavno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.